Lyana
Muzikantenbank

Zoek je een Drummer, Gitarist, Toetsenman, Bassist of Zanger

voor je band, of wil je jezelf aanbieden?


Plaats dan gratis een oproep voor de duur van 6 maanden op deze pagina.


Heb je iemand gevonden, laat het ons dan even weten (s.v.p. met vermelding van het volgnummer) zodat de oproep verwijderd kan worden.


Succes met vinden!

 

 Topselectie

Mixer
Normaal: € 1799,00
Nu slechts: € 1399,00


Elektrische gitaar
Normaal: € 699,00
Nu slechts: € 649,00

Spaanse gitaar
€ 459,00Gitaarversterker
€ 1590,00

Mondharmonica
€ 33,95

Laat zien:
Filter op vaardigheid: 
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1885 - Geplaatst op 17-04-2017
Mijn naam is Rick Moonen (15 jaar) en speel al 9 jaar gitaar. Ik ben op zoek naar een ambitieuze rockband met hoofdzakelijk eigen werk waar de gemiddelde leeftijd rond de 18-19 jaar ligt. Ik speel al jaren in een band met leeftijdgenoten, maar eerlijk gezegd kan ik daar mijn ei niet kwijt. Ik beschik over professionele apparatuur voor live-shows. Ook buiten de regio Sittard-Geleen ben ik geïnteresseerd. Het liefst wekelijks minimaal 1x repeteren en regelmatige optredens. Ben je geïnteresseerd, stuur mij dan een bericht en ik ben altijd bereid om snel even auditie te komen doen.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1884 - Geplaatst op 16-04-2017
na 2 jaar heeft onze huidige zanger besloten wegens andere muzikale intresses te stoppen. we zoek per direkt een andere zanger die limburgstalig kan zingen. we maken rock / rock en roll en doen een gezonde mix van coveren en eigen werk. recent hebben we ons album gereleased en willen dan ook graag verder. heb je zin in een leuke club die een doel heeft of wil je graag meer weten dan reageer ook als je niet helemaal zeker bent. check onze website of facebook van de rockduvels. ervaring op podia is iets minder belangrijk maar wel ervoor willen gaan. we repeteren op de dinsdag avond in heerlen. onze leeftijden zijn in de 30.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1883 - Geplaatst op 14-04-2017
Gezocht een toetsenist voor een beginnende maar wel ervaren indo rock country band geen geeikte reportoir ben jij het geschikkte persoon m v neem dan contact met ons op oefen elke dinsdag avond in amstrade van 7 tot 11 gr Nico
Muzikant gezocht
Oproep nr 1882 - Geplaatst op 13-04-2017
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste zanger om onze band verder compleet te maken. We zoeken iemand die enthousiast en bereid is om samen er iets leuks van te maken. Nivo vinden we niet zo belangrijk, daar kunnen we samen aan werken. Momenteel bestaan we uit zangeres, gitaar en basgitaar. Ons streven is er nog een drummer erbij te hebben en eventueel een bassist. Onze huidige bassist kan dan over gaan op solo gitaar. Onze leeftijden liggen tussen de 35 en 50. We spelen covers in verschillende muziekstijlen. Gewoon nummers die we zelf leuk vinden om te doen en waarbij iedereen de ruimte heeft zijn eigen ideeën naar voren te brengen. Neem eens vrijblijvend contact op om kennis te maken en mee te spelen. we repeteren op donderdagavond in Brunssum.
Reacties graag naar natuurinspiratie@hotmail.com
Hoop snel van je te horen
groetjes Peter
Muzikant gezocht
Oproep nr 1881 - Geplaatst op 07-04-2017
Bassiste, gitarist/zanger en gitarist zoeken een drummer. Invloeden komen uit Kyuss, Electric wizard, Colour Haze en JJ Cale. Nummers liggen op de plank dus het is makkelijk instappen. Anderzijds staan we zeker open voor nieuwe invloeden en hulp bij het songwriting proces. Bij interesse laat je even wat weten op de mail. Thx.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1880 - Geplaatst op 04-04-2017
Ik ben Jordan Faber, 16 jaar oud, en ik wil een band vormen. Ik zoek nog een:

Drummer,
Leadgitarist(e),
Bassist(e),
eventueel een zanger.

Zelf speel ik slaggitaar en ben ook bereid te zingen. Ik ben vooral beïnvloed door bands zoals Metallica, Gojira, Machine Head, Avatar, Rammstein, High on Fire, etc.

Ben je geïnteresseerd, laat het me weten via de mail.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1879 - Geplaatst op 29-03-2017
Hey!

Kelsey is de naam en ik ben 27 jaar.
Ik zing al eigenlijk van kinds af aan, en het liefste zing ik vocals zoals van Epica, Nightwish en Evanescence, maar het lijkt mij ook leuk en interessant om soms eens uit mijn "comfortzone" te treden.

Op het podium krijg ik als feedback dat ik een een energieke uitstraling heb, ik vind het ook heerlijk om op te treden en mensen te entertainen met goeie muziek!

Ik zoek een gezellige, gemotiveerde band wat openstaat voor alle mogelijkheden. Toch het liefst met metal invloeden. Het lijkt mij tof om te jammen, maar nog geweldiger om samen op het podium te staan of in de studio!

Ik woon zelf in Zuid-Limburg, maar als de klik er echt is, vind ik afstand bijzaak (al zou Groningen o.i.d. wel weer erg lastig worden... haha).

Ik heb een aantal covers opgenomen, is geen studiokwaliteit ;).

Denken jullie dat ik in jullie straatje pas? Stuur mij een berichtje en wie weet kunnen we eens samen jammen :D

Cheers!

Muzikant gezocht
Oproep nr 1878 - Geplaatst op 27-03-2017
Wij coverband met meerdere optredens op korte termijn zijn met spoed op zoek naar een serieuze strakke drummer met ervaring. we spelen allround uptempo nummers voor een super feestavond. reageer snel om auditie te doen.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1877 - Geplaatst op 23-03-2017

Shoot the Monkey zoekt vocalist! Deze Limburgse wave-band staat bekend om de energieke live-shows en de onvoorspelbare songs vol pompende bassen, drijvende drums en gekke gitaren. De groep speelde het afgelopen jaar onder meer in de Muziekgieterij en op Bruis Festival. De band zoekt nu een nieuwe vocalist! Interesse? Luister de demo via onderstaande link, en zoek contact via shootthemonkeyband@gmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 1876 - Geplaatst op 22-03-2017

Shoot the Monkey zoekt vocalist! Deze Limburgse wave-band staat bekend om de energieke live-shows en de onvoorspelbare songs vol pompende bassen, drijvende drums en gekke gitaren. De groep speelde het afgelopen jaar onder meer in de Muziekgieterij en op Bruis Festival. De band zoekt nu een nieuwe vocalist! Interesse? Luister de demo via onderstaande link, en zoek contact via shootthemonkeyband@gmail.com

https://soundcloud.com/shoot-the-monkey/sets/shoot-the-monkey-2017-demo
Muzikant gezocht
Oproep nr 1875 - Geplaatst op 21-03-2017
Een aantal rock iconen worden bejaard. Roling Stones, Van Halen, AcDc en meer. Daar is opvolging voor nodig. Ik zoek muzikanten, gitaar bas, drums en zang (vrouw) die hierin iets zien. Eerst covers, dan nieuwe eigen nummers gebaseerd op voornoemde invloeden. Ik speel zelf gitaar. Are you with me? Laat het weten.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1874 - Geplaatst op 21-03-2017
Bassist(e) gevraagd voor Singer-songwriter/Artrock/folkband,momenteel bestaande uit een; Drummer,Toetsenist en een gitarist/zanger.
Qua stijl dient men te denken aan;
Radiohead,Jeff Buckley, Pearl Jam en Pink Floyd.
Regio Parkstad.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1872 - Geplaatst op 18-03-2017
All round coverband, met bladersectie zoekt een bassist. We spelen alles van Pop, Rock, NL-talig, Limburgs, Duits tot Disco. Enkele keren artiestenbegeleiding. Eigen limburgstalig werk (minimaal).

Eigen repetitieruimte aanwezig. Optredens gepland, maar agenda mag nog iets voller. Interesse? Laat het weten!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1871 - Geplaatst op 17-03-2017
Zanger uit Zuid-Limburg met muziek in het bloed, repertoire: Duits, Limburgs, Oostenrijks, Engels met Oostenrijkse invloeden, kortom Volksmusik pur! Ik trek de stoute schoenen aan en probeer via deze weg muzikanten te vinden om samen een bandje te gaan vormen. Het lijkt me hartstikke leuk en heb ideeën zat! Accordeonisten gitaristen, drummers, toetsenisten, enz....laat je horen!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1869 - Geplaatst op 16-03-2017
Rockband met eigen nummers zoek tweede gitarist. We spelen alleen eigen materiaal. Denk aan stijl Meat Loaf, Styx, REO Speedwagon, Journey etc. We zoeken een slaggitarist die ook een tweede stem kan spelen. De band bestaat uit zeven personen (bas, gitaar, toetsen, drums, lead vocals en twee backing vocals) Repetitie is op dinsdagavond in Beek.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1867 - Geplaatst op 15-03-2017
Hallo Gitarist en Bassist van Papajoeband zijn dringend op zoek naar Zanger en Drummer met kennis in deze muziek stijl ,voel jij er iets voor om met ons weer op te trede , dan ben je van harten welkom, voor onze stijl muziek, kijk eens op Facebook onder Papa Joe Band Geleen, infPapajoey@home.nl telf 0613664781.


Muzikant gezocht
Oproep nr 1866 - Geplaatst op 13-03-2017
Een berichtje van The Mood. Wij spelen blues en nummers van The Rolling Stones, Elvis, Johnny Cash etc. We zijn op zoek naar een gemotiveerde gitarist. Rep. dinsdgavond in Maastricht, Voor info: caspardenbak@gmail.com
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1865 - Geplaatst op 13-03-2017
Hallo,

Na enkele jaren niet in een band te hebben gespeeld ben ik op zoek naar een melodieuze (heavy) cover-rockband draaiend of in opstartfase, maar wel
met de intentie snel te gaan optreden.
Zelf heb ik de nodige (ook podium) ervaring door de afgelopen decennia opgedaan. Wie reageert ?
Muzikant gezocht
Oproep nr 1864 - Geplaatst op 13-03-2017
DRINGEND FRONTMAN/ZANGER GEZOCHT!!!.Voor Coverband "MAYHEM CREW"...Wij, 50+ers bestaande uit Bas/zang, Drum/zang, Slaggitaar/zang, Sologitaar, en Toetsen/zang, spelen oude Top 40 covers uit de 70er/80er/90er jaren, en repeteren op maandagavond in Stein (LB) regio 046....Voor info graag een P.b of bel naar 06-14165724
Muzikant gezocht
Oproep nr 1863 - Geplaatst op 10-03-2017
Professionele zangeres is dringend opzoek naar componist(en). Gitarist/toetsenist danwel drummer!

Genre: Allround. Voorkeur; pop,rock.

Klaar om direct on stage te gaan.

Hometown: Eindhoven
Locatie: Heel Nederland
Meerdere studio mogelijkheden

Vragen of opmerkingen mail dan naar;
tripplebluemusic@gmail.com

Tot snel!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1862 - Geplaatst op 10-03-2017
Professionele zangeres is dringend opzoek naar componist(en). Gitarist/toetsenist danwel drummer!

Genre: Allround. Voorkeur; pop,rock.

Klaar om direct on stage te gaan.

Hometown: Eindhoven
Locatie: Heel Nederland
Meerdere studio mogelijkheden

Vragen of opmerkingen mail dan naar;
tripplebluemusic@gmail.com

Tot snel!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1861 - Geplaatst op 08-03-2017
Door privé omstandigheden moet onze lead zangeres/toetseniste helaas stoppen. Dus zijn wij, 2 gitaristen, bassist en drumster op zoek naar een nieuwe voice. Dus als je een donkere zang-stem hebt met eventueel een ruw randje en op zoek bent naar een band waarin spelplezier voorop staat en wil je regelmatig optreden, laat dan snel wat van je horen.
Mocht je ook nog toetsen spelen dan zou dat natuurlijk 2 vliegen in een klap zijn.
Motivatie, inzet en serieus muziek willen spelen vinden we belangrijk.
We spelen covers liefst met een randje waaraan we ons eigen karakter proberen te geven. We hebben eigen nummers in de steigers staan. Eigen inbreng wordt zeker gewaardeerd, daarvoor bieden wij een luisterend oor :-).
Eigen repetitieruimte in Tongeren.
Dus mocht je interesse hebben, neem dan contact met ons op dan maken we snel een afspraak.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1860 - Geplaatst op 05-03-2017
Violet's Tale uit Heerlen, opgericht in 2014 zoekt (contra)bassist
voor goed lopende Country band met eigen werk. Wij spelen een eigen stijl beinvloed door traditionele country, Swing, Roots en Americana. wij repeteren iedere dinsdag in het oude cbs gebouw Heerlen bij popschool parkstad. En treden tussen de 2 en 4 keer per maand op.

Onlangs is onze eerste EP 'Down The Road' digitaal uitgebracht,
deze is te beluisteren op o.a Spotify, Deezer, Tidal, apple music en Soundcloud
Ook werken wij samen met een boekingskantoor en spelen voornamelijk binnen limburg maar ook regelmatig buiten limburg of nederland. Op dit moment werken wij samen met verschillende sessie bassisten, maar Deze kunnen niet alle optredens invallen dus wij zoeken:

Een gedreven bassist die het genre beheerst of i.i.g gemotiveerd is om deze stijl te leren.
Iemand met podium ervaring en eigen gear/vervoer

heb je interesse en wil je graag auditie komen doen neem dan contact met ons op
via deze advertentie.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1859 - Geplaatst op 04-03-2017
Ervaren toetsenist gezocht voor een classic rockcoverband in Sittard.

Voor meer info graag bellen of mailen naar onderstaande gegevens.

Met vriendelijke groeten,

René Menten
0648363048
r_menten@hotmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 1858 - Geplaatst op 04-03-2017
ZANGER voor Golden Earring songs gezocht!Hallo zangers van Nederland en omstreken. Wij zijn 3 ervaren muzikanten en hebben onlangs een project opgestart onder de naam "Old & Earring". Dit is een 'studio-project' d.w.z. dat er geen sprake is van een band die live gaat optreden maar uitsluitend bedoeld is om speciale versies van Earringnummers op te nemen en deze op internet te zetten. Aangezien geen van ons drieën een goede leadzangstem heeft, zijn wij op zoek naar een geschikte zanger. Wij nemen op in Voerendaal maar als je niet in de gelegenheid bent om naar Voerendaal te komen dan is het ook mogelijk dat je jouw zangpartij thuis opneemt. Je kunt je aanmelden via oldandearring@gmail.com
Dit is een hobby initiatief, dus geld hiermee verdienen heeft een zeer lage prioriteit, alle roem die je hiermee vergaard is natuurlijk voor altijd van jou ;-)
PS Je hoeft niet te klinken als Barry Hay of George Kooymans.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1857 - Geplaatst op 03-03-2017
DRUMMER GEZOCHT!
THE GREAT BELOW is een metalband uit het diepe zuiden van Nederland met (oud-)leden van 37 STABWOUNDZ, FIREZONE, FROM EARTH, HDK en SECTARIAN.
Invloeden en/of referenties: TESTAMENT, EXODUS, MACHINE HEAD, AT THE GATES, THE HAUNTED, LAMB OF GOD, PANTERA en GOJIRA.
Interesse?
Ben jij een drummer met de nodige live-ervaring, heb je de juiste mentaliteit, ben je in het bezit van proffesionele equipment en huist er een blastbeat-double-bass-beest in je? Dan is THE GREAT BELOW wellicht iets voor jou!
Check onze muziek op Spotify, iTunes, Google Play, Apple Music, SoundCloud en Bandcamp!
Spreekt het je aan en wil je auditie doen, stuur ons dan een e-mail!
audition@thegreatbelowmetal.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 1856 - Geplaatst op 02-03-2017
Hey toetsenisten wij zijn New Exit, we coveren pop/rock/en vleugje new wave. We zijn dringend op zoek naar een toetsenist(e) om ons repertoire uit te breiden. steekwoorden: passie voor muziek, loyaliteit, geen ego trippers en voldoende ruimte om je eigen creativiteit in te brengen.
Spreekt dit je aan?? aarzel dan niet langer en neem contact met ons op.

ps. we repeteren in Heerlen op de maandagavond
Muzikant gezocht
Oproep nr 1855 - Geplaatst op 01-03-2017
Hoi. Wij zijn een al 6 jaar bestaande band en bestaan uit 6 man en een zangeres. Het genre is oude Pink Floyd (waar mooie sax partijen in zitten), Solution en verdere melodische rock en een paar eigen nummers in die sfeer. Wij repeteren 1x per week en treden ongeveer 3x per jaar op. Wij repeteren met koptelefoons, in een ruimte waar de apparatuur vast staat opgesteld (dus geen gesleep en aansluiten elke keer).
Onze saxofonist is langdurig ziek en derhalve zoeken wij een waardige vervanger voor hem. De leeftijden van de bandleden variëren tussen de 40 en de 60 jaar en het is een gezellig clubje van mensen die al jaren samen spelen.

Muzikant gezocht
Oproep nr 1854 - Geplaatst op 27-02-2017
Gezocht een keyboard speler die goed in staat is om met t2:-)3 om te gaan voor het maken van instellingen en opslaan
Muzikant gezocht
Oproep nr 1853 - Geplaatst op 20-02-2017
We zoeken dus een gitarist (we zijn zelf 30'ers overigens)

Jij:
- Houdt van Youth Crew HC/Rock 'n Roll Punk
- Hebt eigen gear
- Wilt op wekelijkse basis oefenen
- Wilt shows spelen
- Bent creatief genoeg om nummers te schrijven

Wij:
- Komen uit regio Amsterdam / Haarlem
- Hebben een eigen oefenruimte in Boesingheliede (weinig kosten)
- Spelen regelmatig shows
- Zijn bijna klaar met het afmixen van ons debuutalbum
- Zijn druk bezig met een nieuw repertoire, waar jij ruimte krijgt voor
eigen inbreng.

