Lyana
Muzikantenbank

Zoek je een Drummer, Gitarist, Toetsenman, Bassist of Zanger

voor je band, of wil je jezelf aanbieden?


Plaats dan gratis een oproep op deze pagina.


Heb je iemand gevonden, laat het ons dan even weten (s.v.p. met vermelding van het volgnummer) zodat de oproep verwijderd kan worden.


Succes met vinden!

 

 Topselectie
Mondharmonica
€ 36,95

Mixer
Normaal: € 1799,00
Nu slechts: € 1599,00

Laat zien:
Filter op vaardigheid: 
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2575 - Geplaatst op 08-09-2021
Hallo, mijn naam is nick en ik zoek een Band !, Ik ben opzoek naar een actieve band die min 1x per week repeteren en ook regelmatig optreden. Ik studeer nu 3 jaar op de popacademie in Heerlen. Ik heb genoeg podium ervaring. Klinkt goed? Stuur me een bericht of bell me even! Wie weet wordt jij mijn volgende bandgenoot!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2574 - Geplaatst op 08-09-2021
Band, gitarist, drummer, zangeres en bassist, zoekt toetsenist. Stijl divers, zie boven. Keyboard aanwezig. Repetities in Limbricht op maandagavond elke twee weken. Facebookpagina Umbrella.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2573 - Geplaatst op 06-09-2021
Om een breder geluid neer te zetten en meer nummers te kunnen spelen is coverband ‘Scare the swallows’ is op zoek naar een tweede gitarist(e) of een toetsenist(e). Wij spelen rockmuziek van de jaren 70 tot nu. Bv Cream, Muse, Heart, REM. Muziek met pit zogezegd. Op dit moment bestaat de band uit een zangeres, (lead-)gitarist, bassist en drummer. We zijn allen 50 plus. We zijn allen zeker geen profs, maar wel gevorderde muzikanten. We repeteren op de maandagavond in de buurt van Schinnen.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2572 - Geplaatst op 06-09-2021
Om een breder geluid neer te zetten en meer nummers te kunnen spelen is coverband ‘Scare the swallows’ is op zoek naar een tweede gitarist(e) of een toetsenist(e) (zie andere advertentie). Wij spelen rockmuziek van de jaren 70 tot nu. Bv Cream, Muse, Heart, REM. Muziek met pit zogezegd. Op dit moment bestaat de band uit een zangeres, (lead-)gitarist, bassist en drummer. We zijn allen 50 plus. We zijn allen zeker geen profs, maar wel gevorderde muzikanten. We repeteren op de maandagavond in de buurt van Schinnen. M.b.t. de tweede gitarist verwachten we dat deze voldoende kunde heeft om ook lead/solo te kunnen spelen zodat hij/zij het lead/solo gitaar spel kan afwisselen met de andere gitarist.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2571 - Geplaatst op 05-09-2021
Beginnende band; drum, toetsen, bas en zang zoekt een allround gitarist. De band bestaat uit mensen die allemaal enige ervaring hebben in andere bands. We spelen alles behalve hoempa en keiharde rock. Uiteraard is een eigen inbreng ook van harte welkom. Meer vragen? Stuur een mailtje. Groetjes Leon.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2570 - Geplaatst op 04-09-2021
Hi we zijn op zoek naar een leadgitarist, iemand die de solos voor zn rekening neemt, erbij zingen mag natuurlijk. We is: Shadow Play en bestaan nu uit 4 man zang drum gitaar en bas. We maken rock muziek old school stijl. Denk aan Clapton, Stones, REM, Jimmy H, etc. Eigen inbreng is natuurlijk mogelijk Oefenruimte met apparatuur in Urmond. Bij interesse laat wat horen. Greetz.!
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2569 - Geplaatst op 01-09-2021
Hey muzikanten,enthousiaste drummer 55 jaar, zoekt aansluiting bij een band,ik sta er ook voor open om een band op te richten,in dat geval is er een grote oefenruimte met aparte opslag ter beschikking lijkt dit je wat mail me,ik wacht op je !!!!!!!!
Grtzzzz GerardMuzikant gezocht
Oproep nr 2568 - Geplaatst op 01-09-2021
Zomervakantie voorbij, tijd voor een nieuwe uitdaging!

Bluesband bestaande uit 2 gitaristen, mondharpist, bassist en drummer zoekt een zanger. Wij komen uit Limburg. We zijn gedreven en gemotiveerde muzikanten en zoeken een zanger die bereid is om behoorlijk wat tijd in repetities, thuisoefenen en optredens te gaan steken. De muziek die we willen gaan maken bestaat uit covers en eigen nummers uit het genre West Coast blues / Jump blues / Chicago - en Texas blues en af en toe een oud soulnummer. Denk aan artiesten als Lynwood Slim, Junior Watson, Rod Piazza, Alex Schultz, Lester Butler, Kim Wilson, Vidar Busk etc….Een zeer ervaren zangeres wil als eventuele gastzangeres de band ondersteunen. Repetities zullen centraal in Limburg plaatsvinden.
Bij interesse of voor info: peterberserik@gmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 2567 - Geplaatst op 01-09-2021
Momenteel zijn we met zijn tweeën. Drummer en gitarist. We zoeken een zanger(es) als aanvulling. We hebben nog geen ambities om op te treden, komt nog. We jammen en spelen covers (foo fighters, nirvane, neil young, smashing pumpkins, etc) in de oefenruimte in Ulestraten. Als je interesse hebt dan stuur een mailtje. Groeten Luc en Guido.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2566 - Geplaatst op 27-08-2021
Hallo, ik ben een gitarist met jarenlange ervaring. Heb meerdere stijlen gespeeld. Doe ook backing vocals. Ik zoek een leuke rock/coverband om nog regelmatig op het podium te vlammen.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2565 - Geplaatst op 26-08-2021
Shadow Play zoekt toetsen man/vrouw..! Wij zijn een rockband die stevige rock wil produceren en ter ondersteuning zoeken we een toetsenist.. voor het piano en Hammondgeluid. Denk aan 60 - 70 - 80 music old school rock bv: Born to be wild etc. Sweet home alabama, the Wall etc. Bezetting momenteel een gitarist / zanger / drummer / bassist. Leeftijd 50+. Er is een volledig ingerichte repetietieruimte met apparatuur aanwezig. Prima secundaire arbeidsvoorwaarden dus. repetitie avond maandag van 19.30 - 22.00 h. In Urmond.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2564 - Geplaatst op 25-08-2021
I'm looking for musicians in the Kampen area, I play Guitars and I also have experience with their keyboards!
Age does not matter to me!
I would love to join a band as well.

please listen to me:
https://soundcloud.com/lakat-m-rton/d2c5f755-a2d0-dd2e-d881-1b51222f18b016

Let"s Rock!
Márton
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2563 - Geplaatst op 25-08-2021
Hallo, ik zoek een goede rock/coverband. Geen feestband. Ik ben een gitarist, 60+. Heb meer dan 35 jaar ervaring. Ik doe ook backing vocals. Stijl, betere rock bv steely dan, Gary moore, Bryan Adams, 70s en 80s etc.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2562 - Geplaatst op 09-08-2021
Hallo! Ben jij net als mij op zoek naar een band op jonge leeftijd maar valt er nergens wat te vinden? Je hebt me gevonden! Laten we kennis maken en kijken of het klikt. We hebben een oefenruimte met apparatuur, daar hoef je je geen zorgen over te maken!
Lieve groetjes isa
Muzikant gezocht
Oproep nr 2560 - Geplaatst op 06-08-2021
wij band Tie Break (50+) zijn op zoek naar en gemotiveerde toetsenman/vrouw we spelen voornamelijk covers (zie website) onze bezetting bestaat momenteel uit drum 2x gitaar bas en zang
we repeteren wekelijks op de woensdag in landgraaf gemeenschapshuis d'r sjtee uul
mochten wij jou interesse gewekt hebben laat het ons dan horen
Muzikant gezocht
Oproep nr 2559 - Geplaatst op 29-07-2021
Momenteel zijn we met zijn tweeën. Drummer en gitarist. We zoeken een bassist als aanvulling. We hebben nog geen ambities om op te treden, komt nog. We jammen en spelen covers in de oefenruimte in Ulestraten. Als je interesse hebt dan stuur een bericht. Groeten Luc en Guido.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2558 - Geplaatst op 22-07-2021
Een goeie strot en als het kan een goed bereik