Invloeden: John Coffey, Everytime I Die, Rancid, Defeater

Voor muziek, stuur even een berichtje :)
Muzikant gezocht
Oproep nr 1851 - Geplaatst op 18-02-2017
Commonzense bestaat momenteel uit zangeres, bas en gitaar. Voor uitbreiding zijn we op zoek naar een drummer en zanger. Onze muzieksmaak is vrij breed en hoofdzaak is dat we de nummers leuk vinden om te doen. Nivo vinden we niet zo belangrijk maar wel motivatie om samen iets moois neer te zetten. Fun staat voorop. Heb jij interesse om samen muziek te maken stuur dan een mailtje naar cirkelsittard@outlook.com.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1849 - Geplaatst op 17-02-2017
Hallo, ik ben een ervaren gitarist/zanger. Muziek maken is mijn grootste hobby en het is tijd voor een nieuwe uitdaging. Daarom zoek ik muzikanten die iets nieuws willen beginnen. Een band die op zoek is naar versterking mag ook. Ik wil het liefst op een ontspannen maar toch degelijke manier werken een een nieuw repertoire.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1848 - Geplaatst op 17-02-2017
Gezocht zanger / entertainer

Voor het opzetten van een 3 mans formatie zijn wij op zoek naar een zanger / entertainer. Je moet hierbij denken aan nummers van bekende Kölsche bands maar ook Limburgse, Nederlandse en Engelse nummers kunnen hierbij aan bod komen.
Doel is lol en plezier zowel op het podium als in de zaal.

Mocht je interesse gewekt zijn stuur even een berichtje.

Groet
Marc
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1847 - Geplaatst op 13-02-2017

Fanatieke, enthousiaste, ervaren drummer zoekt aansluiting bij band met optredens. Dit mag ook een kleine band of orkest zijn.
Ook sta ik open voor het starten van een nieuwe band, maar dan geen band waar er al 1001 van zijn. Ook is hardrock en metal niet mijn ding.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1845 - Geplaatst op 11-02-2017
Zoek aansluiting bij een band in de regio Beek - Sittard-Geleen. Mijn muzikale voorkeur gaat uit naar rock, blues of pop met soms een vleugje jazz, country, sympho of funk. Optredens wat mij betreft zo’n 4 keer per jaar. Speel lead en solo gitaar. Ben in de vijftig en speel al vanaf mijn jeugd gitaar. Heb ruime muzikale achtergrond en heb band ervaring en ervaring met optredens.. Beperking zit bij mij in het werk. Door de week ben ik regelmatig weg voor het werk en voor mij is dan ook de enige optie om samen te repeteren, de vrijdagavond. Het kan zelfs voorkomen dat het een keer een vrijdagavond niet lukt. Werk gaat uiteraard voor en hier dient dan ook rekening mee gehouden te worden. Is dat een acceptabel modus, dan hoor ik graag van jullie om te kijken of ik iets goeds kan bijdragen aan de band.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1842 - Geplaatst op 02-02-2017
Ervaren toetsenist gevraagd voor een classic rockcoverband in Sittard. Repetities zijn op vrijdagavond.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1841 - Geplaatst op 30-01-2017
Keyboard-speler WANTED regio Stein, 'Alive & Kicking'


Pop/rockband in oprichting zoekt nog een bassist en keyboardspeler.
Onze oefenruimte is in Stein. Donderdagavond van 20.00 tot 23.00 uur.
Momentele bezetting zangeres, gitarist en drummer. Ervaring in 1 of meerdere
bands door de jaren heen. Van amateur tot semi prof.
Repertoire pop/rock van hedendaagse rock tot muzikale uitstapjes naar het
recente verleden. Met name covers; geen eigen mummers.

Passie en humor staan voorop in het maken van muziek.
Wie meldt zich aan om kennis te maken?

Erwin Dukers
06-5374 9696
Muzikant gezocht
Oproep nr 1840 - Geplaatst op 30-01-2017
Bassist en keyboard-speler WANTED regio Stein, 'Alive & Kicking'


Pop/rockband in oprichting zoekt nog een bassist en keyboardspeler.
Onze oefenruimte is in Stein. Donderdagavond van 20.00 tot 23.00 uur.
Momentele bezetting zangeres, gitarist en drummer. Ervaring in 1 of meerdere
bands door de jaren heen. Van amateur tot semi prof.
Repertoire pop/rock van hedendaagse rock tot muzikale uitstapjes naar het
recente verleden. Met name covers; geen eigen mummers.

Passie en humor staan voorop in het maken van muziek.
Wie meldt zich aan om kennis te maken?

Erwin Dukers
06-5374 9696
Muzikant gezocht
Oproep nr 1837 - Geplaatst op 28-01-2017
Classic rock cover band met ervaren leden zoekt een bassist.
Repetities zijn in Sittard. Mocht je interesse hebben, reageer dan op onderstaande gegevens.

Mvg,
René Menten
0648363048
r_menten@hotmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 1836 - Geplaatst op 28-01-2017
Hey,
Ik ben een Screamer op zoek naar een Gitarist, Bassist en Drummer om Metalcore te maken.
Voorbeelden: Of Mice & Men, The Devil Wears Prada, Woe, is me, A Day To Remember, Architects, The Ghost Inside, Parkway Drive.

Heb je interesse?
Mail dan naar het bovenstaande mailadres.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1834 - Geplaatst op 27-01-2017
Mijn ambitie is niet om door te breken en bekend en rijk te worden maar ik zoek een leuke band om op een relaxte manier een aardig stukje muziek te maken.
Ik heb een ruime ervaring met bands.
Behalve voor schlagers...hardrock...punk of reggae sta ik open voor diverse muziekstijlen.

Ik zou het leuk vinden als jullie een oefenruimte hebben en behalve repeteren ook eens af en toe willen optreden.

Spreekt bovenstaand jullie aan, dan laat me dat maar weten.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1832 - Geplaatst op 23-01-2017
Voor het compleet maken van onze rockband Dazed and Confused met hoofdzakelijk eigen werk en enkele covers zoeken wij nog een jonge BASSIST(E). Durf te reageren ook al heb je zelf nog niet het gevoel dat je bij de gevorderden hoort. Vind je het gewoon leuk om in een jonge rockband te spelen? Just do it! We hebben een eigen grote oefenruimte/studio voorzien van alle instrumenten en opname mogelijkheden, waar we wekelijks repeteren en toewerken naar regelmatig optredens.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1831 - Geplaatst op 23-01-2017
Voor het compleet maken van onze rockband Dazed and Confused met hoofdzakelijk eigen werk en enkele covers zoeken wij nog een jonge TOETSENIST(E). Durf te reageren ook al heb je zelf nog niet het gevoel dat je bij de gevorderden hoort. Vind je het gewoon leuk om in een jonge rockband te spelen? Just do it! We hebben een eigen grote oefenruimte/studio voorzien van alle instrumenten en opname mogelijkheden, waar we wekelijks repeteren en toewerken naar regelmatig optredens.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1830 - Geplaatst op 21-01-2017
Wij maken muziek voor hobby,maar met passie en fun.
Spelen covers op eigen wijze,maar zijn ook creatief bezig met eigen nummers.
We repeteren op de zondagmiddag.
Heb je interesse kom gewoon eens naar een repetitie kijken.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1829 - Geplaatst op 21-01-2017
Wij maken muziek voor hobby,maar met passie en fun.
Spelen covers op eigen wijze,maar zijn ook creatief bezig met eigen nummers.
We repeteren op de zondagmiddag.
Heb je interesse kom gewoon eens naar een repetitie kijken.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1828 - Geplaatst op 20-01-2017

De Baton Rouge Band uit het Limburgse Beek is op zoek naar een trombonist die onze band op korte termijn kan komen versterken.
Onze Band bestaat vooralsnog uit elf gepassioneerde muzikanten die ook
vriendschap en respect hoog in het vaandel hebben staan.
Vaste repetitie avond is de maandagavond in "t Auwt Patronaat" in Beek, dus kom gerust eens kennismaken en luisteren.
Of neem contact op met Leon Wauben en bezoek onze website: www.batonrouge-band.nl voor meer informatie.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1826 - Geplaatst op 19-01-2017
Ik ben op zoek naar een thrash/death metal band uit de regio Alkmaar/Heiloo die nog een gevorderde gitarist kunnen gebruiken. Ik ben zelf 17 jaar en speel rond de 9 jaar gitaar. Mijn invloeden zijn onder andere Metallica, Death, AC/DC, Slayer, Pantera, Sodom, Exodus, Iron Maiden, Megadeth, Motörhead, Obituary en Venom. Zowel eigen werk als covers vind ik goed. Solo's spelen is voor mij geen probleem en ik heb enige podiumervaring.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1825 - Geplaatst op 17-01-2017
Zoek zanger gitarist voor tweede Bluesrock band. Oefenen in Geleen.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1824 - Geplaatst op 14-01-2017
Wij zijn een pop-rockcoverband en bestaat uit enthousiaste en ervaren muzikanten en zoeken een zanger of zangeres en een toetsenist(e)

Who's NeXt? speelt met een avondvullend repertoire echte live muziek, van rock tot ballads, van de 60's tot anno nu. Bekijk de playlist voor een overzicht van het huidige repertoire. Who's NeXt? maakt van uw feest een KNAL FEEST, als de band op het podium staat is er maar één doel: het dak moet eraf !
Muzikant gezocht
Oproep nr 1823 - Geplaatst op 14-01-2017
Wij zijn een pop-rockcoverband en bestaat uit enthousiaste en ervaren muzikanten en zoeken een zanger of zangeres en een toetsenist(e)

Who's NeXt? speelt met een avondvullend repertoire echte live muziek, van rock tot ballads, van de 60's tot anno nu. Bekijk de playlist voor een overzicht van het huidige repertoire. Who's NeXt? maakt van uw feest een KNAL FEEST, als de band op het podium staat is er maar één doel: het dak moet eraf !
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1822 - Geplaatst op 09-01-2017
Bassist 49 zkt aansluiting bij gevariëerde coverband met goede zang.Gevorderd niveau. Met optredens of die intentie hebben. Niet toegespitst op 1 genre. Nummers niet 100% willen naspelen. Bij voorkeur een band met 2 gitaristen of gitarist en toetsenist combi. Vast wekelijks repeteren (ik kan niet op woensdag). Hebben jullie opnames die ik kan bekijken / beluisteren, des te beter.Roept u maar!
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1821 - Geplaatst op 07-01-2017
Ervaren toetsenist wil af en toe spelen voor de lol. Stijl bij voorkeur easy listening, soul, jazz. country enz.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1820 - Geplaatst op 05-01-2017
Hallo,
Ik ben voor een bluegrass rootsband op zoek naar een violist(e)/fiddler.

De band bestaat uit
zanger-dobro/mandolin
zanger-banjo/mandolin
contrabassist
drummer-gitarist+vocals

Ben jij die kundige violist; hou je van bluegrass en folk en vind je het leuk om regelmatig op te treden - en woon je in het noorden?
Neem dan contact op.

Graag tot ziens!
Gr. Harold
Muzikant gezocht
Oproep nr 1819 - Geplaatst op 03-01-2017
Wij ..toetsenist. Slaggitarist.drummer en bassist zoeken Sologitarist. Van shadows tot status quo en van mavericks tot eagles alle 60+ Repetitieruimte aanwezig.bij interesse melden graag
Muzikant gezocht
Oproep nr 1818 - Geplaatst op 30-12-2016
Wij zijn een 4 koppige metal/deathcore, beatdown band. Wij zoeken een nieuwe bassist om mee te repeteren en gigs te geven. Repeteren op zondagmiddag in de oefenruimte in Stein van half 2 tot half 5. Wekelijks. Doen covers maar op de achtergrond ook zelf schrijven. Interesse? Stuur maar n mailtje

Groetjes
Muzikant gezocht
Oproep nr 1817 - Geplaatst op 29-12-2016
Hallo, ben jij toetsenist(e) en hou je van experimenteren? Wij vormen een nieuwe band en zoeken nog gepassioneerde musici. We repeteren dinsdagavond in Landgraaf. Als je nog andere instrumenten kunt bespelen, dan is dat een plus.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1816 - Geplaatst op 29-12-2016
Hey! Ik ben 21 jaar en op zoek naar mensen om samen mee te jammen of om een bandje op te richten. Ik luister voornamelijk deathcore maar sta open voor andere stijlen :) Laat maar wat weten als je interesse hebt.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1815 - Geplaatst op 28-12-2016
Hallo muzikant/zanger,
Wij zijn een mantra & bhajan zanggroep (Indiase muziek) en zoeken muzikanten en zangers. We hebben geen specifieke vraag naar een instrument. Ervaring is niet vereist, enthousiasme wel. Graag komen we met jou in contact.
Mailen kan, bellen mag ook.
Muzikale groet MariAmma.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1813 - Geplaatst op 23-12-2016
Hey, ik ben Niels 16 jaar en ben op zoek naar een paar toffe mensen om een bandje mee te starten. Dit wil ik graag doen in de stijl van The Strokes, vroege Arctic monkeys etc.. beetje post punk garage wave revival.
Als je geïnteresseerd bent stuur me n mailtje.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1812 - Geplaatst op 22-12-2016
Pop-rock Coverband Never Mind uit Sittard is op zoek naar Bassist(e) met ervaring.

Het doel is gezellig samen muziek maken en een aantal keer per jaar optreden.

Denk je dat je diegene bent die wij zoeken, neem dan contact met ons op, via mail of telefoon.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1810 - Geplaatst op 22-12-2016
The Mood, 60-7-ties en swinging blues zoekt bassist en gitarist. Repetitie op dinsdagavond 20-22 uur in Maastricht
Muzikant gezocht
Oproep nr 1809 - Geplaatst op 21-12-2016
We zoeken een trombonist om onze big band te versterken. We repeteren op dinsdagavond van 20.30 u tot 22.30 u onder leiding van Andre Willems in de Reinder in Budel-Schoot.
Interesse? mail dan naar : clues@hetnet.nl of bel 0495 494290
Muzikant gezocht
Oproep nr 1808 - Geplaatst op 20-12-2016
"Zjwamer Galm" is een gezellige zanggroep en telt 37 leden incluis gitarist , violist en basgitaar. We zijn naarstig op zoek naar een accordeonist.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1806 - Geplaatst op 19-12-2016
ik ben op zoek naar een band die het leuk vind om samen muziek te maken. zelf heb ik ervaring en leer nog steeds bij. wie zoekt een drummer of wil een nieuwe groep opzetten?
Muzikant gezocht
Oproep nr 1805 - Geplaatst op 18-12-2016
Zanger(es) gezocht voor classic rockcoverband.
Repetities zijn op vrijdagavond in Sittard.
De band bestaat uit ervaren leden:
Gitarist, drummer en bassist.

Gr,
René Menten.Muzikant aangeboden
Oproep nr 1803 - Geplaatst op 15-12-2016
Bassist, 50, redelijk gevorderd, zoekt aansluiting bij pop / rock /country / blues coverband (dus een combi) die goed draait en wil optreden of optredens op het oog heeft. Niet nummers exact willen naspelen. Gelijkwaardigheid, "eigen draai" en goede zang vind ik belangrijk in een band. Afspraken nakomen en goede inzet. Plezier hebben in wat je samen doet. Wekelijks repeteren, niet op woensdagen. Laat maar horen!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1799 - Geplaatst op 11-12-2016
Johnny B & the Good Guys zoek nieuwe zanger!!

Wegens het vertrek van onze zanger/harpist, zijn wij voor onze band opzoek naar een nieuwe zanger om dit gat op te vullen. Als je ook bluesharp kan spelen is dit een pre, maar geen vereiste natuurlijk.

We repeteren 1x per week op de donderdagavond, in de eigen studio van onze drummer in Nattenhoven (Berg aan de Maas). Lekker samen muziek maken staat voorop. Hiernaast treden wij ongeveer 1x per maand op.

Onze stijl is het best te omschrijven als een mix van blues en oude rock & roll(50’s). Hierbij gooien wij onze eigen saus over alle nummers heen. Naast een groot aantal covers spelen we ook een aantal eigen nummers, alleen in onze eigen stijl.

Heb je interesse, vragen of wil je een up to date playlist, stuur dan even een mailtje naar:
johnnyb.goodguys@gmail.com

Bellen kan natuurlijk ook op het volgende nummer:
06-48939406
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1795 - Geplaatst op 05-12-2016
Hoi! Ik ben Tessa, en ik ben een 21 jarige zangeres

Ik ben op zoek naar een (symfonische) metalband waar ik bij aan de slag zou kunnen in de stijl van Delain, Amberian Dawn, After Forever
Ik zing nu een ruime 13 jaar maar dat is wegens school heel lang kleinschalig gebleven (afentoe een optreden, verder vooral lekker thuis).
Aangezien ik nu afgestudeerd ben en dus klaar met mijn opleiding tijd worden om veel meer muziek te gaan maken met een toffe groep mensen die muziek maken net zo leuk en belangrijk vinden als ik
Naast regelmatig repeteren lijkt het me ook heel erg leuk om uiteindelijk te gaan optreden.

Mocht dit je aanspreken of heb je nog vragen? Bel, app me of stuur even een mailtje

Groetjes en hopelijk tot snel!

tessastruijs@hotmail.com
+31640800882
Muzikant gezocht
Oproep nr 1792 - Geplaatst op 02-12-2016
We zijn op zoek per januari 2017 naar een saxofonist (alt of tenor) voor onze band Little Sister. Deze band bestaat uit 7 ervaren muzikanten, waarvan een aantal al lange tijd deel uitmaken van deze mooie band (oprichting 1999). We spelen dansbare herkenbare covers met blazerssectie en zijn een move aan het maken naar de Funky Pop. Op de donderdag repeteren we tussen 20.30 - 23.00 uur bij Starsound Studio te Utrecht.
Interesse? Stuur een mail en kom auditie doen!
www.littlesister.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 1790 - Geplaatst op 30-11-2016
Twee gitaristen, Harrie solo en Ton begeleiding. Leeftijd 55+. Zoeken medemuzikanten. Spelen blues/rock. Zoeken bassist, drums en zang.
Repetities i.v.m. Werk, in principe een keer per twee weken.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1788 - Geplaatst op 28-11-2016
Wij zijn een enthousiaste band (Band zonder naam die alles in A spelen :-)). Onze band bestaat uit, lead gitarist, bassist, drummer en zangeres die ook een beetje saxofoon speelt. Wij zoeken dringend een toetsenist, een goede aanvulling voor onze band. Nummers die wij spelen zijn vooral jazzy met een afwisseling van blues en country. Denk aan Eva Cassidy, Summertime, Wade in the Water, of Norah Jones, Turn me on. De klassieker The thrill is gone van BB King en Hey Joe van Jimmy Hendrix met jazzy sound zijn een aantal voorbeelden. Heb je zin om mee te spelen, laat dan even iets horen. Wij repeteren op maandagavond in Sittard. Leeftijd speelt geen rol al zijn wij allemaal al iets ouder :-). Tussen de 35 en 60.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1787 - Geplaatst op 25-11-2016
Hallo toetsenist!

Wij zijn Who's Next?, een goed draaiende coverband uit de regio Sittard.
Onze huidige toetsenist heeft na 10 jaar besloten om te gaan stoppen en zodoende zijn wij opzoek naar een ervaren en gemotiveerde toetsenist om onze band weer compleet te maken.Leeftijd is niet belangrijk maar een goeie dosis motivatie wel!
Het zou mooi zijn als je ook gitaar speelt en kunt zingen!
Wij repeteren op de donderdagavond in Grevenbicht.
Wil je meer weten over de band, ons repertoire kijk dan even op onze website www.whosnext-band.nl

Heb je interesse laat dan even een bericht achter via hiernaast genoemde e-mail adres.