Remedy Rockband speelt Rock & Bluesrock, en is op zoek naar een zanger met een strot om samen onze muziek compleet te maken. Natuurlijk moet er een muzikale klik zijn. Iedereen moet zich prettig voelen hierbij. Uiteraard is er ruimte voor eigen inbreng! We spelen rock van oa Stones, Clapton, Walter Trout etc. Zie onze FB pagina voor aanvullende informatie. Repetitie avond is dinsdag van 19.00 - 22.00 h in Sittard in een eigen repetitie ruimte voorzien van de apparatuur PA etc. Leeftijd indicatie: wij zijn tussen 50 en 70. Voor meer informatie, bel dan met Rich Lormans 06 37229402.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2557 - Geplaatst op 21-07-2021
Word jij onze nieuwe drummer? Wij zijn tribute band The Joplins en brengen een ode aan de muzikale nalatenschap van Janis Joplin. Wij zijn al een aantal jaren actief en hebben al een aantal leuke optredens gespeeld. Onze show bestaat uit een (maximaal) 1,5 uur durende set(s) met alle highlights uit het repertoire van Janis. De band bestaat naast een zangeres uit drums, hammond/piano, gitaar, bas en een blazers trio. Precies zoals Janis in haar laatste jaren heeft opgetreden. Helaas gaat onze drummer stoppen en zoeken we een nieuwe drummer (tussen de 30 en 60 jaar). Het doel van de band is 1 á 2 keer per maand optreden met een kwalitatief goede show onder goede omstandigheden (podium/faciliteiten). Dat betekent ook maximaal 1x per maand repeteren ter voorbereiding op het optreden(s). Onze thuisbasis met eigen repetitieruimte (en drumstel) is in Urmond (Limburg). Er staan vanaf oktober optredens geboekt in binnen -en buitenland.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2556 - Geplaatst op 13-07-2021
Beginnende band ; allen 60+
zoeken een bassist ; moet de basisvaardigheden beheersen
Muzikant gezocht
Oproep nr 2554 - Geplaatst op 10-07-2021
Singer - songwriter (42, regio Parkstad) is op zoek naar musici voor het complementeren van eigen songcreaties maar staat ook open voor de meer opportunistisch route zoals vrijblijvende jams om te kijken wat daar uit voortkomt.
Bandjes / artiesten die mij wel kunnen bekoren zijn o.a. Father John Misty, Elliott Smith, Matt Elliott, Radiohead, Pink Floyd, The Doors, Jeff Buckley en The Beatles, Talking Heads, The Velvet Underground, De Staat, Bonnie Prince Billy en Nick Cave.
Impressie van eigen werk;
BC; https://allegoryofdave.bandcamp.com/
YT; https://www.youtube.com/channel/UCU9Qnkh1G4KaKg5SSjzOt_g
FB: Allegory of Dave
Muzikant gezocht
Oproep nr 2553 - Geplaatst op 08-07-2021
Coverband zoekt Basgitarist .wij spelen covers uit de jaren 60/70/80 Hebben alle de A.O.W leeftijd .Spelen voor plezier en ontspanning zoeken geen Basgitarist met sterallures. alleen voor de hobby. Bij interesse graag contact. reperteren op dinsdag in stein van 17.00 tot 20,00 uur.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2552 - Geplaatst op 05-07-2021
Zoals de titel zegt! 29 jarige bassist met flink podiumervaring zoekt een band die voor een lekkere show wil zorgen. Dus een dansbaar repertoire en voetjes los op de dansvloer! Liefst Noord-Brabant, maar Gelderland kan ook nog.

Wat ik nog belangrijker vind dan de muzikale klik, is de onderlinge klik :)

In bezit van eigen vervoer.

Muzikant gezocht
Oproep nr 2551 - Geplaatst op 30-06-2021
Wij zijn op zoek naar een gitarist(e)/zanger(es).

Het doel van de band is het brengen van herkenbare Top 2000 nummers voor een breed publiek met een hoog dans en meezing-gehalte met een regelmatig uitstapje naar (lokale) feestnummers.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2547 - Geplaatst op 14-06-2021
Voor een Soul & Funk band zijn we op zoek naar een gevorderde trompettist. Semi professioneel altijd welkom! We bestaan
uit 8 gezellige muzikanten en een professionele geluidstechnicus. Heb je zin om de oude soul funk klassiekers weer tot leven te brengen? Meld je!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2546 - Geplaatst op 14-06-2021
Hi! Mijn naam is Joey-Jazz (20 jaar oud, woon in Eindhoven, singer/songwriter). Ik ben (met lichtelijke spoed) op zoek naar een lead gitarist. Deze zomer ga ik de studio in om een single op te nemen en het enige wat ik nodig heb is een lead gitarist. Dit project zal onbetaald zijn, maar lijkt het je een mooie ervaring om in een professionele studio een nummer op te nemen: Neem contact met me op! Dan kunnen we overleggen :). Hopelijk spreek ik je snel!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2544 - Geplaatst op 10-06-2021
Wij van de band What-ever zijn op zoek naar een leuke zangeres, geen ervaring ? geen probleem.
Oefenruimte, installatie, microfoons alles is aanwezig. mail me post@what-ever.nl of bel me ik sta je graag te woord.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2541 - Geplaatst op 03-06-2021
Hoi, deze 65 jarige begeleidingsgitarist met wat ervaring in eerdere bands, is op zoek naar medemuzikanten om samen als hobby muziek te maken.
Wie weet wordt het wat.
Altijd bellen bij twijfel.
Groetjes,
Ton Wijnen.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2540 - Geplaatst op 02-06-2021
Bassist met ruime ervaring zoekt band in de omgeving van Limburg. Voorkeur gaat uit naar de blues, maar andere stijlen zijn geen probleem. Gear en vervoer aanwezig. Grijzen haar ook.
Via link muziek die ik ook lekker vind om te spelen. Misschien zijn er mede-muzikanten die deze stijl willen spelen. https://youtu.be/sdUSc81ADx0
Muzikant gezocht
Oproep nr 2539 - Geplaatst op 31-05-2021
Nu we weer kunnen starten zetten we de zoektocht voort naar een zanger(es) eventueel met neveninstrument (niet noodzakelijk). Wij zijn een kleiner ensemble en vertolken nummers van jazz-artiesten. Voor meer info, mail ons.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2538 - Geplaatst op 28-05-2021
Opstartende band met gevorderde muzikanten zoekt toetsenist(e) om de band compleet te maken. Gevorderd niveau.Repetities 1 x per 2 weken in Houthem / Valkenburg. We zijn pas begonnen dus we hebben nog niet veel nummers. Stuur een mail voor alle info.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2529 - Geplaatst op 22-01-2021
LEADZANGER (gitarist) gezocht!!!