Groetjes,
Milou, Kimberly, Robin, Sjef en Ben
(Who's Next?)
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1786 - Geplaatst op 25-11-2016
Bassist, speelt contrabas elektrisch bass frettles. Kan akkoorden lezen en noten.
Zoekt aansluiting bij jazz combo/ kwartet.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1785 - Geplaatst op 19-11-2016
Draailierspeelster (limburg 046) zoekt gemotiveerde gitarist(e/en) en bassist(e) voor folkmetalband.
Inspiratie: bands als In Extremo, Eluveitie, Korpiklaani, Amon Amarth, Turisas, Ensiferum etc.

Gevraagd 100% inzet, eigen creatieve inbreng en humor. Bandervaring niet vereist, samenspel wel. Bereid om op langere termijn te werken aan eigen nummers / optredens / opnames.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1784 - Geplaatst op 19-11-2016
Draailierspeelster (limburg 046) zoekt gemotiveerde gitarist(e/en) en bassist(e) voor folkmetalband.
Inspiratie: bands als In Extremo, Eluveitie, Korpiklaani, Amon Amarth, Turisas, Ensiferum etc.

Gevraagd 100% inzet, eigen creatieve inbreng en humor. Bandervaring niet vereist, samenspel wel. Bereid om op langere termijn te werken aan eigen nummers / optredens / opnames.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1781 - Geplaatst op 17-11-2016
Band die regelmatig optreedt op veelal grotere podia is op zoek naar een zangeres (hoge alt of mezzo). De band heeft een ingestudeerde show met veel danswerk.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1779 - Geplaatst op 13-11-2016
Vind jij het leuk om in een kleine akoestische setting (leeftijd 20 t/m 65 jaar) een eigen invulling te geven aan (rustige) voornamelijk minder bekende Nederlands-, Frans-, en Engelstalige covernummers van o.a. Simon & Garfunkel, Mumford & Sons, Neil Young, Jack Johnson, Lou Reed, Leonard Cohen, Sting, Herman van Veen, Van Dik Hout, etc.

Dan willen wij, SUSTAIN, graag kennis met jou maken!
Wij repeteren iedere donderdagavond vanaf 18.30 uur in het Centrum voor de Kunsten in Eindhoven, we treden regelmatig op in Nederland en België en zijn momenteel bezig met de opnames van onze 3e CD.
Ben je erin geïnteresseerd om je bij ons aan te sluiten en een keer mee te repeteren laat het ons dan weten en stuur even een bericht!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1777 - Geplaatst op 11-11-2016
We hebben drummer, basgitaar, pianiste en sax
repetitie woensdagavond om de 14 dagen in Bergschenhoek onder leiding van een professionele bandcoach
Muzikant gezocht
Oproep nr 1776 - Geplaatst op 09-11-2016
Voor een coverband zijn we nog op zoek naar een zangeres. Denk aan covers van Pink, Anouk, Coldplay, Queen, The Beatles, Green Day, Blink-182, The Cranberries, Radiohead, Amy Winehouse, Foo Fighters, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Saybia, The Offspring, U2 etc. We repeteren in Heerlen. Heb je interesse, dan kun je mailen naar weezeric79@hotmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 1774 - Geplaatst op 09-11-2016
Wij zijn een Green Day Tribute Band en we zijn nog op zoek naar een zanger(es) om onze band compleet te maken. We repeteren in Heerlen, in een eigen oefenruimte. Als je interesse hebt, kun je mailen naar greendayband@hotmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 1773 - Geplaatst op 09-11-2016
Wij zijn een Green Day Tribute Band en we zijn nog op zoek naar een drummer om onze band compleet te maken. We repeteren in Heerlen, in een eigen oefenruimte waar ook een drumstel staat. Als je interesse hebt, kun je mailen naar greendayband@hotmail.com
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1772 - Geplaatst op 08-11-2016
Hi,

ik ben Gideon, 15 jaar oud en een fanatieke talentvolle gitarist die ervan houdt om lekker solo's te spelen en te begeleiden. Mijn muzieksmaak is alternative rock. Denk bij mijn smaak aan Coldplay, Editors, Noel galagher,Snow Patrol, Muse etc. Het lijkt me geweldig om met een bandje samen te oefenen en lekker muziek te maken. Zoeken jullie een gitarist laat het me dan weten!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1770 - Geplaatst op 06-11-2016
Hallo, wij, gitarist, drummer, en bassist met ervaring zoeken nog een zanger/es. repetities omgeving echt/roermond. Kunnen nog eventueel uitwijken naar sittard.
Wij willen allround repertoire gaan spelen, geen hardrock.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1769 - Geplaatst op 04-11-2016
https://www.youtube.com/watch?v=mkPVkd_o0Oo
Hallo, ik ben op zoek naar iemand om samen popnummers mee te schrijven, of om andere nummers die ik geschreven heb aan te passen of een nieuw jasje te geven, of te werken aan de inbreng die je zelf hebt. Zelf speel ik drums en doe achtergrond zang.Bovenstaande url is een voorbeeld van de soort muziek waarover het gaat.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1767 - Geplaatst op 03-11-2016
Hallo,

Wij (Drummer en bassist met ruime ervaring) zijn op zoek naar een gitarist(e).

Wij laten ons qua stijl niet direct in een hoekje zetten en sta voor vele sijlen open.

Wij repeteren in Sittard.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt!

Muzikant gezocht
Oproep nr 1766 - Geplaatst op 03-11-2016
Hallo,

Wij (Drummer en bassist met ruime ervaring) zijn op zoek naar een zanger(es).

Wij laten ons qua stijl niet direct in een hoekje zetten en sta voor vele sijlen open.

Wij repeteren in Sittard.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt!

Muzikant gezocht
Oproep nr 1764 - Geplaatst op 30-10-2016
Band nog steeds op zoek naar een electrische piano/keyboardspeler / ster. Met veel soul in de vingers.
Muziekstijlen o.a Eva cassidy ,m peyroux
Muzikant gezocht
Oproep nr 1763 - Geplaatst op 28-10-2016
De alternatieve rockband LIM uit Eindhoven is opgericht in 2016. LIM heeft de ambitie om de eigen composities door het hele land te laten horen. Om deze missie te laten slagen zijn we op zoek naar een zanger (mannelijk).

Naast zangskills verwachten we een goede inzet, passie, gezonde ambitie, gezelligheid en een brede muzieksmaak. Bandervaring is vereist. Er ligt superveel materiaal klaar dus de ambitie is om snel op te gaan treden.

LIM zorgt voor melancholie, depressie én optimisme. Het is een optelsom van subtiele sounds, ritmische riffs en harmonische hectiek. Door traditionele rockbandelementen te kruisen met soundscapes, orkesten en synthbass worden grenzen opgerekt. Belangrijke invloeden zijn Radiohead, Pink Floyd, Porcupine Tree, Coldplay en Muse.

Ben jij de zanger die we zoeken? Stuur ons een bericht!

Om een idee te krijgen van onze sound is een link toegevoegd naar de demo van The Journey.
https://www.youtube.com/watch?v=jYX3NPPMcs0
Muzikant gezocht
Oproep nr 1761 - Geplaatst op 25-10-2016
Beste zangers, wij zijn een formatie momenteel bestaande uit een 4 tal 40 plussers.
Drummer, leadgitarist, bassist, zang/gitaar.

Om ons toekomstige repertoire aan te vullen willen we er nog graag een zangeres erbij om samen met de zanger een mooie afwisselende setlijst op te bouwen.
We willen weer ongeveer met een nieuwe setlijst beginnen ( alhoewel we nog genoeg oude nummers kunnen gebruiken ) we willen ons voornamelijk richten op cover binnen de rock/pop/blues. we hebben een oefenruimte in Sittard die we wekelijks huren op de dinsdag avond. lijkt het je leuk om met ons een nieuw avontuur aan te gaan, dan mail me of bel voor meer info.

groet,

Roger
Stuur
Muzikant gezocht
Oproep nr 1760 - Geplaatst op 15-10-2016
Mogen wij ons voorstellen,
wij zijn Zanggroep Mes Amis Koningsbosch en zijn op zoek naar
tenoren, barritons en bassen, heb je ook een partner die zingt?
(breng maar gelijk mee).
We hebben een veelzijdig repertoire bestaande uit pop muziek,
gospel, limburgs-talig, advent/kerst muziek.
Alles wordt meerstemmig gezongen, verder beschikken wij
uit een combo, bestaande uit toetsenist en drummer, dit willen
wij nog graag met een gitarist (lead en bas) aanvullen, bij deze
ook een beroep op jullie om zich aan te melden.
Kom vrijblijvend naar een van onze repetieties op vrijdag-avond
om 20.00 uur in zaal van Pol Haverterstraat 6 te Koningsbosch.

We dagen je uit, om onze sfeer en enthousiasme te komen ervaren
bij een van onze repetities.
Terug naar boven
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1759 - Geplaatst op 15-10-2016
Na enkele jaren niks doen kriebelt het muzikantenbloed weer. Ben op zoek naar een melodieuze rockband (liefst eigen werk). Ben geen virtuoos maar wil gewoon lekker muziek maken en indien mogelijk enkele keren per jaar optreden. Mijn hart ligt bij de progrock maar ik heb daar gewoonweg niet de technische bagage voor. Regio Eindhoven - Weert - Roermond.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1758 - Geplaatst op 13-10-2016
Hoi ik ben Tim, 37 jaar en woon in Urmond. Speel al lang gitaar en ook wat piano, geen natuurtalent maar wel erg gemotiveerd om nog steeds bij te leren. Heb nog nooit met anderen samen muziek gemaakt en na jaren alleen voor mezelf spelen lijkt me het leuk om eens een poging te wagen.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1753 - Geplaatst op 12-10-2016

Funkrock band: bestaande uit zeer ervaren muzikanten, zoekt sympathieke zanger met goede podiumpresentatie die alles kan zingen van James Brown tot Extreme.
Repertoire bestaande uit nu nog vooral covers van Paulo Mendonca, aangevuld met nummers van Extreme, Black Crows etc.
Leeftijd is niet belangrijk.

We hebben een eigen oefenruimte in Brunssum en repeteren eens per 2 of 3 weken. Wie durft?! We horen graag van je.

Reageren per e-mail: franklinellen@ziggo.nl

Met muzikale groet, Franklin
Muzikant gezocht
Oproep nr 1752 - Geplaatst op 11-10-2016
Hey vocalisten wij zijn New Exit, we coveren pop/rock/en vleugje new wave. We zijn dringend op zoek naar een leadzanger (m/v). steekwoorden: passie voor muziek, loyaliteit, geen ego trippers en voldoende ruimte om je eigen creativiteit in te brengen.
Spreekt dit je aan?? aarzel dan niet en neem contact met ons op.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1751 - Geplaatst op 10-10-2016
Welkom bij de club! Wil je op een gezellige manier samen met andere enthousiaste muzikanten bezig zijn met Americana-muziek (folk blues, bluegrass, country, cajun, Tex-Mex etc..) kom dan bij onze vereniging. Bedoeling is om in verenigingsverband een keer per week samen te komen op een vaste locatie te Maastricht en samen te spelen. In steeds wisselende combinaties speel je met andere muzikanten en studeer je steeds een paar nummers in die we dan voor publiek spelen. Zo maken we er een gezellige avond van. Welkom zijn alle muzikanten met enige ervaring, belangstelling voor Americana, op diverse instrumenten zoals gitaar, bas, banjo, accordeon, dobro, steelgitaar, zang, etc. etc. Het maakt niks uit of je al bij een band speelt, je kunt dit er naast doen. Heb je zelf geen interesse, maar ken je wel andere muzikanten? geef deze boodschap dan door.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1750 - Geplaatst op 08-10-2016
Bassist zoekt drummer èn gitarist evt. toetsenist voor improvisaties en enkele covers en/of eigen nummers.
Gewoon voor de lol in het muziek maken. Misschien een keer ook kort optredentje doen.
Repetitieruimte kan ik aan komen.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1749 - Geplaatst op 07-10-2016
Opstartende gospel/ rockband met ervaren leden zoekt zanger(es)
De band bestaat nu uit een bassist, drummer, en gitarist.
Repetities zullen plaats gaan vinden in de omgeving van Echt.

Voor verdere info graag mailen of bellen:

Met vriendelijke groeten,

René Menten
r_menten@hotmail.com / 0648363048
Muzikant gezocht
Oproep nr 1748 - Geplaatst op 07-10-2016
Opstartende gospel/ rockband met ervaren leden zoekt toetsenist(e).
De band bestaat nu uit een bassist, drummer, en gitarist.
Repetities zullen plaats gaan vinden in de omgeving van Echt.

Voor verdere info graag mailen of bellen:

Met vriendelijke groeten,

René Menten
r_menten@hotmail.com / 0648363048
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1741 - Geplaatst op 04-10-2016
Beste muzikanten,

Ik ben opzoek naar een (cover) band waar ik gitaar of basgitaar kan spelen met eventueel zang/backing vocals.
Ik heb ruim 18 jaar ervaring. Door de jaren heen heb ik in verschillende bands ervaring opgedaan
Op het gebied van componeren, opnemen in studio en vele live optredens. Minimaal waren het 27 optredens in een half jaar. De laatste hiervan was in Tivoli Utrecht.
Natuurlijk hoef het van mij niet meer zoveel optredens te zijn (mag wel) maar wil niet in een band zitten dat wekelijks alleen de vier muren ziet van zijn oefenruimte.
Ik heb mijn eigen apparatuur tot beschikking wat voldoende vermogen heeft voor op podium.
Mijn leeftijd is 31 en ben woonachtig in centrum Utrecht.

Ik zoek een leuke coverband of band met eigenwerk.
En als het kan het liefst in mijn omgeving.

Muziek waar ik veelal naar luister is Rock Blues Disco Soul Lounge
Muzikant gezocht
Oproep nr 1738 - Geplaatst op 01-10-2016
Welkom bij de club! Wil je op een gezellige manier samen met andere enthousiaste muzikanten bezig zijn met Americana-muziek (folk blues, bluegrass, country, cajun, Tex-Mex etc..) kom dan bij onze vereniging. Bedoeling is om in verenigingsverband een keer per week samen te komen op een vaste locatie te Maastricht en samen te spelen. In steeds wisselende combinaties speel je met andere muzikanten en studeer je steeds een paar nummers in die we dan voor publiek spelen. Zo maken we er een gezellige avond van. Welkom zijn alle muzikanten met enige ervaring, belangstelling voor Americana, op diverse instrumenten zoals gitaar, bas, banjo, accordeon, dobro, steelgitaar, zang, etc. etc. Het maakt niks uit of je al bij een band speelt, je kunt dit er naast doen. Heb je zelf geen interesse, maar ken je wel andere muzikanten? geef deze boodschap dan door.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1737 - Geplaatst op 01-10-2016
Hoi,
Ik ben zangeres en percussioniste. Ik ben op zoek naar een veelzijdige gitarist voor een duo formatie. Ik zing verschillende stijlen zoals salsa, bossa nova, jazz, soul, blues en reggae. Het is de bedoeling om deze mooie muziek te repeteren ter voorbereiding voor toekomstige optredens. Heb je ook dezelfde passie? Dan kun je via de mail contact met mij opnemen.
Hartelijke groet,
Muzikant gezocht
Oproep nr 1736 - Geplaatst op 30-09-2016
Shoot the Monkey (Valentino/Zang, Mark/Drum, Rik/Gitaar, Jan/Bas) is op zoek naar geluidsman/vrouw. Wil jij als vijfde bandlid mee vormgeven aan het geluid van Shoot the Monkey en dat uit de speakers laten knallen? Neem dan contact met ons op.
email: shootthemonkeyband@gmail.com
Meer info over de band vind je op:
http://www.shootthemonkey.nl/
https://www.facebook.com/ShoottheMonkeyBand/
Muzikant gezocht
Oproep nr 1735 - Geplaatst op 30-09-2016
Allround Party band zoekt gitarist. 10 personen inclusief een 4-koppige blazerssectie. Repertoire aan verandering onderhevig maar we spelen zowat alles.... graag ook eigen inbreng hierin. Band doet ook af en toe artiestenbegeleiding. Eigen repetitieruimte en optredens aanwezig.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1726 - Geplaatst op 30-09-2016
Welkom bij de club! Wil je op een gezellige manier samen met andere enthousiaste muzikanten bezig zijn met Americana-muziek (folk blues, bluegrass, country, cajun, Tex-Mex etc..) kom dan bij onze vereniging. Bedoeling is om in verenigingsverband een keer per week samen te komen op een vaste locatie te Maastricht en samen te spelen. In steeds wisselende combinaties speel je met andere muzikanten en studeer je steeds een paar nummers in die we dan voor publiek spelen. Zo maken we er een gezellige avond van. Welkom zijn alle muzikanten met enige ervaring, belangstelling voor Americana, op diverse instrumenten zoals gitaar, bas, banjo, accordeon, dobro, steelgitaar, zang, etc. etc. Het maakt niks uit of je al bij een band speelt, je kunt dit er naast doen. Heb je zelf geen interesse, maar ken je wel andere muzikanten? geef deze boodschap dan door.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1724 - Geplaatst op 28-09-2016
Hey toetsenisten wij zijn New Exit, we coveren pop/rock/en vleugje new wave. We zijn dringend op zoek naar een toetsenist(e) om ons repertoire uit te breiden. steekwoorden: passie voor muziek, loyaliteit, geen ego trippers en voldoende ruimte om je eigen creativiteit in te brengen.
Spreekt dit je aan?? aarzel dan niet langer en neem contact met ons op.

ps. we repeteren in Heerlen op de maandagavond
Muzikant gezocht
Oproep nr 1719 - Geplaatst op 25-09-2016
Wij zijn op zoek naar een akoustische gitarist, violist, en banjo voor het completeren van onze band. Wij zijn met 2 zangeressen, gitarist en bassist. Maximaal 5 optredens per jaar, vooral festivals en dergelijke.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1718 - Geplaatst op 25-09-2016
Wij zijn op zoek naar een akoustische gitarist, violist, en banjo voor het completeren van onze band. Wij zijn met 2 zangeressen, gitarist en bassist. Maximaal 5 optredens per jaar, vooral festivals en dergelijke.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1717 - Geplaatst op 24-09-2016
Steeler a Whole Lotta Led Zeppelin zoekt een zanger !!!