Drummer, lead gitarist, solo gitarist en bassist (laatste drie met zang) zijn op zoek naar een leadzanger (met gitaar) met ballen en bühne ervaring om onze (doorstartende) band HICCUPS bestaande uit op elkaar ingespeelde en ingezongen bandleden te completeren.
Regio: midden Limburg. Genre: Sixties to Nineties met close harmony als handelsmerk.
Wat wij spelen?
eagles, stones, ccr, bryan adams, moody blues, golden earring, clapton, venice etc etc etc.
Eigen inbreng is ook van toepassing. Repetitie op de woensdag avond in Swalmen.
Leeftijd 50 - 60 jaar.
Interesse?
Stuur een mail of bel 06-47100400 en al je vragen worden beantwoord.
Met muzikale groet, Peter.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2527 - Geplaatst op 09-01-2021
Bassist 53 zoekt aansluiting bij een band. Bij voorkeur een combinatie van genoemde muziekgenres maar alleen blues kan ook. Geen beginners. Geen nummers 100% willen naspelen en geen nummers willen spelen die gewoon veel te hoog gegrepen zijn. Wekelijks repeteren. Kwaliteit willen leveren en regelmatig willen optreden. Apparatuur en vervoer aanwezig. Heb je opnames van de band? Graag! Stuur maar een mail.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2526 - Geplaatst op 07-01-2021
Hoi
Ik ben sjaak 70 j.
Ik speel redelijk leadgitaar en evt acoustisch gitaar. Ik zoek een muzikant om mee samen te spelen. Keyboard, sax, solo gitaar, zang, het maakt niet uit welke dicipline Song keuze in overleg. Bescheiden optredens is geen probleem.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2525 - Geplaatst op 18-12-2020
Ervaren gitarist aangeboden voor cover werk of eigen werk. Ruime ervaring in cover circuit, ruime podiumervaring.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2524 - Geplaatst op 13-12-2020
Gevorderde/ervaren gitarist aangeboden voor cover werk/eigen werk. Ruime ervaring in het rock cover circuit.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2523 - Geplaatst op 01-12-2020
Hallo, ik speel mandola en zoek voor begeleiding een klassiek geschoolde gitarist. Je moet noten kunnen lezen en een goede pluktechniek hebben. Repertoire is heel divers en gaat van pop over traditioneel tot klassiek.
Ik zorg voor de arrangementen. Samen thuis oefenen is een mogelijkheid maar ook over internet.
Uitbreiding van het repertoire is mogelijk daar ik ook klassiek gitaar speel en bas.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2521 - Geplaatst op 07-11-2020
Wij zijn The Black MNM'S en zijn op zoek naar een bassist(e), om onze band te versterken.
Onze band bestaat momenteel uit:
Sten 13 jaar zang en gitaar
Mila 14 jaar gitaar
Tess 15 jaar keyboard
Charlotte 15 jaar drum
We treden ook geregeld op, alleen op dit moment helaas niet i.v.m. Corona.
Heb jij zin om bij ons in de band te spelen, neem dan contact met ons op!
Volg ons op Facebook, Instagram en Youtube
Muzikant gezocht
Oproep nr 2520 - Geplaatst op 05-11-2020
Nieuw startende Rock band met eigen werk is op zoek naar een goede zanger, wat liefst ook eigen teksten kan schrijven.
onze bezetting nu is Gitaar/Bass/Hammond/Drums
Eigen repetitie ruimte aanwezig met mogelijkheid tot het maken van eigen demo's.

Muzikant gezocht
Oproep nr 2519 - Geplaatst op 05-11-2020
Beste Zanger of zangeres,

Ik componeer actief composities als hobby, speel zelf keys / piano / gitaar / Kora en wordt vooral beinvloed door west-afrikaanse muziek en melodien die ik in mijn eigen composities verwerk.

Mijn werk wordt vooral beluisterd in het buitenland en natuurlijk west-afrika.

Ik ben op zoek naar een zanger / zangeres die bij voorkeur ook de franse taal beheerst. Misschien kom je wel uit die regio? Dan heeft dat mijn voorkeur.

Heb je zelf wensen, dan kan dit ook, ik ben erg flexibel. Alles onder het motto plezier beleven aan muziek en vernieuwend bezig zijn.

Tot horens,
Wil
Muzikant gezocht
Oproep nr 2517 - Geplaatst op 01-11-2020
Hallo,

Mijn naam is Dylan en ben een 19 jarige drummer op zoek naar een band. Het liefst met eigen werk.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2514 - Geplaatst op 16-10-2020
Opzoek naar een zanger zijn wij.een bleus rock zanger.onze nummers die we spelen zijn zz top rorry calager en eigen nummer.laat wat horen als je interessen hebt.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2513 - Geplaatst op 16-10-2020
Wij zoeken een blues rock zanger.ij zijn de band schadow play.onze zanger had geen tijd meer.en is uitgescheden.dus als je interessen heb bel of mail ff.dan kunnen we wat afspreken.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2512 - Geplaatst op 13-10-2020
Voor een 7 koppige soul funk cover band, zijn we op zoek naar een zanger (m).
Klinkt dit leuk? Stuur dan een e mail naar reliteband.info@gmail.com
Geleen
Muzikant gezocht
Oproep nr 2510 - Geplaatst op 04-10-2020
De Redbeans streetband speelt (oude stijl) New Orleans Jazz. We zijn op zoek naar gitarist. Mocht je naast gitaar ook banjo spelen, dan is dat een leuke aanvulling maar zeker geen must. We repeteren wekelijks op woensdag in Elsloo. Heb je interesse of vragen stuur dan een gerust een bericht.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2509 - Geplaatst op 03-10-2020
Marigold is een allround coverband uit Zuid – Limburg en is al sinds het voorjaar van 2011 bezig met muziek maken. We spelen covers van hits van de jaren 60/70 tot nu.

Of je nu houdt van swingende nummers, country, een mooie ballad of een lekker rock nummer… Het komt allemaal voorbij in het brede repertoire van Marigold.
Het genre wordt dan ook niet voor niets gekenmerkt als pop/rock met een beetje soul en een vleugje rock&roll.

Op dit moment zijn we op zoek naar een 2e gitarist die goed kan soleren en begeleiden.

We repeteren iedere vrijdagavond in Heerlerheide. Mocht je interesse hebben, schroom niet om contact te leggen met ons:
bookings@marigoldband.nl

Wie weet wordt jij ook gitarist van Marigold!

M.v.g.,
Marigold
Muzikant gezocht
Oproep nr 2508 - Geplaatst op 27-09-2020
Voor Rocky-Bluesy band hebben we een slaggitarist nodig. Momenteel zijn we druk bezig met ons repertoire op te bouwen met stevige rocknummers die men niet verwacht en speciale nummers. Dus geen saaie covers! Eigen inbreng!Leeftijd niet belangrijk!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2507 - Geplaatst op 24-09-2020
Wij , bestaande band zoeken nog een ervaren toetsenist voor onze beginnende band. Ook willen graag optreden.

Wij staan voor alle muziekstijlen open.

dus... reageer snel !!
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2505 - Geplaatst op 17-09-2020
Zijn er muzikanten die, net als ik, wel eens wat anders willen dan het geijkte rock-pop-coverwerk? Denk bv aan een combi vanlichte jazz standards, latin zoals bossa nova, rumba, tango, gipsy, chansons, flamenco etc.. Samen ontdekken en spelen op relaxte relaxte manier.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2504 - Geplaatst op 17-09-2020
Zijn er muzikanten die, net als ik, wel eens wat anders willen dan het geijkte rock-pop-coverwerk? Denk bv aan een combi vanlichte jazz standards, latin zoals bossa nova, rumba, tango, gipsy, chansons, flamenco etc.. Samen ontdekken en spelen op relaxte relaxte manier.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2503 - Geplaatst op 16-09-2020
Wij, de band "Curly Kale",zoeken een toetsenist(e). Liefst uit zuid Limburg i.v.m. de reisafstand voor de repetities.
Wij zijn een 8-koppige formatie bestaande uit: Zangeres, gitaar/banjo, Bas, Trompet, Trombone, Tenorsax, Klarinet en Drums.
Het zou heel fijn zijn als de toetsenist(e) ook kan improviseren maar dat is geen "must". Akkoordenkennis is wel vereist.
Ons repertoire is breed met daarin swing, blues, pop en ballads. o.a songs van: Mimicat, Devil Dol, Renee Olstead, Dimie Cat, Brian Setzer, Amy Winehouse, Big bad voodoo Daddy, Louis Armstrong, Norah Jones, Black cat Zoot etc.
Wij repeteren elke dinsdagavond van 20.00 tot ca. 22.15 uur in Hoensbroek. Verder zijn er geen kosten aan verbonden zoals bv. installatie of andere dingen.
Kom gerust eens kijken/luisteren op een repetitie-avond, de koffie staat altijd klaar.
Meer info? Bel gerust naar Peter: 0636124846
Muzikant gezocht
Oproep nr 2502 - Geplaatst op 16-09-2020
Ik ben op zoek naar muzikanten die het leuk vinden om eens te jammen en als het klikt eventueel open staan voor een leuk project. Ik ben zelf een gitarist zanger maar heb ook een passie voor keys & synths 🙂 interesse? Bericht me dan vooral! Clyde
Muzikant gezocht
Oproep nr 2501 - Geplaatst op 14-09-2020
Wij zoeken een Drummer, Gitarist, Pianist en Trompettist
De See Sharp Bigband is een stel enthousiaste doorzetters. Nadat muziekschool Artamuse werd opgeheven heeft diens bigband het roer omgegooid en is op eigen benen gaan staan. We zoeken nog wel wat extra leuke muzikanten, lezen is belangrijk en verder vooral veel zin.