Wat Steeler doet is de Led Zeppelin live ervaring recreëren.
Liveopnames en bootlegs zijn ons startpunt.
We zoeken dan ook een zanger die zich thuis voelt in een vrije muzikale omgeving. Waarbij vertolking en het vertellen van het verhaal in al zijn variaties de uitdaging is.
Ben jij deze man of weet je waar hij zit, laat het ons weten via pm, post, mail of telefoon.

www.steeler.nl
www.facebook.com/SteelerRocksZep
www.youtube.com/user/SteelerLedZeppelin/videos

giordano.la@gmail.com
06-14789900

Deel dit bericht zoveel als je kunt. Dank !
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1716 - Geplaatst op 23-09-2016
jonge drummer (18) zoekt band! aantal jaren ervaring speel ook percussie. speel het liefste clasic rock (AC/DC, guns n roses) maar andere muziek speel ik ook graag. ik ben redelijk flexibel en drum al een jaar of 5 en heb al podiumervaring!
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1714 - Geplaatst op 18-09-2016
Heeeyy everybody, enthousiaste drummer zoekt aansluiting bij coverband,sta ook open om nieuwe band te formeren.
Brede muzieksmaak,van easy listening tot lekker rocken,geen metal.
Doel:lekker,serieus muziek maken in ontspannen sfeertje en een aantal keer optreden per jaar.Mensen een leuke avond bezorgen met bekende,vaak vervlogen nummers,en lekker laten swingen op de muziek van toen.Interesse? mail me!!!!!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1713 - Geplaatst op 15-09-2016
Good Souls is een vierkoppige sympathieke Indie-Rock formatie die wat onbekendere covers speelt en gaat werken aan eigen nummers. Denk aan Starsailor, Saybia, Johan en Tim Christensen en je weet dat je als toetsenman een hoop leuk werk mag doen! Mail ons!
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1712 - Geplaatst op 13-09-2016
Bassist zoekt aansluiting bij top40/cover/party Band.....
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1711 - Geplaatst op 13-09-2016
Bassit zoek aansluiting bij Top40/party/cover Band.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1710 - Geplaatst op 11-09-2016
GEZOCHT:
Twee gedreven toetsenisten voor
K I N D A B L A C K. (”The Urban Dance Experience)

Kinda Black bestaat uit zo’n 14 man (inclusief 6 koppige dancecrew olv choreograaf en danser: Ruben ‘Chi’ Verhoeven) Kinda Black brengt R&B, hip-hop en dance music.

INHOUD:
Het gaat niet alleen om het spel, maar ook om de kwaliteit. Dus je moet wel thuis zijn in het programmeren en maken van sounds e.d. Geluiden worden beschikbaar gemaakt en het repertoire bestaat uit ongeveer 25 nummers.

Momenteel staan wij vlak voor een groot promo concert. De show is zo goed als af, de dancecrew is bezig, de nummers staan, licht en geluid is geregeld, nu alleen nog twee toetsenisten erbij, en we kunnen gaan.

Rehearsals:
2x in de maand op een zondag in een grote studio in Amersfoort.

Meer informatie:

Promo:
https://youtu.be/8It_kaQgUGM

www.kindablack.nl

info@kindablack.nl
Muzikant gezocht
Oproep nr 1708 - Geplaatst op 06-09-2016
Wij, A Band Named Sue, zoeken een prettig gestoorde rocking leadgitarist. Denk jij dat je je staande kunt houden tussen onze slappe klets en droge humor? Ben je een ervaren gitarist en houd je ervan om serieus maar met de nodige lol en passie, stevig pop/rock coverwerk te maken? Heb je daarbij de ambitie om regelmatig op de bühne te staan? Laat je dan snel horen!
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1705 - Geplaatst op 30-08-2016
hoi,

ik ben lisa 24 jaar,

en ik speel al bijna 10 jaar gitaar.
en ik ben al een tijdje op zoek naar een band

mijn inspiraties:
rammstein, marilyn manson,oomph!, three days grace, Avatar, system of a down, pain en ga zo nog maar even door

dus meer richting industrial metal

doel?
de wereld over te nemen

zelf woon ik in omgeving raamsdonksveer maar ik kan alle kanten op natuurlijk.

dus ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een gitarist?

Laat je horen

mail naar :
lisa_boeseken@hotmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 1704 - Geplaatst op 29-08-2016
Inverted Pentagram zoekt een bassist.
De band is sinds 2015 weer gedeeltelijk actief na dat ze in 1998 ontbonden werd.

We zijn nu bezig met het samenstellen van een goede line-up voor komende optredens en opnames voor een album.

Voor info over de band kun je op onze website terecht.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1697 - Geplaatst op 24-08-2016
Ben je een gitarist die ook graag twee stemmig wil zingen; neem dan contact op met mij. Samen als duo heerlijk simpel muziek maken en zingen.
Wel in de regio midden limburg graag. Repertoire in overleg.
Marion Gerits
Muzikant gezocht
Oproep nr 1696 - Geplaatst op 22-08-2016
Gezocht mensen die interesse hebben een bandje te starten gericht op componeren en improviseren. Diverse stijlen, diverse instrumenten (drum, bas, gitaar, elektronisch). Zelf ben ik toetsenist en en (hobby)componist.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1695 - Geplaatst op 17-08-2016
Beste muzikanten
ik will via deze weg mensen oproepen om bend te opstarten.. Eigen werk ,covers.. moet lol zijn en plezier. Ik ben zelf lead en solo gitarist. ik bied me aan ook bij bends waar spelen muziek in mijn smak:)
ervaring is geen pre.. denkt aan Joe bonamassa ( album so its like that) pink floyd, u2 etc
bass,drummer,zang,toetsenist, slag guitar .. jullie zijn welkom!
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1693 - Geplaatst op 12-08-2016
Toetsenist biedt zich aan.
Ik heb alleen interesse in een duo formatie.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1692 - Geplaatst op 10-08-2016
hallo muzikanten, via deze weg zoek ik een zeer gemotiveerde zanger of zangeres!

Ervaring is uiteraard gewenst, net zoals plezier hebben in het maken van muziek.
Ook moet je liedjes naar je eigen hand kunnen zetten.

Zelf heb ik jaren lange ervaring op zowel grote als kleine podiums, en wil dan ook weer de grote podiums op!

lijkt het je wat om in no time op een groot podium te staan en voor groot publiek op te treden?
aarzel dan niet en stuur een e-mail met je motivatie en wie weet zien we elkaar snel!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1691 - Geplaatst op 10-08-2016
hallo muzikanten, via deze weg zoek ik zeer gemotiveerde blazers, liefste alle drie!

Ervaring is uiteraard gewenst, net zoals plezier hebben in het maken van muziek.
Ook moet je kunnen improviseren,en liedjes naar je eigen hand kunnen zetten.

Zelf heb ik jaren lange ervaring op zowel grote als kleine podiums, en wil dan ook weer de grote podiums op!

lijkt het je wat om in no time op een groot podium te staan en voor groot publiek op te treden?
aarzel dan niet en stuur een e-mail met je motivatie en wie weet zien we elkaar snel!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1690 - Geplaatst op 10-08-2016
hallo muzikanten, via deze weg zoek ik een zeer gemotiveerde toetsenist/ backing vocal!

Ervaring is uiteraard gewenst, net zoals plezier hebben in het maken van muziek.
Ook moet je kunnen improviseren,en liedjes naar je eigen hand kunnen zetten.

Zelf heb ik jaren lange ervaring op zowel grote als kleine podiums, en wil dan ook weer de grote podiums op!

lijkt het je wat om in no time op een groot podium te staan en voor groot publiek op te treden?
aarzel dan niet en stuur een e-mail met je motivatie en wie weet zien we elkaar snel!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1689 - Geplaatst op 10-08-2016
hallo muzikanten, via deze weg zoek ik een zeer gemotiveerde gitarist/ backing vocal!

Ervaring is uiteraard gewenst, net zoals plezier hebben in het maken van muziek.
Ook moet je kunnen improviseren,en liedjes naar je eigen hand kunnen zetten.

Zelf heb ik jaren lange ervaring op zowel grote als kleine podiums, en wil dan ook weer de grote podiums op!

lijkt het je wat om in no time op een groot podium te staan en voor groot publiek op te treden?
aarzel dan niet en stuur een e-mail met je motivatie en wie weet zien we elkaar snel!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1688 - Geplaatst op 10-08-2016
hallo muzikanten, via deze weg zoek ik een zeer gemotiveerde bassist!

Ervaring is uiteraard gewenst, en plezier in het maken van muziek.
Ook moet je kunnen improviseren, liedjes naar je eigen hand kunnen zetten.

Zelf heb ik jaren lange ervaring op zowel grote als kleine podiums, en wil dan ook weer de grote podiums op!

lijkt het je wat om in no time op een groot podium te staan en voor groot publiek op te treden?
aarzel dan niet en stuur een e-mail met je motivatie en wie weet zien we elkaar snel!
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1686 - Geplaatst op 07-08-2016
Beste geïnteresseerden,

Ik ben Jarno Senden, 17 jaar en ben afkomstig uit Stein. Ik bespeel ondertussen 4 jaar bass en heb in deze periode dan ook bij een aantal bands meegedraaid. Bij dezen ben ik dan ook op zoek naar een band die veel shows wil doen en zich daarbij professioneel opstelt. Welke muziekstijl en óf het eigen materiaal wordt óf covers wil ik graag in overleg bespreken met U / jullie.

Mochten jullie iemand weten die mij zoekt of bent U deze persoon zelf? Dan laat gerust een mail achter of geef me even een belletje!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1685 - Geplaatst op 06-08-2016
Tevens zijn we ook op zoek naar een enthousiaste tenorhornspeler.
Informatie kunt u vinden op www.dirgellander.nl of bel ons of neem op een andere manier contact met ons op.
We hebben en zeer gevarieerde agenda.
We wachten op jou.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1684 - Geplaatst op 06-08-2016
Wij zijn sinds kort op zoek naar een enthousiaste es klarinettist(e) die onze gelederen wil komen versterken. Wij zijn de Dirgelländer Muzikanten uit Stein, een blaasorkest dat hoofdzakelijk Tsjechische muziek en muziek van Ernst Mosch ten gehore brengt.
Ook hebben we een zeer gevarieerde agenda.
Wil je wat meer informatie neem dan gerust contact met ons op of kijk op www.dirgellander.nl
We wachten op jou.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1683 - Geplaatst op 29-07-2016
Hitzkopf zoekt ervaren toetsenist voor eigenwerk band.stijl: Goose, NIN, massive attack
Muzikant gezocht
Oproep nr 1682 - Geplaatst op 26-07-2016
ik ben 20 jaar, ik ben op zoek naar een band of jongens om een bandje mee te beginnen en die een zanger nodig hebben ik heb hierbij ook al een jaar professioneel zangles, mijn stem kun je vergelijken met Tom Jones, Elvis Presley, Engelbert Humperdinck maar je eigen geluid is het belangrijkst dit maakt je stem uniek. ik zelf speel nu een anderhalf jaar gitaar hierbij leer ik ook nog piano.

Mijn stijl van muziek is Rock&Roll;, rhythm and blues en country muziek, rustige muziek enz.

Uiteindelijk wil ik hiermee iets professioneels mee doen en hopelijk doorbreken,sta ook open voor nieuwe muziek en om covers te spelen. Voor verdere ontwikkeling ook nieuwe liedjes te ontwikkelen, en hiermee uiteindelijk mee verder te gaan en een eigen nieuw iets te maken

Mijn email is losmanoke@gmail.com

Hoor het graag groetjes Lorenzo

leeftijdscategorie maakt niks uit jong en oud
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1681 - Geplaatst op 20-07-2016
49-jarige muzikant zoekt aansluiting bij semi-akoestische of "unplugged" band. Bereid tot het zingen van een paar nummers, maar wil niet DE leadzanger zijn. Gevorderd niveau. Bij voorkeur een band met versterkte bassist, cajonspeler en 1 aanwezige gitarist. Band in oprichting is ook mogelijk. Niet andere bands na willen doen. Eigen werk prima. Geen ego's/geen nummers die iedereen al doet. Een beetje mijn leeftijdscategorie. Niet op maandagavond. Laat maar horen!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1675 - Geplaatst op 05-07-2016
Ik ben op zoek naar een pianist die het leuk vind om mooie Nederlandse liedjes te zingen/spelen, aardig als de pianist ook zingt, en jazz liedjes uit Standard jazzboek.
Misschien iemand die al optreedt hier en daar, dat de zangeres zo af en toe eens aanschuift.
Omdat het zo leuk is.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1672 - Geplaatst op 30-06-2016
Hallo ik zoek een zanger / entertainer die met mij (toetsenist) een duo wil vormen.

Doel is allround dans muziek
van tango tot moderne muziek
maar ook disco 70e en country

liefst schlager en duitstalig.
(oktober fest enz..)


Tiroler formatie kan ook met de nadruk op moderne schlager
Muzikant gezocht
Oproep nr 1671 - Geplaatst op 26-06-2016
Hi, Bluesband is op zoek naar (ervaren) solo gitarist.
Zoeken een goede, gemotiveerde (solo) gitarist met evt zang kwaliteiten.
We zijn nu ruim 5 jaar bezig, met plezier elke week repeteren en 3-4x per jaar een optreden. We spelen diverse blues stijlen van oude traditionals tot bluezie pop nummers van oa. stones, beatles and tom petty. Heb ik je interesse gewekt? neem dan gerust contact op voor nadere info, setlist en demo materiaal.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1670 - Geplaatst op 21-06-2016
Hallo,
Ik ben opzoek naar een draaiende band of mensen om een band mee te starten in de regio Sittard. Ben 32 jaar en speel nu zo'n 22 jaar Bas en iets korter gitaar. Tevens schrijf ik veel.
neem gerust contact op.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1669 - Geplaatst op 20-06-2016
Wij zijn "Viking '81", een startende band met ervaren muzikanten, bestaande uit Vienna (gitaar) en Kinga (zang).

Voor het maken van eigen werk (rock/metal, denk aan Evanescence/Within Temptation) en wat populaire pop/rock covers (Valerie, Mercy, Sweet Child Of Mine, Who Knew e.a.) zijn we op zoek naar een metaldrummer, een bassist, een tweede gitarist en een zanger/grunter..

Enige ervaring o.a. in het maken van eigen werk is een pre. Ben je iemand of ken je iemand die een muzikale en/of creatieve bijdrage wil leveren, dan horen we graag van je!

Repetities: vrijdag 17:30-20:30 in Brunssum.

Een impressie: https://www.facebook.com/ViKing-81-869213856508672/

Interesse? Mail naar: kingadewit@mail.com

Website: https://www.facebook.com/ViKing-81-869213856508672/
Muzikant gezocht
Oproep nr 1668 - Geplaatst op 20-06-2016
Wij zijn "Viking '81", een startende band met ervaren muzikanten, bestaande uit Vienna (gitaar) en Kinga (zang).

Voor het maken van eigen werk (rock/metal, denk aan Evanescence/Within Temptation) en wat populaire pop/rock covers (Valerie, Mercy, Sweet Child Of Mine, Who Knew e.a.) zijn we op zoek naar een metaldrummer, een bassist, een tweede gitarist en een zanger/grunter..

Enige ervaring o.a. in het maken van eigen werk is een pre. Ben je iemand of ken je iemand die een muzikale en/of creatieve bijdrage wil leveren, dan horen we graag van je!

Repetities: vrijdag 17:30-20:30 in Brunssum.

Een impressie: https://www.facebook.com/ViKing-81-869213856508672/

Interesse? Mail naar: kingadewit@mail.com

Website: https://www.facebook.com/ViKing-81-869213856508672/
Muzikant gezocht
Oproep nr 1666 - Geplaatst op 20-06-2016
Wij zijn "Viking '81", een startende band met ervaren muzikanten, bestaande uit Vienna (gitaar) en Kinga (zang).

Voor het maken van eigen werk (rock/metal, denk aan Evanescence/Within Temptation) en wat populaire pop/rock covers (Valerie, Mercy, Sweet Child Of Mine, Who Knew e.a.) zijn we op zoek naar een metaldrummer, een bassist, een tweede gitarist en een zanger/grunter..

Enige ervaring o.a. in het maken van eigen werk is een pre. Ben je iemand of ken je iemand die een muzikale en/of creatieve bijdrage wil leveren, dan horen we graag van je!

Repetities: vrijdag 17:30-20:30 in Brunssum.

Een impressie: https://www.facebook.com/ViKing-81-869213856508672/

Interesse? Mail naar: kingadewit@mail.com

Website: https://www.facebook.com/ViKing-81-869213856508672/
Muzikant gezocht
Oproep nr 1665 - Geplaatst op 20-06-2016
Wij zijn "Viking '81", een startende band met ervaren muzikanten, bestaande uit Vienna (gitaar) en Kinga (zang).

Voor het maken van eigen werk (rock/metal, denk aan Evanescence/Within Temptation) en wat populaire pop/rock covers (Valerie, Mercy, Sweet Child Of Mine, Who Knew e.a.) zijn we op zoek naar een metaldrummer, een bassist, een tweede gitarist en een zanger/grunter..

Enige ervaring o.a. in het maken van eigen werk is een pre. Ben je iemand of ken je iemand die een muzikale en/of creatieve bijdrage wil leveren, dan horen we graag van je!

Repetities: vrijdag 17:30-20:30 in Brunssum.

Een impressie: https://www.facebook.com/ViKing-81-869213856508672/

Interesse? Mail naar: kingadewit@mail.com

Website: https://www.facebook.com/ViKing-81-869213856508672/
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1663 - Geplaatst op 20-06-2016
*Ik ben op zoek naar een relaxte band waar ik me bij kan aansluiten.

**Of eventueel samenwerking met een gitarist.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1661 - Geplaatst op 13-06-2016
Mogen wij ons voorstellen,
wij zijn Zanggroep Mes Amis Koningsbosch en zijn op zoek naar
tenoren, barritons en bassen, heb je ook een partner die zingt?
(breng maar gelijk mee).
We hebben een veelzijdig repertoire bestaande uit pop muziek,
gospel, limburgs-talig, advent/kerst muziek.
Alles wordt meerstemmig gezongen, verder beschikken wij
uit een combo, bestaande uit toetsenist en drummer, dit willen
wij nog graag met een gitarist (lead en bas) aanvullen, bij deze
ook een beroep op jullie om zich aan te melden.
Kom vrijblijvend naar een van onze repetieties op vrijdag-avond
om 20.00 uur in zaal van Pol Haverterstraat 6 te Koningsbosch.