We repeteren op de zaterdag ochtend in Munster-Geleen
Muzikant gezocht
Oproep nr 2500 - Geplaatst op 14-09-2020
Doorstartende Nederpopband zoekt leadgitarist en toetsenist voor optredens.
Wij spelen NEDERPOP muziek vanaf de jaren '80 van o,.a DoeMaar, goede Doel, The Scene, Toontje lager, etc.. aangevuld met hedendaagse Nederpop hits.

contact&Info:

69wieweet@gmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 2499 - Geplaatst op 14-09-2020
Doorstartende Nederpopband zoekt leadgitarist en toetsenist voor optredens.
Wij spelen NEDERPOP muziek vanaf de jaren '80 van o,.a DoeMaar, goede Doel, The Scene, Toontje lager, etc.. aangevuld met hedendaagse Nederpop hits.

contact&Info:

69wieweet@gmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 2492 - Geplaatst op 05-09-2020
Wij zoeken een zanger(es) in genre fusion/rock/Funk. Tot nu toe spelen wij enkel instrumentale covers. Wij willen dit aanvullen met zang. Ben jij geinteresseerd in dit genre, en ben jij iemand die niet bang om publiek te bespelen, dan ben jij degene die wij zoeken. Meer Info kun je vinden op mezzofunk.nl
Muzikant gezocht
Oproep nr 2491 - Geplaatst op 02-09-2020
MezzoFunk zoekt een zanger(es) in het genre fusion/Rock/Funk. Vind jij dit genre interessant en ben jij iemand die in een optreden de show kan maken meld je dan bij ons. Onze website:mezzofunk.nl
Muzikant gezocht
Oproep nr 2490 - Geplaatst op 02-09-2020
Geachte muzikant.
Ben op zoek naar zanger/gitarist met ervaring voor hobby duo en/of evt. optredens.
Oefenruimte en apparatuur aanwezig.
Ben jij de enthousiaste muzikant die graag een poging wil wagen? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Voor geluidsfragmenten staan op You tube onder de naam zanger Francis.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2489 - Geplaatst op 27-08-2020
Zoek aansluiting bij zanger(es) of combo. Ik speel stagepiano en synth.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2488 - Geplaatst op 25-08-2020
Zangeres en bassist zoeken andere muzikanten. Hou jij van het jazzy geluid van Norah Jones, het blues en het beetje country eraan. Maar vooral van rustige sfeervolle intieme muziek, dan ben je aan het juiste adres. Speel je drums, sax, piano of toch ook nog gitaar en houd je van dit genre neem dan contact op.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2487 - Geplaatst op 24-08-2020
Hallo,

Ik ben Milou, 30 jaar oud, woonachtig in Landgraaf en op zoek naar enthousiaste bandleden om samen herrie mee te maken.

Ik ben op zoek naar een band die graag eigen werk wil maken, met hier en daar een cover in een geheel eigen jasje. Mijn voorkeur gaat uit naar rock/hardrock/metal.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met mij op.Muzikant gezocht
Oproep nr 2484 - Geplaatst op 12-08-2020
Baltus & Co zoekt een toetsenman!!

De mannen van Baltus & Co (50+, Nuth, Schimmert) missen een subtiele piano, een muffe Rhodes of een gierende Hammond in hun songs. Denk aan country-rock, bluesy en soulful, rock en een paar mooie ballades. Zowel covers als eigen werk.