We dagen je uit, om onze sfeer en enthousiasme te komen ervaren
bij een van onze repetities.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1660 - Geplaatst op 12-06-2016
Mogen wij ons voorstellen,
wij zijn Zanggroep Mes Amis Koningsbosch en zijn op zoek naar
tenoren, barriton en bassen, heb je ook een partner die zingt?
(breng maar gelijk mee).
We hebben een veelzijdig repertoir bestaande uit pop muziek,
gospel, limburgs-talig, advent/kerst muziek.
Alles wordt meerstemmig gezongen, verder beschikken wij
uit een combo, bestaande uit toetsenist en drummer, dit willen
wij nog graag met een gitarist (lead en bas) aanvullen, bij deze
ook een beroep op jullie om zich aan te melden.
Kom vrijblijvend naar een van onze repetieties op vrijdag-avond
om 20.00 uur in zaal van Pol Haverterstraat 6 te Koningsbosch.

We dagen je uit, om onze sfeer en enthousiasme te komen ervaren
bij een van onze repetities.

https://www.facebook.com/www.MesAmisKoningsbosch.nl/?ref=bookmarks

Wil je meer weten? Mail: huubgeerlings@ziggo.nl tel. 0475483803
Muzikant gezocht
Oproep nr 1659 - Geplaatst op 10-06-2016
Schismatic Sect (death-prog metal) zoekt 2de gitarist.7-snaar gitaar (of baritone).
Wij, drummer/bassist/gitarist (30-40), zijn net begonnen met samenwerken. We zoeken 2de guitarist ,om vanaf het begin een band en repertoire te bouwen.
een gitarist die strakke ritmepartijen kan combineren met leads (evt. zelfs solo’s) en het geluid vol kan maken zonder dat het rommelig wordt. Alle invloeden zijn meer dan welkom! Eigen ideeën inbrengen vinden we belangrijk, dus je bent geen sessiemuzikant die de bladmuziek moet volgen ;)

Onze stijl: death-, prog- en groove metal. Maar dat mag nog breder. Op Soundcloud staat wat voorlopig werk: https://soundcloud.com/schismatic-sect

We spelen voorlopig in Amsterdam-Oost maar dat kan natuurlijk wijzigen als dat uiteindelijk beter uit komt.
Als je interesse hebt, neem dan contact op. We zijn benieuwd naar je!

Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar
Muzikant gezocht
Oproep nr 1655 - Geplaatst op 08-06-2016
Welke drummer durft de uitdaging aan?
Wij, bas/zang/gitaar en allen 40+, zijn op zoek naar een drummer die het leuk vindt om samen met ons blues/rock covers (met af en toe een Limburgs tintje) te spelen. Wij repeteren elke dinsdagavond van 20.30u tot 23.30u bij oefenruimte Stein. Plezier hebben in het maken van muziek staat bij ons hoog in het vaandel. Is dit bij jou ook het geval, schroom dan niet om te reageren.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1654 - Geplaatst op 08-06-2016
Texas Ruby uit Maastricht zoekt met grote spoed een bassist die graag jaren 60/70/80/90 covers wil spelen.Enig niveau gewenst.
We repeteren in Hulsberg met alle voorzieningen aanwezig ook prof bas installatie{je hoeft dus niks mee te sjouwen}
Er staan diverse optredens op de agenda.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1652 - Geplaatst op 06-06-2016
De legendarische akoestische Nederlandse band FLAIRCK is op zoek naar professionele muzikanten voor een vernieuwde bezetting voor een Nederlandse en internationale tour vanaf 2017.
Bij interesse gelieve een e-mail met je CV naar newflairck@gmail.com te sturen.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1651 - Geplaatst op 05-06-2016
Gezocht: DRUMMER! Om de band weer compleet te maken, zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ervaren drummer. Muziekstijl: blues-rock, deels covers, deels eigen werk. Doel: wekelijks repeteren, regelmatig optreden, last but not least, enjoying the fun of making music! Interesse, stuur dan even een mailtje.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1650 - Geplaatst op 05-06-2016
Wij (gitarist, bassist en drummer) zoeken een zangeres om onze coverband compleet te maken. We repeteren in Heerlen. Leeftijd ongeveer tussen 25 en 40 jaar. Covers in de stijl van Queen, Pink, Coldplay, Katy Perry, Muse, Alanis Morissette, Foo Fighters, Jason Mraz, Anouk, Nirvana, Ilse DeLange, Birdy, Red Hot Chili Peppers, The Police. Ervaring is niet belangrijk, motivatie wel! Reacties mogen naar weezeric79@hotmail.com Hopelijk tot gauw! Eric
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1649 - Geplaatst op 02-06-2016
Hallo!

Ik ben Robbin, een jonge bassist van 18 jaar. Ik speel nu zo'n drie maanden basgitaar en ik heb hier ook les in. Ik ben op zoek naar band die speelt met invloeden van Nirvana, greenday en rammstein. Daar houd ik van en dit is ook wat ik zou willen spelen. Ik hoop snel iets van U te horen!

Muzikant gezocht
Oproep nr 1647 - Geplaatst op 31-05-2016
We zijn met z'n drieën: zang, gitaar, contrabas. We spelen akoestische blues uit de eerste helft van de vorige eeuw, delta, piedmont, ragtime, van oa Mississippi John Hurt, Blind Blake, Blind Willy McTell etc..Soms maken we een uitstapje naar andere americana als folk en zo. We zoeken een percussionist (cajon e/o andere percussie) om de groove te vervolmaken en af en toe flink te knallen. Kom op, doe mee!
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1646 - Geplaatst op 30-05-2016
Gitarist met ruime podium ervaring ( internationaal en nationaal), met goede sound en gezonde dosis humor zoekt aansluiting bij een band met optredens. Ben geen brood speler, maar ook geen zolder muzikant.Voor meer vragen neem gewoon contact op.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1645 - Geplaatst op 28-05-2016
Gitarist met ruime podium ervaring ( binnenland/buitenland), eigen spullen, en goede sound zoekt een goede, serieuze band met optredens. Alleen serieuze reacties,geen dans/feest gerelateerde oproepen alstublieft.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1644 - Geplaatst op 24-05-2016
wij ervaren muzikanten zoeken een zangstem om onze band te versterken. kun je ook tweede stem zingen en heb je podiumervaring en wil je herkenbare, dansbare muziek maken van jaren 70 tot pop. mail dan

groetjes Cindy
Muzikant gezocht
Oproep nr 1642 - Geplaatst op 24-05-2016
Balkangroep Zanin zoekt muzikanten op Bas, cello, accordeon, viool, klarinet ...
Repetitie in Nijmegen op donderdagavond
Muzikant gezocht
Oproep nr 1641 - Geplaatst op 23-05-2016
Hallo Drummer, wij zijn op zoek naar Jou.
Lijkt het je ook leuk om Nederpop/Rock Covers te spelen, met namen de liedjes uit de vervlogen jaren 80.
Dan kun je waarschijnlijk de plaats innemen van Drummer. Wij alle 40 plussers. Bassist, zanger, gitaar en toetsenist zijn op zoek naar jouw.
Op zoek naar iemand die Allround drummer is en een beetje strak kan drummen. De klik en de gezamenlijke muziek smaak is de sleutel hierin.
We hebben een oefenruimte in Sittard en Repeteren er elke vrijdag avond.
wil je meer informatie dan mail me maar of bel even.

groet,

Roger
Muzikant gezocht
Oproep nr 1640 - Geplaatst op 18-05-2016
In Zoetermeer wordt binnenkort een nieuwe longpatiënten mondharmonicagroep opgericht als onderdeel van MHT Nederland.
Het gaat hierbij om een samenwerking tussen MHT, Longfonds en nog een paar partners.

Wij zijn op zoek naar iemand die mondharmonica kan spelen en belangeloos wil meewerken aan deze groep. Wekelijks zal deze groep in Zoetermeer samenkomen, het gaat hierbij om ongeveer een uur.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met mij op.

Alvast bedankt voor uw aandacht.

Gert Otter
06-50653654
g.otter@ziggo.nl
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1637 - Geplaatst op 15-05-2016
Ben op zoek naar muzikant(en) om mijn stem toe te voegen.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1636 - Geplaatst op 14-05-2016
Gezocht : Toetsenist/Pianist , Percussionist ,Solo/Slag Gitarist , Bassit

Voor Een Allround Latin Band zijn wij nog opzoek naar een :
Toetsenist/Pianist (m/v) ,
Percussionist (m/v) ,
Solo/Gitarist (m/v) ,
Bassit (m/v)

De bedoeling is om Salsa , Reggae , Soul , Ballads , Pop , Kizomba , Bachata ,
Soca en Bossa te spelen.

Reeds aanwezig: Drummer , Saxofonist , 2 x Zangers.

Voel jij je aangesproken schroom niet en reageer, wie weet ben jij degene die wij nog zoeken.
Wij repeteren in Leeuwarden / Friesland
Bel 0622639638
Muzikant gezocht
Oproep nr 1635 - Geplaatst op 11-05-2016
Hallo daar, wij als gezellig 40 plus groepje zijn op zoek naar een enthousiaste toetsenist die onze groep kan komen versterken. wij spelen covers in het genre pop /rock en missen in veel liedjes de inbreng van toetsen. we repeteren elke dinsdag in sittard, we zijn nu een dik jaartje bezig en willen graag onze setlijst uitbreiden. lijkt het je leuk om ons te versterken dan neem contact op. voor meer info mail of bel.

groet,

Roger
Muzikant gezocht
Oproep nr 1633 - Geplaatst op 05-05-2016
Groovende, Strakke, rythmische bassist(e) gezocht. de missing link tussen het gitaar geweld en de harde klappen van de drums!

Wij, LaMorta, spelen zwaar, laag, groovende Metal. Noem het maar een vorm van Death-Metal met invloeden vanuit de hardcore, thrash, doom ect. Er zit dus van alles in.

Om verder te gaan en het te brengen zoeken we dus en bassist(e) die erg goed rythmisch is maar zeker ook de ruimte kan nemen/krijgen om hier en daar eigen in breng te hebben.

Ben je die persoon of ken je iemand die hiervoor te porren is? Wil je meer info? Heb je intresse?

Neem dan gerust contact met ons op via: la.morta.band@gmail.com
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1632 - Geplaatst op 05-05-2016
Zoek muziekma(k)kers die houden van afgeleiden van waar Progressieve muziek is ontstaan vanuit Pink Floyd, Led Zeppelin, etc. Ofwel de progrock artiesten a la Riverside, Pain of Salvation etc.etc. Ik schuw geen covers zolang het mij iets doet. Liever ben ik in voor het maken van gezamenlijke muziek met een progressieve of rock/metal inslag. Speel (solo) gitaar en kan evt. de backings voor mijn rekening nemen. Steekwoorden inspiratie, improvisatie en samenspel dat leidt tot kippenvel -> Dreams to Unite. Dus laat me horen wat je te bieden hebt. Groet Ramon
Muzikant gezocht
Oproep nr 1631 - Geplaatst op 30-04-2016
Beginnende band met drums, bas en twee gitaristen zijn op zoek naar een enthousiaste zanger(-es). Het plezier in muziek staat voorop. Repetities bij Stella's in Puth.

We houden van Red Hot Chili Peppers, Stones, Golden Earring, Lenny Kravitz, maar ook van Muse en Foo Fighters.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1630 - Geplaatst op 29-04-2016
Hallo, mijn naam is Marcus, en ik zoek een heavy thrash metal band om Lead guitar of Bassguitar in te spelen. Mijn invloed is Metallica. Andere 80's en 90's metal vind ik ook wel leuk. Naast gitaar en bas speel ik ook drums en cello. Ik heb veel ambitie voor een band te beginnen en wil ook graag eigen nummers maken. Zelf heb ik al ideeën voor liedjes, ik heb alleen nog de mensen nodig die het met mij af willen maken. Als je interesse hebt stuur dan een mail of whats app mij. Misschien tot snel! :) M/
Muzikant gezocht
Oproep nr 1628 - Geplaatst op 28-04-2016
Bassist zoekt bluesband in de regio Roermond. Ik heb in bandjes met verschillende muziekstijlen gespeeld. Maar mijn hart ligt bij de blues. Mail me even als je band een bassist zoekt.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1626 - Geplaatst op 26-04-2016
Hoi hoi.Wij zijn de band Switched people en zijn met spoed op zoek naar een solo gitarist.(Zing je daarbij ook dan is dat alleen maar meegenomen).We zijn all rounders en bestaan uit:Drummer,bassist,toetsenist,gitarist/zang en 2 zangeressen en hebben een brok aan ervaring.Serieus bezig zijn en tegelijkertijd ook kunnen lachen en plezier kunnen maken is ooh zo belangrijk.Gemiddeld zijn we van middelbare leeftijd maar dit is zeker geen pre.Kom op, we zijn op zoek naar jou.Reageer en tot snel.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1625 - Geplaatst op 26-04-2016
Hallo, ik ben Marcus, 17 jaar oud en ben al bijna 3 jaar bassist, en ben dolgraag op zoek naar een heavy thrash metal band die nog een bassist nodig heeft. Mijn hoofdinvloed is Metallica, andere invloeden zijn Rage against the machine en 80's en 90's rock en metal. Qua bassen heb ik een goed niveau en zoek dus mensen die echt talent en ambitie hebben en ook zelf nummers willen schrijven.
Ik speel naast basgitaar ook nog drums, gitaar en cello.
Mijn regio is Zuid - Limburg woon zelf in Maastricht.
Mocht(en) jij/jullie interesse hebben, dan stuur mij een privé berichtje of stuur een mail naar marcuskreutzkamp@live.nl
Misschien tot snel! M/
Muzikant gezocht
Oproep nr 1624 - Geplaatst op 24-04-2016
wij, ervaren muzikanten zoeken een solo gitarist. wij zijn met 5 personen, zanger, zangeres, toetsen, bas,en drummer. wij zoeken een serieus persoon die er ook voor wil gaan. wij zijn in de leeftijd tussen 38 60 maar leeftijd speelt geen rol.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1623 - Geplaatst op 21-04-2016
band Haufúm zoekt Toetsenist voor alle (classic) rock en muziekstijlen. We zetten bekende nummers om in limburgse taal en 'brouwen' ons eigen sound. Veel plezier voor de band geeft nog meer plezier voor publiek en fans. Dinsdagavonden zijn de repetities in ons brouwhuis te Nattenhoven.
Mail: haufum@gmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 1622 - Geplaatst op 15-04-2016
Ik ben op zoek naar muziekanten voor een band. Ik speel een beetje gitaar en ik zoek naar mensen. Ik schrijf liedjes en als het uiteidelijk zo goed gaat wil ik graag een liedje opnemen. Later ook nog als het lukt optredes enzo.......
Muzikant gezocht
Oproep nr 1620 - Geplaatst op 13-04-2016
Gospelrockband zoekt toetsenist omgeving Echt.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1618 - Geplaatst op 09-04-2016
ik ben zelf gitarist, ik ben 16 jaar oud, ik speel al gitaar sinds ik 8 jaar ben en ik zoek een zogenaamde muzikale soul mate, iemand waar mee ik muziek kan maken en die het liefst ook van punkrock muziek houd. ik schrijf zelf ook dus dat wil ik ook graag doen. mijn grootste invloed is Green Day en John Mayer. en ja het zou wel vet zijn als we samen kunnen spelen en muziek kunnen maken.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1614 - Geplaatst op 05-04-2016
Wij, drie hoofden tellend gezelschap, bestaan uit gitarist, bassist en zangeres.
Wij zijn samengesteld uit twee verschillende bands en hebben grootse muzikale plannen.

Iemand die piano kan spelen, kan ons behoorlijk aanvullen.

Heb jij op maandagavonden tijd, beheers je de techniek en rust om soul/jazz/blues te spelen? En kun je jouw hammond thuis laten?
En ben je in de buurt van Sittard?

4x ja is reageren en bij ons is het altijd prijs!

;)

Muzikant gezocht
Oproep nr 1613 - Geplaatst op 05-04-2016
Wij, drie hoofden tellend gezelschap, bestaan uit gitarist, bassist en zangeres.
Wij zijn samengesteld uit twee verschillende bands en hebben grootse muzikale plannen.

Een drummer ontbreekt helaas.

Heb jij op maamdagavonden tijd, beheers je de techniek en rust om soul/jazz/blues te spelen?
En ben je in de buurt van Sittard?

3x ja is reageren en bij ons is het altijd prijs!

;)

Muzikant aangeboden
Oproep nr 1609 - Geplaatst op 31-03-2016
Hi,
Mijn leeftijd is 14 jaar, ik speel solo's/ lead gitaar van o.a. Coldplay. Geen gitaarles gehad, ik speel de lead gitaar voor ongeveer 3-4 jaar met heel erg veel plezier en ik ben op zoek naar een indie/alternative rock/pop (cover) band met in totaal 4 bandleden (Zanger, drummer, bassist, leadgitarist(ik)) van ongeveer 13 tot 16 jaar.
Het lijkt me heel erg gaaf om covers te maken van mijn favoriete band Coldplay !!! En gewoon samen heerlijk muziek te maken!
Liedjes van hun zoals; Paradise, A Sky Full Of Stars, Violet Hill, A Head Full Of Dreams, Magic, Don't Panic, Shiver, Spies etc. Ik houd ook van bands zoals U2, Snow Patrol Keane etc. Ik pik de solo`s vrij snel op. Gezellig samen plezier in muziek spelen staat voorop.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1608 - Geplaatst op 30-03-2016
Hallo, wij zoeken nog een bassist(e) en toesenist(e) voor een op te richten gospel-en rockband. Er zit dus gospel in, denk aan hillsongs, en gewone rock.
Groetjes, Hans.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1607 - Geplaatst op 25-03-2016
Ervaren basist ( spaanse ) zoekt band.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1606 - Geplaatst op 24-03-2016
Wie bij Triple B denkt aan Tina Turner, Stimmungsmuziek of Rock & Roll heeft gelijk. Maar ook diegene die houdt van de authentieke Big Band muziek denkt aan Triple B.

Slechts de B's in Triple B doen denken aan de oorspronkelijke naam: Big Band Brunssum. Onze professioneel ingestelde band van een 15-tal enthousiastelingen zorgt voor een onvergetelijk feest.

Of het een jubileum, personeelsfeest, festival of een bruiloft is, Triple B is een allround orkest. Check de site voor meer info!

Je moet wel noten kunnen lezen...
We repeteren iedere woensdag avond tussen 20.00u en 22.30u te Brunssum.

Als jij je in bovenstaand kunt vinden, stuur dan een mailtje naar:
bigbandbrunssum@gmail.com
Of bel: 06-20583026

Hopelijk tot snel!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1605 - Geplaatst op 24-03-2016
Wie bij Triple B denkt aan Tina Turner, Stimmungsmuziek of Rock & Roll heeft gelijk. Maar ook diegene die houdt van de authentieke Big Band muziek denkt aan Triple B.

Slechts de B's in Triple B doen denken aan de oorspronkelijke naam: Big Band Brunssum. Onze professioneel ingestelde band van een 15-tal enthousiastelingen zorgt voor een onvergetelijk feest.

Of het een jubileum, personeelsfeest, festival of een bruiloft is, Triple B is een allround orkest. Check de site voor meer info!

Je moet wel noten kunnen lezen...
We repeteren iedere woensdag avond tussen 20.00u en 22.30u te Brunssum.

Als jij je in bovenstaand kunt vinden, stuur dan een mailtje naar:
bigbandbrunssum@gmail.com
Of bel: 06-20583026

Hopelijk tot snel!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1604 - Geplaatst op 24-03-2016
Wie bij Triple B denkt aan Tina Turner, Stimmungsmuziek of Rock & Roll heeft gelijk. Maar ook diegene die houdt van de authentieke Big Band muziek denkt aan Triple B.

Slechts de B's in Triple B doen denken aan de oorspronkelijke naam: Big Band Brunssum. Onze professioneel ingestelde band van een 15-tal enthousiastelingen zorgt voor een onvergetelijk feest.

Of het een jubileum, personeelsfeest, festival of een bruiloft is, Triple B is een allround orkest. Check de site voor meer info!

Het is een pre als je noten kunt lezen...
We repeteren iedere woensdag avond tussen 20.00u en 22.30u te Brunssum.

Als jij je in bovenstaand kunt vinden, stuur dan een mailtje naar:
bigbandbrunssum@gmail.com
Of bel: 06-20583026

Hopelijk tot snel!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1603 - Geplaatst op 22-03-2016
Wij, Guido vd Boorn, finger-picking/slide,-gitaar, en Midas Pandora contrabas, spelen samen akoestische blues / country-blues, delta, piedmont, etc. O.a. werk van Blind Blake, Willy Mc Tell, Mississippi John Hurt, Lightning Hopkins etc.. We zoeken iemand die de zang kan doen. Daarnaast eventueel een percussionist of ander interessant akoestisch instrument. Een zingende multi-instrumentalist zou ideaal zijn.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1601 - Geplaatst op 19-03-2016
Nieuwe gospel groep net van start in Amsterdam, is op zoek naar muzikanten en zangers, pro of beginners, met name tenor en bas, maar ook andere stemmen zijn nodig om de groep compleet te maken. Iedereen, religieus of niet-religieus zijn welkom. Kennis van notenschrift is meegenomen maar niet belangrijk, wel inzet en enthousiasme.
We repeteren 1x per maand op de 1e zaterdag van elke maand in Buitenveldert. Repertoire: Gospel reggae,christelijke liederen, wereldmuziek ook moderne Caribische lof liederen in het Nederlands, Engels en in het Spaans in verschillende stijlen (jazz, salsa, country, soul, met swingende ritmes, maar ook rustige muziek, We zijn ook op zoek naar een toetsenist, bassist en een amateur dirigent, die ook bekent is met reggae en Gospels. of wie van uitdaging hou. als je lid wilt worden , bel of email:info 0644323236
Muzikant gezocht
Oproep nr 1600 - Geplaatst op 19-03-2016
New gospel group just started in Amsterdam, is looking for musicians and singers, pro or beginners
in particular, the tenors, and bass voice, but also other voices are needed to reinforce the group. Everyone religious or non-religious are welcome as long as you are committed and enthusiastic.
We rehearse 1x a month on the 1st Saturday of every month. Repertoire: Gospels, revival-, Christian songs, world music also modern Caribbean praise songs in Dutch and English, ans Spanish in different styles (jazz, salsa, country, soul, with swinging rhythms but also slow music. We are also looking for a keyboard and a bass player who can play not only world music but reggae as well. Or who is up for a challenge. tweet,or call if you want to join or if you want to sponsor our up coming groep
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1599 - Geplaatst op 18-03-2016
Hallo!
Ik ben Camiel Gilissen, 15 jaar en speel nu voor iets meer als een half jaar gitaar. Ik zou zeggen dat ik een hoog beginner niveau (of laag gevorderd, het is maar hoe je het bekijkt) heb.
Mijn grootste invloeden zijn the Big 4 (in het bijzonder Metallica), Exodus, Evile, Havok, Kreator, Pantera, Black Sabbath en Motörhead.
Mijn idolen zijn o.a Kirk Hammett, Gary Holt, Dimebag, Kerry King, Tony Iommi en Slash.
Ik zoek een bestaande band, of artiesten met dezelfde smaak en ongeveer dezelfde leeftijd als mij die een band zouden willen vormen. Ik zou dan graag de solo-gitarist rol op me willen nemen, aangevuld met wat rhythm.
Eerst wat covers spelen, maar daarna ook wel eigen nummers spelen en natuurlijk optreden.
We hebben de mogelijkheid om te repeteren in een oefenruimte in Maastricht (de Heeg).
Als je geïnteresseerd bent, rhythm gitaar, bas, drums speelt of kan zingen, stuur dan het liefst een facebook -bericht, en anders een mail.
Alvast bedankt! m/

Muzikant gezocht
Oproep nr 1598 - Geplaatst op 18-03-2016
Opstartende gospelband met ervaren leden zoekt nog een zanger/ zangeres. Gitarist en drummer aanwezig.
Omgeving Echt. M.vr.gr., René.
Reacties naar: 0648363048 / r_menten@hotmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 1596 - Geplaatst op 10-03-2016
Hallo,
Wij Texas Rebel bestaand uit leadgitarist/bass/gitarist met zang/drums met zang zijn op zoek naar een gemotiveerde toetsenist wij zijn een countryband in opbouw en lekker spelen en lol staan voorop,en natuurlijk optreden
als je intresse is gewekt neem dan kontakt op met Karel of Flip
met muzikale groetjes Texas Rebel
Muzikant gezocht
Oproep nr 1593 - Geplaatst op 01-03-2016
Wij drummer,gitaristen en bassist en zangeres zijn op zoek naar een toetsenist(e) die met de zelfde intentie namelijk voor de hobby en voor het plezier eenmaal per week muziek te maken.
Wij zijn jongeren oudere 45/55 met ervaring maar gaan niet meteen voor de optredens, hoewel 1 a 2 x per jaar niet uitgesloten is.
ben jij de toetsenist(e) die wij zoeken en jij ons neem contact op wij horen graag van jou.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1592 - Geplaatst op 29-02-2016
Zangeres en bassist zoeken muzikanten om een (blues)band te beginnen. Wie zoeken wij: drummer, sologitarist en toetsenist (m/v). Je hoeft geen virtuoos te zijn, maar enige ervarig is wenselijk. Op dit moment zijn we in de opbouwfase van het repertoire, hetgeen betekent dat alles nog open ligt en eigen inbreng mogelijk is.
Met plezier en lekker oefenen vinden wij belangrijker dan optreden, hoewel zo nu en dan op de planken staan ook leuk is.
Spreekt dit je aan en wil je er met anderen iets van maken? Wacht dan niet langer en bel voor meer info naar 06-53482307 (Peter). Eventueel kunnen wij ons invoegen bij een bestaande band.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1591 - Geplaatst op 26-02-2016
Hallo,

Ik ben op zoek naar een gepassioneerde gevorderde accordeonist ( met zang zou mooi zijn).
Muziekstijl; oberkrainer(Mooskirchner, Lechner buam, Goldried Quintett, etc).
Interesse? Neem dan snel contact met me op.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1589 - Geplaatst op 23-02-2016
Coron Ash is een poprock band uit Castricum N-H en bestaat uit 3 leden.
We bestaan el enige tijd en zijn op zoek naar een toetsenist om onze band te komen versterken.
Coron Ash heeft een ruim repertoire van eigen geschreven nummers met een uniek en onderscheidend geluid. De muziek kan omschreven worden als poprock met blues/funk invloeden en de warmte van de jaren ’70 & ’80.
De bandleden zijn beïnvloed door de volgende bands: Joe Bonamassa Jonny Guitar Watson, Led Zeppelin.
Wat we zoeken is een gedreven muzikant. Leeftijd en ervaring spelen geen rol, wel plezier hebben in muziek maken. We oefenen om de week op zondagavond in een oefen studio in Castricum
Als jij degene bent die graag onze band wil komen versterken neem dan even contact met ons op.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1588 - Geplaatst op 23-02-2016
KANADA band uit Harderwijk zoekt per direct Toetsenist-pianist V/M

De coverband KANADA is in 2015 in de huidige samenstelling begonnen. De bandleden zijn ervaren muzikanten. Wij spelen moderne popcovers. Ons doel is optreden! Want dat geeft ons de ultieme kick! Wij hebben een vaste oefenruimte in Harderwijk.

Wij zoeken per direct een ervaren toetsenist-pianist V/M.
We zoeken niet iemand die alleen de noten/accoorden goed speelt. Ook iemand die met beleving speelt. En iemand die weet wat bandgevoel betekent.

Wil je meer weten? Check onze website: www.kanadaband.nl
Muzikant gezocht
Oproep nr 1587 - Geplaatst op 23-02-2016
Gitarist en drummer zoeken bassist(v/m) voor het compleet maken van eigen nummers. Het genre is altern.rock/pop. Bijv..Placebo, Sonic Youth, Pearl Jam, Manic Streetpreachers, The Cure, The Cult, etc. Bij interesse zijn nummers verkrijgbaar.
Doel: nummers opnemen , dan optreden.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1586 - Geplaatst op 21-02-2016
Wij, The Blue Sundays, zijn op zoek naar een nieuwe leadgitarist. We bestaan sinds midden 2015 en spelen een mix van stijlen met bluesrock als basis; van Rory Gallagher tot BB King en van Queen tot CCR. Op het moment spelen we (de minder bekende) covers, maar eigen werk is in de toekomst zeker mogelijk als toevoeging.
De bezetting van de band; zanger, drummer, bassist, 1 leadgitarist en 1 slaggitarist.
Wij zijn tussen de 28 en 45, maar leeftijd is geen issue.

Repetities zijn wekelijks in een ingerichte repetitieruimte in Sittard. Er staan al toekomstige optredens gepland.

Iedereen is welkom om te reageren. Zie de link voor meer informatie, foto's, filmpjes, etc.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1585 - Geplaatst op 20-02-2016
Wij, de Curly Kale Swing Brazz Bend,bestaand uit 7 muzikanten, zoeken een saxofonist(e) die kan improviseren. Dat mag een sopraan,alt,tenor of baritonsax zijn.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1584 - Geplaatst op 18-02-2016
Hallo,
wij,een beginnende band Drums Bass en Gitaar/zang,zijn op zoek naar een Leadgitarist die net zoals wij plezier hebben in country,Tex/mex muziek maken,en met de bedoeling om te gaan optreden,wij hebben alle drie ervaring in het band gebeuren,tevens zoeken wij ook een toetsenist/accordionist,
indien je bovenstaande aanspreekt aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen,je krijgt altijd antwoord terug.
repetitieruimte aanwezig in Heerlen met alle apperatuur dus instrument inpluggen en spelen,
tot horens en vriendelijke groeten van Boy,Karel,en Flip
Muzikant gezocht
Oproep nr 1582 - Geplaatst op 17-02-2016
Cover-band zoekt zanger, Omgeving Parkstad. Wij zijn ervaren muziekanten, de bezetting is: Zangeres, gitarist, drums, en bassist. We zijn een opstartende band.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1581 - Geplaatst op 17-02-2016
Cover-band zoekt toetsenist/e.(met back vocals.) Omgeving Parkstad. Wij zijn ervaren muziekanten, de bezetting is: Zangeres, gitarist, drums, en bassist. We zijn een opstartende band.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1580 - Geplaatst op 13-02-2016
wij zoeken een zanger[es] voor een leuke spontane aanvulling tijdens onze optredens.
Wel graag ook een tweede stem kunnen zingen.
Kunt u ook een instrument bespelen is dat meegenomen. Hoofdzakelijk feesten en partijen.
Onze bezetting is toetsen en gitaar/zang.
gr.Harry
Muzikant gezocht
Oproep nr 1579 - Geplaatst op 13-02-2016
Twee 'oudere jongeren/jongere ouderen' zoeken muzikanten om een bluesband te beginnen. Wie zoeken wij: drummer, sologitarist, zanger/harpist en toetsenist (m/v). Je hoeft geen virtuoos te zijn, maar enige ervarig is wenselijk. Op dit moment spelen we enkele bluesnummers, maar alles ligt nog open en eigen inbreng is mogelijk.
Met plezier en lekker oefenen vinden wij belangrijker dan optreden, hoewel zo nu en dan op de bühne staan ook leuk is.
Spreekt dit je aan en wil je er met anderen iets van maken? Wacht dan niet langer en bel voor meer info naar 06-39579088 (Ton).
Muzikant gezocht
Oproep nr 1578 - Geplaatst op 12-02-2016
Ben jij dat zangtalent waar wij “Band Rokkie” naar op zoek is??

Wij 5 ervaren muzikanten van uiteenlopende leeftijd zoeken vocale aanvulling voor onze bandje!

We zoeken een gepassioneerde frontman die het gezicht van de band zou kunnen gaan worden, waarbij eigen inbreng meer dan welkom is.
Wij zijn een opstartende Rock band "Rokkie" die de oudere en bekende rock muziek (bv Herman brood, status Quo, New adventures, Doobie Brothrs enz) gaat spelen met een Limburgs tintje.
Dit houdt in dat we alleen de muziek coveren en de teksten Limburgstalig opnieuw schrijven.(Deze zijn nagenoeg allemaal klaar) Je valt dus in een gespreid bedje!!

Voorlopig repeteren we in Schinnen

Heb ik je interesse gewekt? En denk je "dat is iets voor mij" Reageer!!! Zodat we snel nader met elkaar kunnen kennismaken!

Greetz Lodewijk
Muzikant gezocht
Oproep nr 1577 - Geplaatst op 10-02-2016
Zijn er nog toetsenisten die alleen eigen repertoire willen spelen i.p.v. covers??? Heb je interesse, wil je een uitdaging, wil je met goede muzikanten werken en ben je tevens song writter laat dan van je horen. Alleen serieuze reacties.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1574 - Geplaatst op 07-02-2016
Onze zanger emigreert naar Ierland, dus we zijn op zoek naar een vervanger.
Geen look-a-like (mag wel), maar het gaat vooral om de muziek.
We zijn ervaren muzikanten, houden niet zo van onnodig repeteren maar willen vooral spelen.

Kijk op onze website of facebookpagina https://www.facebook.com/BlackdogNL/ voor meer info.

Laat je horen!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1573 - Geplaatst op 05-02-2016
Triple B zoekt nieuwe bassist!

Wie bij Triple B denkt aan Tina Turner, Stimmungsmuziek of Rock & Roll heeft gelijk. Maar ook diegene die houdt van de authentieke Big Band muziek denkt aan Triple B.

Slechts de B’s in Triple B doen denken aan de oorspronkelijke naam: Big Band Brunssum. Onze professioneel ingestelde band van een 15-tal enthousiastelingen zorgt voor een onvergetelijk feest.

Of het een jubileum, personeelsfeest, festival of een bruiloft is, Triple B is een allround orkest. Check de site voor meer info!

Het is een pre als je noten kunt lezen...
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1570 - Geplaatst op 01-02-2016
Oefenruimte Stein,
De plek waar bands kunnen repeteren met high-end materiaal. Standaard backline aanwezig voor zanger, 2 gitaristen, bassist en drummer.

Er zijn nog verschillende blokken beschikbaar
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1569 - Geplaatst op 30-01-2016
Hallo,

Ik ben Angela ik ben 16 jaar en ik speel sinds ruim 1,5 jaar gitaar.
Ik wil graag in een band spelen omdat het me leuk lijkt om samen met mensen muziek te maken en om er ervaring op te doen en steeds weer beter te worden.
Verder schrijf ik mijn eigen liedjes, en ik hou van verschillende soorten muziek.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1566 - Geplaatst op 29-01-2016
Hallo, ik ben Marcus, 17 jaar en bied mezelf aan als bassist voor een metal band, het liefst van hoog niveau. Ik heb al wat bandervaringen gehad en ben nog steeds heel enthousiast voor in een band te gaan. Wat ik het leukst vind is Metallica en wat van Slayer. Heb je interesse, dan stuur me een mail, of bericht me via facebook
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1565 - Geplaatst op 28-01-2016
Hallo daar mede muzikanten,

Ervaren Basist ( 40+ oeps sorry ;-) ) zoekt een leuke serieuze band.
Zelf ben ik 40+ speel al ongeveer 25 jaar bas .... althans ik doe een serieuze poging ;-) ....
Qua genre heb ik brede interesses en ben redelijk allround, echter "hoempa" en "schlagers" is niet mijn ding. Pop, Rock, Funk, Blues-Rock, Jazz-Rock, Country-Rock ... etc etc... Ook top40/100 covers en eigen werk.

Ik zoek dus een leuke echter wel serieuze band, het liefst met agenda ( of vooruitzicht daarop ).

Interesse ? Stuur een berichtje!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1564 - Geplaatst op 28-01-2016
Hallo, 

Als 48 jarige gevorderde beginner gitarist ben ik op zoek naar een leuke band om regelmatig mee te oefenen en eventueel mee op te treden. Dit kan een bestaande band zijn of een op te richten band in de regio Parkstad. Wie heeft er zin? Mijn muzieksmaak is vrij breed van pop tot rock tot metal. 

Mocht je net als mij buiten de boot vallen bij beginnende bands die niet geïnteresseerd zijn in ouder gezelschap maar bij de ouderen afvallen vanwege te weinig ervaring, neem dan contact op. Ook indien je gewoon wilt samenspelen.

Groetjes Hans 
daghengst@hotmail.com
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1562 - Geplaatst op 25-01-2016
beginnende basgitarist (23) zoekt beginnende/ gevorderde band, mijn muziek smaak is vrij breed, het gaat vooral om lol hebben!!
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1560 - Geplaatst op 24-01-2016
Hoi,
Ik ben een Christelijke gitarist die opzoek is naar een band die wat hardere christelijke nummers wil coveren/produceren. Ik speel al een tijdje gitaar voor zijzelf en zou graag in een band verder willen.
Ik luister graag naar bands als: Theocracy, HB, Attalus, Wolfs at the Gate, Sonata Arctica, DreamTheather, Muse. en het zou mij erg leuk lijken om in een van deze stylen muziek te maken.
Mijn sterke punten in gitaar spelen liggen in de Rhythm gitaar. waar ik minder goed in ben is het (snel) soleren en het maken van solos.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1557 - Geplaatst op 23-01-2016
Ben jij dat vocale talent waar we “desperate” naar op zoek zijn??
Wij, Roestige Rockers op leeftijd, (maar wel met aardig wat ervaring op de teller) zoeken aanvulling voor onze band!
Stijl Blues/rock!.
We zoeken een vocaal talent (zanger/zangeres) dat ons visitekaartje zou kunnen gaan worden!!!!, waarbij eigen inbreng meer dan welkom is.
We zijn niet meer de jongste maar vinden leeftijd ondergeschikt aan talent!.
Voorlopig repeteren we in Geleen maar zijn verder afkomstig uit geheel Limburg.
Iets voor jou?? Reageer!!! Zodat we snel nader met elkaar kunnen kennismaken!

Muzikant aangeboden
Oproep nr 1556 - Geplaatst op 22-01-2016
Ik(zanger) zoek een leuke soulvolle band om bij aan te sluiten of zelf te beginnen. Voorstander van akoestische muziek maar ook helemaal weg van o.a. John Mayer, Ray LaMontagne.

Eigen werk en dus creatief bezig zijn is heerlijk maar wat covers spelen is ook prima! Lekker muziek maken en 1pw bij elkaar komen lijkt me een goed begin.

Optreden moet ook wel in je ambitie liggen tzt.

Liefst omgeving Sittard-Geleen maar kan eventueel ook in omgeving Maastricht.

Mail of bel me voor meer informatie!
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1555 - Geplaatst op 22-01-2016
Op zoek naar een ruime sfeervolle oefenlocatie voor je band, vereniging, cd presentaties.
Er zijn nog wat momenten beschikbaar.
Loop gerust eens vrijblijvend binnen.

Tot Hills
Huls 46 Simpelveld.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1554 - Geplaatst op 21-01-2016
Nieuw te starten band Haufúm zoekt gitarist en bassist voor alle (classic) rock en muziekstijlen. We zetten bekende nummers om in limburgse taal en 'brouwen' ons eigen sound. Veel plezier voor de band geeft nog meer plezier voor publiek en fans. Dinsdagavonden zijn de repetities in ons brouwhuis te Nattenhoven.
Mail: twandrums@live.nl
Muzikant gezocht
Oproep nr 1553 - Geplaatst op 21-01-2016
wegens omstandigheden op zoek naar een nieuwe bassist .
ben jij een teamplayer en een gedreven artiest en je kunt op vrijdag avond repeteren meld je dan aan .kijk ook eens op onze Facebook pagina the CadillacZ

groetjes Pascal van der Heide
Muzikant gezocht
Oproep nr 1552 - Geplaatst op 21-01-2016
wegens omstandigheden zijn wij op zoek naar een nieuw bassist.
ben jij gemotiveerd en een teamplayer en hebt intresse in de Rock&roll muziek en je kunt op vrijdag avond repeteren meld je dan aan .
groetjes Pascal van der Heide
Muzikant gezocht
Oproep nr 1551 - Geplaatst op 20-01-2016
In verband met het overlijden van onze snare drummer zijn we naarstig op zoek naar een geschikte vervanger.

We zijn een New Orleans / Dixieland Jazzband met een traditionele street-bezetting. Dat wil zeggen Cornet, Klarinet, Trombone, Sousafoon, Zang, Banjo, Base-drum en Snare-drum. Ook bij podiumoptredens hanteren we een separate Base-drum en Snare-drum en werken we niet met een drumstel.
Voor meer info zie onze website www.flfjazzband.nl
Muzikant gezocht
Oproep nr 1550 - Geplaatst op 20-01-2016
Wij (zangeres, gitariste, drumster en bassiste) zoeken een toetseniste om onze band compleet te maken. We spelen covers en zijn bezig met eigen nummers in de stijl van Evanescence, Within Temptation en Nightqueen. Lijkt dit je wat, neem dan contact met ons op!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1549 - Geplaatst op 18-01-2016
Hallo,

Wij zijn Gunsmoke, een Rock N Roll band die momenteel covers speelt van oa Mötley Crüe, Skid Row, Guns N' Roses, Def Leppard etc. en daarbij ook een energieke podiumpresentatie weggeeft wat gelijk staat aan bands uit die tijd. Momenteel zijn we bezig met eigen werk. We hebben onder anderen in de Effenaar gespeeld en support voor ZP Theart(ex-Dragonforce).

We zoeken echter momenteel nog een nieuwe drummer tussen de 16 en 26 jaar om de band weer compleet te maken. Ben jij de drummer die we zoeken? Of wil je vrijblijvend een keer langskomen? Of heb je gewoon nog andere vragen?
Aarzel niet om eventjes contact op te nemen!

facebook.com/gunsmokemusic
info.gunsmoke@gmail.com
06 50613375
Muzikant gezocht
Oproep nr 1548 - Geplaatst op 18-01-2016
Hallo,

Wij zijn Gunsmoke, een Rock N Roll band die momenteel covers speelt van oa Mötley Crüe, Skid Row, Guns N' Roses, Def Leppard etc. en daarbij ook een energieke podiumpresentatie weggeeft wat gelijk staat aan bands uit die tijd. Momenteel zijn we bezig met eigen werk. We hebben onder anderen in de Effenaar gespeeld en support voor ZP Theart(ex-Dragonforce).

We zoeken echter momenteel nog een nieuwe drummer tussen de 16 en 26 jaar om de band weer compleet te maken. Ben jij de drummer die we zoeken? Of wil je vrijblijvend een keer langskomen? Of heb je gewoon nog andere vragen?
Aarzel niet om eventjes contact op te nemen!

facebook.com/gunsmokemusic
info.gunsmoke@gmail.com
06 50613375
Muzikant gezocht
Oproep nr 1547 - Geplaatst op 18-01-2016
Wij zijn Gunsmoke, een Rock N Roll band met invloeden van bands als Mötley Crüe, Guns N' Roses, Skid Row, Def Leppard, Aerosmith etc. en een energieke live-presentatie die gelijk staat als de shows uit diezelfde tijd.
We zijn op zoek naar een nieuwe bassist tussen 16 en 26 jaar!
Ben jij de persoon die we zoeken? Ken jij de persoon die we zoeken? Of wil je meer info hebben over onze band? Schroom niet om een berichtje te sturen of een belletje te geven!

Muzikale groet,
Gunsmoke
info.gunsmoke@gmail.com
0650613375
facebook.com/gunsmokemusic
Muzikant gezocht
Oproep nr 1546 - Geplaatst op 17-01-2016
Ben jij een goede pianist(e) of acoustic gitarist(e) of harpiste. Begeleidt je graag zang; speel je graag evergreens en ben je creatief om iets nieuws te proberen. Mijn bedoeling is vooral in een prettige sfeer te oefenen aan mooie muziek voor toekomstige optredens. Graag een seintje.
Groetjes
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1544 - Geplaatst op 15-01-2016
Semi-professionele zangers zoekt bestaande band met werk.
Ik heb 20 jaar podium ervaring opgedaan in verschillende bands. De laatste 8 jaar op semi-professioneel niveau in binnen en buitenland.
Zoek een band, covers of eigen werk, die regelmatig speelt. Mijn interesses zijn zeer breed, van rock tot pop en van easy listing tot dance en feest.
Voor audio materiaal van mezelf stuur me dan aub een e-mail.
Mvg
Sylvia van de Ven
Muzikant gezocht
Oproep nr 1543 - Geplaatst op 14-01-2016
Band 60 + oldies meerstemmig veel ervaring eigen oefenruimte af toe optreden
Wij zoeken een goede sologitarist .
Met als doel mooi en gezellig muziek maken.
Heb je zin ?

Bel Gerard 0621918873
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1540 - Geplaatst op 05-01-2016
Hey, Ik ben 20 jaar en al een tijdje opzoek naar mensen om samen mee te spelen. Band of gewoon maakt niet uit, het is meer als hobby :) Ik speel nu 4 jaar gitaar, uiteenlopend van metalcore tot deathmetal. Interesse? Laat wat horen :)
Muzikant gezocht
Oproep nr 1539 - Geplaatst op 04-01-2016
wij zoeken een zanger[es] voor een leuke spontane aanvulling tijdens onze optredens.
Wel graag ook een tweede stem kunnen zingen.
Kunt u ook een instrument bespelen is dat meegenomen. Hoofdzakelijk feesten en partijen.
Onze bezetting is toetsen en gitaar/zang.
gr.Harry
Muzikant gezocht
Oproep nr 1537 - Geplaatst op 26-12-2015
Ben jij een gitarist met ambitie, die zich buiten gitarist vooral ook muzikant voelt!

Durf jij jezelf uit te dagen en ben jij een gedreven muzikant die graag aan de slag wil met eigen werk (alternatieve-pop). Sta je er voor open om je grenzen te verleggen door ook basis toetsen-partijen en backing-vocals voor je rekening te nemen? Wil je op deze manier doorgroeien tot een completere muzikant!

Dan zoek ik jou om mijn live band compleet te maken!

Wat verlang ik verder nog van jou:
- Eigen vervoer
- Spelen met click
Elke vrijdag avond (20.00-24.00 uur) beschikbaar voor repetitie

Interesse?
Voor meer info over mij, stuur een mail naar auditionsaudition@gmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 1535 - Geplaatst op 21-12-2015
Zanger voor Golden Earring songs gezocht!
Hallo zangers van Nederland en omstreken. Wij zijn Patrick (drums), Zef (bas) en Henk (gitaar en toetsen), alle 3 ervaren muzikanten en enorme Earringfans. Afgelopen zomer hebben wij een project opgestart onder de naam "Old & Earring". Dit is een 'studio-project' d.w.z. dat er geen sprake is van een band die live gaat optreden maar uitsluitend bedoeld is om speciale versies van Earringnummers op te nemen en deze op internet te zetten. Aangezien geen van ons drieën een goede leadzangstem heeft, zijn wij op zoek naar een geschikte zanger die de zangpartijen voor zijn/haar rekening neemt. Studio-ervaring is niet vereist, wél affectie met Golden Earring songs. Je kunt je aanmelden via oldandearring@gmail.com
Dit is een hobby initiatief, dus geld hiermee verdienen heeft een zeer lage prioriteit, alle roem die je hiermee vergaard is natuurlijk voor altijd van jou !!
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1533 - Geplaatst op 14-12-2015
Ik ben beginnend gitarist zonder muziekschool heb al 3 jaar dagelijks mijn gitaar in de handen mijn beste gevoel gaat bij voorkeur naar punkstijl . Wil graag eens mezelf testen tussen een groep !!!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1532 - Geplaatst op 14-12-2015
Wij zoeken een toetsenist/zang voor onze 5 koppige band alles aanwezig.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1530 - Geplaatst op 11-12-2015
Ik ben 13 en zoek leden rond mijn leeftijd, ik zoek een drummer, een sologitarist, en een basgitarist, ik zef ben een rhythm gitarist voor zo'n 4 jaar ofzo en speel al veel metal! :p en ik wil eventueel zelf zingen zoals james hetfield van metallica, of gewoon grunten. Ik zou zelf muziek willen maken, de muziek style wat ik wil maken is Metal, de soorten Metal dat ik wil gaan doen met de band zijn: thrash metal, heavy metal, en death metal, ik zou het ook niet erg vinden om eventueel een metallica coverband te starten, ik ben namelijk een groot metallica fan :D Heb je interesse, dan hoor ik het graag, en stuur me een Email!! :D
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1528 - Geplaatst op 10-12-2015
Ervaren hobby-toetsenist zoekt band en one-man optredens met semi-professioneel keyboard (Yamaha PSR-S950 en binnenkort Tyros5) voor kleine zalen. Ik ben gewend voor publiek op te treden en heb een vrij breed repertoire, van de 60s tot op heden, zowel als one-man show maar ook als toetsenist in band.
Daarnaast doe ik ook huwelijksceremonies, communies e.d.
Wegens werkdruk, de aanwezigheid van een klein kind en onregelmatige werkschema's van de vrouw, ben ik wellicht niet altijd in staat om een wekelijkse repetitie bij te wonen.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1527 - Geplaatst op 10-12-2015
Ervaren drummer (21) en student aan Conservatorium Maastricht zoekt band.

Regio: Maastricht en Sint-Truiden/Hasselt

Genres: Pop, Rock, Funk, Jazz
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1526 - Geplaatst op 10-12-2015
Ervaren drummer (21) en student aan Conservatorium Maastricht zoekt band.

Regio: Maastricht en Sint-Truiden/Hasselt

Genres: Pop, Funk, Rock, Jazz
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1525 - Geplaatst op 10-12-2015
Toetsenist zoekt aansluiting bij amusements orkest/band.
Heeft iemand een goed idee voor nieuw te starten duo/trio ?
Doel : optreden.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1524 - Geplaatst op 08-12-2015
Ik heb een drumstel oefenhok in urmond vaste locatie, gewoon wat samen proberen. Ik zing speel diverse gitaren en mondharp. Nivo maakt niets uit als maar leuk is. Ook bas of extra gitaar is welkom.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1523 - Geplaatst op 06-12-2015
Ik zoek muzikanten die een band willen beginnen met naar eigen inzicht gecoverde en of nieuwe eigengemaakte nummers. Diverse stijlen door elkaar, en liefst zowel akoustisch als ook elektrisch.Gewoon lekker muziek maken en af en toe eens een optreden.Leeftijden zijn voor mij geen issue.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1522 - Geplaatst op 05-12-2015
Hi, ik ben een saxofonist/vocalist met een passie voor lichte jazz standards en bossanova. Zoek aansluiting bij een keyboarder en contrabassist die werkzaam zijn als dinnerduo.
Tevens speel ik semi acoustisch slaggitaar en heb ruimte buhne-ervaring in het lichte muziekgenre en dinnermuziek. Mocht je interesse hebben, bel of mail me!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1521 - Geplaatst op 05-12-2015
Hi, ik ben een tenorsaxofonist/vocalist met passie voor lichte jazz en bossanova. Ik zoek een toetsenist en contrabassist voor het vormen van een licht jazz trio. Doel dinnermuziek (jazz standards en bossa's) Geinteresseerd? Bel of mail me!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1520 - Geplaatst op 03-12-2015
Christelijke/ gospelband zoekt toetsenist of gitarist om band te vormen voor het spelen van praise -en gospelnummers (voornamelijk covers).

Voor meer info of auditie stuur je een bel / app / sms / mail naar:
06-85301738 / mel2thad@live.nl (Nathalie) of
06-48363048 / r_menten@hotmail.com (René)
Muzikant gezocht
Oproep nr 1519 - Geplaatst op 02-12-2015
Hallo

ik speel keyboards ben 45 jaar.
heb jaren podium ervaring (dansorkest).
repetitie bij mij aan huis

zoek een zanger die zich snel nummers eigen kan maken, en een x aantal keren per jaar wil optreden.
repertoire veelzijdig!

Muzikant aangeboden
Oproep nr 1515 - Geplaatst op 29-11-2015
Ik word in december 17 jaar en volg een beroepsopleiding popmuzikant/drummer (KTM) op het Arcus te Heerlen. Ik ben op zoek naar een leuke en ervaren band waar ik vaak mee het podium op kan.
Als je op zoek bent naar een ervaren drummer met passie voor muziek en iemand die muziek zeker serieus neemt, dan ben ik misschien degene die je zoekt!
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1514 - Geplaatst op 26-11-2015
Hallo, meine Name ist Gerd Bosmans und wohne in Waldfeucht, Grenznähe zu Konigsbosch/Echt (NL).Ich bin ein erfahrener, teamfähiger und zuverlässiger Solo- und Rhytmusgitarrist. Gesang ist für mich auch kein Problem.
Eigenes Equipment ist vorhanden.
Ich suche ab sofort eine Allround-/Coverband in der ich mich einbringen kann. Bis Bald Gerd
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1513 - Geplaatst op 26-11-2015
Zoekt aansluiting bij een cover band.ben allround gitarist / zanger heb jaren lang podium ervaring zoekt muzikanten van middelbare leeftijd ben zelf 65+ woon in de regio Echt
Muzikant gezocht
Oproep nr 1512 - Geplaatst op 17-11-2015
Hallo ben op zoek naar iemand die graag zijn hobby wil uitbreiden naar regel matig samen muziek maken, mijn huidige partner moet vanwege tijd gebrek regelmatig verstek laten gaan, zelf zing ik speel gitaar of keyboard, mocht je het leuk vinden om samen wat te proberen laat het weten.vriendelijke groet, henk
Muzikant gezocht
Oproep nr 1511 - Geplaatst op 14-11-2015
PATCH BIGGLES ROCK-BLUES BAND - ZUID LIMBURG - ZOEKT Z.S.M.
een gedreven en duurzame drummer met ruime ervaring en voldoende vrije tijd. Doelstelling CD-Recording/Video clip 2016 en regelmatig optreden. Repertoire: stevige eigen nummers & covers.
Wekelijkse repetitie in Margraten (complete drums - PA en backline aanwezig). Voor Auditie, Info & Contact : Ard-Jan Bijlsma 06-54335890 en/of Jan Halders 06-12571744
Mailto : ajmf.bijlsma@ziggo.nl
Voor meer info zie www.patchbiggles.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 1510 - Geplaatst op 14-11-2015
The Patch Biggles Band zoekt drummer!
Muziekstijl: rock, blues, deels covers, deels eigen nummers.
Doel: wekelijks repetitie (te Margraten, repetitielokaal met drumkit aanwezig), regelmatig optreden, opname van eigen werk.
Profiel: goede inzet, ruime ervaring, eigen inbreng.
Meer info/contact: Ard-Jan Bijlsma, 0654335890
Muzikant gezocht
Oproep nr 1509 - Geplaatst op 13-11-2015
We spelen uitsluitend Rowwen Hèze werk en in dezelfde bezetting bezetting als R.H.
Zie "Bestel os mer" op YouTube en Facebook. Ook een demo-CD is beschikbaar.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1508 - Geplaatst op 13-11-2015
Wij allen doorgewinterde muzikanten zijn op zoek naar een zanger met pit om onze nieuwe band te versterken en nieuwe playlist samen te stellen in het genre rock-pop-blues.
Muzikanten bestaan uit: Drummer, Sologitarist, slaggitarist, Toetseniste en bassist. Eigen repetitie ruimte is voorhanden met PA.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1505 - Geplaatst op 11-11-2015
Yes I and I,
Zijn jullie een serieuze Roots en culture Reggae Band en op zoek naar een serieuze percussionist? Dan wil ik de uitdaging wel met jullie aan om JAH work te doen. Ik ben gemotiveerd en kan per direct met elke gevorderde of (semi)professionele Roots band in de startblokken. JAH Bless I and I.

Natty Will
Muzikant gezocht
Oproep nr 1503 - Geplaatst op 07-11-2015
Wij zijn een mannen shantykoor van +/- 60 zangers,komen uit heel NL en repeteren van okt-mei op 13 zaterdagen in het midden van het land. Hebben accordeon, drummer, sax/viool, bastuba, toetsenist maar zoeken uitbreiding van de accordeons. Doen +/- 5 optredens p.j. en maken in april een CD. Gezelligheid staat voorop
Muzikant gezocht
Oproep nr 1502 - Geplaatst op 07-11-2015
Band met ruime ervaring en eigen repetoire (denk even aan Tom Waits/Nick Cave/Neil Young/Kurt Weill, maar niet te lang) en ruimte voor improvisatie en experiment zoekt nieuwe muzikanten o.a. drummer. Eigen repertoire en repetitieruimte (Maastricht) met opnamemogelijkheden voorhanden.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1501 - Geplaatst op 05-11-2015
Studievereniging Hucbald is de studievereniging van de opleiding muziekwetenschap aan de Universiteit Utrecht. Ieder jaar wordt er na afloop van dodenherdenking op 4 mei een requiem uitgevoerd onder leiding van dirigent Gerrit Maas.
Ook dit jaar zal Studievereniging Hucbald weer een herdenkingsconcert verzorgen op 4 mei na afloop van de dodenherdenking. Op 4 mei 2016 zal het requiem van Giuseppe Verdi uitgevoerd worden. Om dit requiem uit te voeren zouden we het erg leuk vinden als je zou willen komen spelen. We zijn nog hard op zoek naar strijkers, trombonisten en een percussionist voor de grote trom.

De repetitiedata zijn al bekend. Dit zijn de data:
Woensdag 13 april: 17.00 uur – 19.00 uur (strijkers) & 19.00 uur – 21.00 uur (blazers)
Zondag 24 april: 10.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag 30 april: 10.00 uur – 17.00 uur
Maandag 2 mei: 17.15 uur – 20.00 uur (generale repetitie)

Je kunt je aanmelden via koorproject.hucbald.nl of door een mail te sturen naar koorco@hucbald.nl
Muzikant gezocht
Oproep nr 1500 - Geplaatst op 05-11-2015
Studievereniging Hucbald is de studievereniging van de opleiding muziekwetenschap aan de Universiteit Utrecht. Ieder jaar wordt er na afloop van dodenherdenking op 4 mei een requiem uitgevoerd onder leiding van dirigent Gerrit Maas.
Ook dit jaar zal Studievereniging Hucbald weer een herdenkingsconcert verzorgen op 4 mei na afloop van de dodenherdenking. Op 4 mei 2016 zal het requiem van Giuseppe Verdi uitgevoerd worden. Om dit requiem uit te voeren zouden we het erg leuk vinden als je zou willen komen spelen. We zijn nog hard op zoek naar strijkers, trombonisten en een percussionist voor de grote trom.

De repetitiedata zijn al bekend. Dit zijn de data:
Woensdag 13 april: 17.00 uur – 19.00 uur (strijkers) & 19.00 uur – 21.00 uur (blazers)
Zondag 24 april: 10.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag 30 april: 10.00 uur – 17.00 uur
Maandag 2 mei: 17.15 uur – 20.00 uur (generale repetitie)

Je kunt je aanmelden via koorproject.hucbald.nl of door een mail te sturen naar koorco@hucbald.nl
Muzikant gezocht
Oproep nr 1499 - Geplaatst op 05-11-2015
Studievereniging Hucbald is de studievereniging van de opleiding muziekwetenschap aan de Universiteit Utrecht. Ieder jaar wordt er na afloop van dodenherdenking op 4 mei een requiem uitgevoerd onder leiding van dirigent Gerrit Maas.
Ook dit jaar zal Studievereniging Hucbald weer een herdenkingsconcert verzorgen op 4 mei na afloop van de dodenherdenking. Op 4 mei 2016 zal het requiem van Giuseppe Verdi uitgevoerd worden. Om dit requiem uit te voeren zouden we het erg leuk vinden als je zou willen komen spelen. We zijn nog hard op zoek naar strijkers, trombonisten en een percussionist voor de grote trom.

De repetitiedata zijn al bekend. Dit zijn de data:
Woensdag 13 april: 17.00 uur – 19.00 uur (strijkers) & 19.00 uur – 21.00 uur (blazers)
Zondag 24 april: 10.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag 30 april: 10.00 uur – 17.00 uur
Maandag 2 mei: 17.15 uur – 20.00 uur (generale repetitie)

Je kunt je aanmelden via koorproject.hucbald.nl of door een mail te sturen naar koorco@hucbald.nl
Muzikant gezocht
Oproep nr 1498 - Geplaatst op 05-11-2015
Studievereniging Hucbald is de studievereniging van de opleiding muziekwetenschap aan de Universiteit Utrecht. Ieder jaar wordt er na afloop van dodenherdenking op 4 mei een requiem uitgevoerd onder leiding van dirigent Gerrit Maas.
Ook dit jaar zal Studievereniging Hucbald weer een herdenkingsconcert verzorgen op 4 mei na afloop van de dodenherdenking. Op 4 mei 2016 zal het requiem van Giuseppe Verdi uitgevoerd worden. Om dit requiem uit te voeren zouden we het erg leuk vinden als je zou willen komen spelen. We zijn nog hard op zoek naar strijkers, trombonisten en een percussionist voor de grote trom.

De repetitiedata zijn al bekend. Dit zijn de data:
Woensdag 13 april: 17.00 uur – 19.00 uur (strijkers) & 19.00 uur – 21.00 uur (blazers)
Zondag 24 april: 10.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag 30 april: 10.00 uur – 17.00 uur
Maandag 2 mei: 17.15 uur – 20.00 uur (generale repetitie)

Je kunt je aanmelden via koorproject.hucbald.nl of door een mail te sturen naar koorco@hucbald.nl
Muzikant gezocht
Oproep nr 1497 - Geplaatst op 05-11-2015
Studievereniging Hucbald is de studievereniging van de opleiding muziekwetenschap aan de Universiteit Utrecht. Ieder jaar wordt er na afloop van dodenherdenking op 4 mei een requiem uitgevoerd onder leiding van dirigent Gerrit Maas.
Ook dit jaar zal Studievereniging Hucbald weer een herdenkingsconcert verzorgen op 4 mei na afloop van de dodenherdenking. Op 4 mei 2016 zal het requiem van Giuseppe Verdi uitgevoerd worden. Om dit requiem uit te voeren zouden we het erg leuk vinden als je zou willen komen spelen. We zijn nog hard op zoek naar strijkers, trombonisten en een percussionist voor de grote trom.

De repetitiedata zijn al bekend.
Woensdag 13 april: 17.00 uur – 19.00 uur (strijkers) & 19.00 uur – 21.00 uur (blazers)
Zondag 24 april: 10.00 uur – 17.00 uur
Zaterdag 30 april: 10.00 uur – 17.00 uur
Maandag 2 mei: 17.15 uur – 20.00 uur (generale repetitie)

Je kunt je aanmelden via koorproject.hucbald.nl of door een mail te sturen naar koorco@hucbald.nl
Muzikant gezocht
Oproep nr 1496 - Geplaatst op 05-11-2015
Voor een bluesband bestaande uit zang, drums, bluesharp en bas, zoeken wij een of twee bleusgitaristen. We repeteren wekelijks en willen met enige regelmaat optreden. Gewoon gezellig muziek maken, geen gedoe, geen stress.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1492 - Geplaatst op 03-11-2015
Hey... gevorderde gitarist (51) zoekt band. In het verleden in verschillende cover bands gespeeld en band met eigen werk. Muziek genres: rock/pop jaren 70 - nu.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1491 - Geplaatst op 02-11-2015
Wij zijn een meidenband The Rock Angels en wij vinden het leuk om in ons vrije tijd muziek te maken met af en toe een optreden. Na een pauze van een jaar hebben wij zin om weer wat te gaan doen en nieuwe nummers in te studeren. De band bestaat uit 2 zangeressen/drumster/basist en gitarist. Op dit moment repeteren wij 1x in de 2 weken of wanneer iedereen kan. Vind je het leuk om onze band als toetsenist komen te versterken? Neem dan contact op!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1489 - Geplaatst op 29-10-2015
Nieuwe band zoekt 2de gitarist (en backing vocals) met een gezonde dosis ambitie die zowel slaggitaar als solo's kan spelen. Genre: alternatieve electro pop rock (geen coverband, eigen songmateriaal aanwezig). Niveau: gevorderd/semi professioneel. Repetitieruimte in Sittard (zaterdagmiddag). Leeftijd 30+ Meer info: mo267@hotmail.com
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1485 - Geplaatst op 24-10-2015
Ik ben op zoek naar een bandje om een aantal keer per week mee te spelen en op te treden. Ik speel al ruim 10 jaar elektrisch en akoestisch gitaar en een paar jaar bas. Ik heb al enige ervaring met het optreden op diverse podia. Muziek waar ik graag naar luister en graag speel zijn o.a. Oasis, Blur, the Smiths, Editors, Arctic Monkeys enzovoorts.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1484 - Geplaatst op 24-10-2015
Hallo gitarist m/v !Interesse in een semiprofessioneel duo , blues,bluesrock en Irish folk en serieuze aanpak ? Laat dan wat weten !Ik ben 52 jaar ,woonachtig te Landgraaf, beschik over oefenruimte en vervoer.Vriendelijke groet Lambert
Muzikant gezocht
Oproep nr 1480 - Geplaatst op 20-10-2015
Drie mans formatie
Eigen werk
Muzikant gezocht
Oproep nr 1479 - Geplaatst op 19-10-2015
Ervaren drummer,zoekt aansluiting
bij een coverband.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1476 - Geplaatst op 16-10-2015
Voor onze band zijn we nog op zoek naar een zanger of zangeres. Momenteel bestaan we uit gitarist, bassist, drumster en een zangeres.Repeteren doen we in Sittard op de donderdagavond.We willen ons niet binden aan een bepaald repertoire maar gewoon muziek maken die we leuk vinden en waar ieder zijn inbreng in heeft. Je hoeft geen professional te zijn maar wel gemotiveerd. We willen samen als band groeien.
Interesse? Neem dan contact met ons op.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1475 - Geplaatst op 16-10-2015
Voor onze band zijn we nog op zoek naar een zanger of zangeres. Momenteel bestaan we uit gitarist, bassist, drumster en een zangeres.Repeteren doen we in Sittard op de donderdagavond.We willen ons niet binden aan een bepaald repertoire maar gewoon muziek maken die we leuk vinden en waar ieder zijn inbreng in heeft. Je hoeft geen professional te zijn maar wel gemotiveerd. We willen samen als band groeien.
Interesse? Neem dan contact met ons op.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1474 - Geplaatst op 15-10-2015
Ben jij een goede toetsenist en speel je graag covers of ook eigen werk, dan willen wij graag met jou in contact komen. Als bestaande band zoeken wij een toetsenist(e) die in een prettige sfeer met ons wil oefenen aan mooie muziek voor toekomstige optredens. Enig niveau gewenst! We horen graag van je.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1469 - Geplaatst op 13-10-2015
Ik ben een beginnend gitariste en ik zou graag met andere muzikanten samen spelen om van elkaar te leren en lol te hebben. Lijkt het jou wat om een bandje te beginnen of zoek je een beginnende gitarist voor in je band? Ik hoor graag van je!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1467 - Geplaatst op 09-10-2015
IK ben Alicia 13 jaar (bijna 14) en wil een band woon je in Schiedam, vlaardingen of rotterdam mail me dan ik zoek 2x gitaaristen en een basist. ik luister naar 5sos, 1D, pierce the veil, all time low, sleeping with sirens en my chemical romance dus heb je interesse mail me maar.x
Muzikant gezocht
Oproep nr 1466 - Geplaatst op 08-10-2015
Ben een aantal jaren bezig met gitaars/bas/contrabas spelen en wil graag iemand erbij die de zang voor zijn/haar rekening neemt. Ik speel Americana, dwz Amerikaanse muziek uit de eerste helft van de vorige eeuw, dus: akoestische blues, folk, bluegrass etc. Aan deze muziekkeuze wil ik wel vasthouden. Andere akoestische instrumenten mogen zich ook melden, bijvoorbeeld accordeon, banjo, viool, cajon etc. Maar zang is nu het belangrijkst. Verder van belang is een plezier en een relaxte houding.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1465 - Geplaatst op 07-10-2015
SINGER-SONGWRITER ZOEKT DRUMMER/PERCUSSIONIST

Singer-songwriter (36) regio Parkstad beschikkende over repetitieruimte en een ruim repertoire,genre:
Folkrock,Indie,Pop,Grunge,Psychedelische rock,Countryrock,Bluesrock is
tezamen met een toetsenist/bassist op zoek naar een gemotiveerde drummer/percussionist.
Ter impressie: https://www.facebook.com/monkeyenlightenment

Bij interesse mail: monkeyenlightenment@outlook.com
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1464 - Geplaatst op 05-10-2015
hallo
ik ben mathieu, 15 jaar, speel 2.5 jaar gitaar (en beetje drum).
en ben opzoek naar een metalband om te joinen of om er een op te richten
voor de stijl metal sta ik nog open, ik luister/speel erg breed: van bring me the horizon tot metallica tot bullet for my valentine tot avenged sevenfold, tot rammstein en nog meer
als het maar metal is dus
ik ben opzoek naar een band/bandleden die zowel covers als eigen materiaal willen maken, in het begin vooral covers en langzamerhand een eigen sound en stijl ontwikkelen.
ook sta ik eventueel open om te grunten/ screamen noem het wat je wil, veel lawaai maken ;p
ik woon in maasbracht en heb als nood een tijdelijke oefenruimte beschikbaar.
ook zo'n zin erin als ik? mail me

mathieu
Muzikant gezocht
Oproep nr 1461 - Geplaatst op 30-09-2015
Wij zijn op zoek naar jonge muzikanten die om graag een feestje op het podium willen bouwen. We zoeken een bassist gitaristen en een toetsenist. Is jou passie ook muziek maken? Aarzel dan niet langer en meldt je aan!
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1460 - Geplaatst op 29-09-2015
Ik ben 15 jaar en heb de afgelopen 2 jaar heb veel podiumervaring opgedaan met mijn vorige band. Ik ben nu op zoek naar een nieuwe band waar ik weer mee het podium op kan. Mijn muziek interesse is zeer breed.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1459 - Geplaatst op 29-09-2015
Wij zijn op zoek naar jonge enthousiaste muzikanten die met ons een coverband willen opstarten. We zijn op zoek naar een basist, gitaristen en een toetsenist. Enige ervaring is wenselijk!
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1457 - Geplaatst op 24-09-2015
Zoek een band met mensen van middelbare leeftijd, die muziek maken uit de 60/70 jaren of Country, ik heb jaren lang ruime podium ervaring, speel slaggitaar/solo
zing lead ook 2e stem heb de middelbare leeftijd van 65+ bereikt kan best nog jaren me
woon in midden Limburg
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1456 - Geplaatst op 23-09-2015
Wij zijn een combinatie van LIVE Zanger en Entertainer Gerard Kielenstijn (Voormalig B-Positive lid) en DJ Ronald Ophelders. Zanger/Entertainer Gerard zingt zijn nummers onder begeleiding van zijn keyboards en DJ Ronald draait zijn liedjes.
Echter het grote onderscheid ten opzichte van andere Entertaining zit ‘m in het volgende;
Beide heren letten continue op wat er in de zaal gebeurt. Ze kijken waar het publiek op reageert, hebben volledige interactie met het publiek én terwijl bijvoorbeeld de DJ bezig is met zijn lied(jes) te draaien zoekt de Entertainer een volgend passend nummer uit wat perfect past. Dat word dan aaneengesloten ingezet waardoor je letterlijk een volle avond NON-STOP muziek krijgt.
Verzoekjes uit het publiek zijn geen probleem. En ook als iemand uit het publiek eens een liedje wil zingen kan daar helemaal op ingespeeld worden.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1455 - Geplaatst op 22-09-2015
DEBLOUSE - een bluesrock & popband (ervaren muzikanten) is op zoek naar een ervaren DRUMMER.Voor info kijk even op www.deblouse.com. Wij repeteren 1x per week in Breukelen en treden zo mogelijk

1x per maand op. Onze oefenavond - in onze eigen oefenruimte in Breukelen - is dinsdag of donderdag.

Reacties graag voorzien van een beknopte music-cv en een youtube filmpje/mp3 van jezelf.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1454 - Geplaatst op 20-09-2015
Voor een bestaande kwalitatieve rock-coverband met optredens in de planning zijn we op zoek naar een vergevorderde toetsenist(e). Repetitieruimte met complete inst. is aanwezig. Er is veel ruimte voor eigen ideeen. Voor meer informatie zie onze website.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1453 - Geplaatst op 15-09-2015
voor een samba band zijn wij opzoek naar trommel spelers. Intresse? Neem contact op met mij via email, bellen, of via facebook banda nossa!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1449 - Geplaatst op 10-09-2015
Voor een nieuwe Reggae band zijn wij opzoek naar een gemotiveerde toetsenist die onze band wilt komen versterken. Onze band bestaat uit zeer ervaren en getalenteerde muzikanten. 3x gitarist/zang & backup, drummer/backup en zangeres/backup.

Wij zullen optreden in de omstreken en zijn te vinden op verschillende jamsessies. Lijkt dit je wat? Stuur dan een mailtje naar bijgevoegd email adres, dan nemen wij zsm contact met je op.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1448 - Geplaatst op 10-09-2015
Hoi zangeressen en zangers.
Ik ben gitarist en zoek een zanger of zangeres met uitstraling, tijd en een professionele instelling.
Iemand die behalve mooi kan zingen ook weet een publiek te entertainen.
Behalve het bekende repertoire zoek ik iemand die fado, tango, franse chansons en eventueel duits en italiaans wil en kan zingen.

Betaalde Optredens staan in de planning.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1446 - Geplaatst op 06-09-2015
Johnny B & the Good Guys zoekt nieuwe bassist
Wegens het aanstaande vertrek van onze bassist, zijn wij voor onze band opzoek naar nieuwe basgitarist om dit gat op te vullen. Momenteel bestaan wij uit: zanger/bluesharp, leadgitaar, ritmegitarist, en drums.

We repeteren 1x per week op de donderdagavond, in de eigen studio van onze drummer in Nattenhoven (Berg aan de Maas). Lekker samen muziek maken staat voorop. Hiernaast treden wij ongeveer 1x per maand op.

Onze stijl is het best te omschrijven als een mix van blues en oude rock & roll(50’s). Hierbij gooien wij onze eigen saus over alle nummers heen. Naast een groot aantal covers spelen we ook een aantal eigen nummers, alleen in onze eigen Johnny B stijl.

Heb je interesse of vragen stuur dan even een mailtje naar:
johnnyb.goodguys@gmail.com
Bellen kan natuurlijk ook op het volgende nummer:
06-48939406
Muzikant gezocht
Oproep nr 1444 - Geplaatst op 31-08-2015
Greenfield is op zoek naar een ervaren zangeres in de leeftijd van 25-45. Wij zijn een enthousiaste en ervaren coverband uit midden Limburg met divers repertoire. We repeteren 1 x per 2 weken in de omgeving van Roggel. Wij zoeken een zangeres met (band)ervaring die zich snel een allround repertoire eigen kan maken. Wij zijn geen broodspelers, maar stellen een gezonde combinatie van niveau en gezelligheid als doel. Meer info: 06-12450847 of slekniws@hotmail.com