Ben jij een toetsenman die al beroemd en rijk is (net als Baltus & Co....😉) en muziek maakt omdat het gewoon hartstikke leuk is, dan is het wellicht de moeite waard om contact met ons op te nemen om eens te babbelen over de eventuele mogelijkheden (info@baltusenco.nl).

We repeteren elke woensdagavond coronaproof in een grote repetitieruimte in Vaesrade. Geluidsinstallatie is aanwezig.

Normaal gesproken spelen we ongeveer 25 gigs per jaar.

Ben jij in het bezit van toetsen waar bovenstaande sounds uitkomen (accordeon mag bij een paar songs ook wel...) en ben je creatief en vooral muzikaal??

Ben je ook 40+ en in het bezit van eigen vervoer??

Neem dan contact op met info@baltusenco.nl en...wie weet...???

Greetz,
Muzikant gezocht
Oproep nr 2483 - Geplaatst op 11-08-2020
Ik zangeres doe poging om met bassist en mogelijk gitarist andere muzikanten bij elkaar te krijgen. Hou jij van het jazzy geluid van Norah Jones, het blues en het beetje country eraan. Maar vooral van rustige sfeervolle intieme muziek, dan ben je aan het juiste adres. Speel je Drum, sax, piano of toch ook nog gitaar en houdt je van dit genre neem dan contact op.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2482 - Geplaatst op 11-08-2020
Hey muzikanten !!!!!!
Ik ben Rens, enthousiaste drummer en drum al sinds 2011. Ik zou graag een band willen starten of aansluiting bij een bestaande band willen. Later als we goed op weg zijn ook optreden. Heb je interesse of weet je iemand mail me, ik wacht op je!!!

Greetz, Rens
Muzikant gezocht
Oproep nr 2478 - Geplaatst op 22-07-2020
Wij zoeken voor een nieuwe band een drummer.
Het zal voornamelijk eigen werk worden wat we gaan doen, met misschien eens een te spelen cover.
Qua stijl moet je denken aan Rock/Blues/funk.
Eigen repetitieruimte aanwezig, 1x per week willen repeteren en ook willen optreden.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2474 - Geplaatst op 16-07-2020

Hallo!! De band "BluesThoes" (Drummer, Bassist, Toetsenist, Gitaris, Zangeres, leeftijd 40-60+) is op zoek naar een tweede zangeres, om ons repertoire te voorzien van een solo, danwel een tweede zangstem, zodat dit meer swing, spirit en beat krijgt.

Wij spelen een repertoire van Stevie Wonder, Norah Jones, Peggy Lee, Madeleine Peyroux, Gary Moore, J.J. Cale en nog vele anderen. Maar wij waarderen zeker een eigen inbreng.

Wij repeteren eenmaal per week op de woensdagavond, maar buiten de repetities willen we ons ook enkele keren per jaar presenteren aan het publiek.

Ben jij de zangeres die we zoeken en breng je een dosis inzet, inspiratie en humor mee, neem dan contact met ons op. "We're waiting for you."Muzikant aangeboden
Oproep nr 2472 - Geplaatst op 11-07-2020
Bassist (39) met ca. 5 jaar ervaring (en 15 jaar ervaring als drummer in diverse amateurbands) zoekt aansluiting bij een band die eigen werk maakt en de drive heeft om er iets mee te bereiken. Denk aan nummers opnemen uitbrengen, en geregeld optreden.

Ik ben vrij gemakkelijk in de omgang, sta open voor uiteenlopende stijlen, en heb een gezonde portie zelfspot. Als bassist heb ik enige studio-ervaring met eigen werk, en enige podiumervaring met zowel eigen werk (hardrock en indierock) als pop-/rockcovers. Kernwoorden: gedreven, betrouw en op basgebied leergierig.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2471 - Geplaatst op 11-07-2020
Wij zijn op zoek naar diverse leden voor een Limburgstalig Folk/rock project. Denk hierbij aan Flogging Molly, Dropkick Murphy's, Toten Hosen enz.

Doel is met inzet gezellig muziek maken, optreden en cd opnames.

Ieder instrument is wenselijk dus lijkt het je leuk om met ons mee te doen stuur dan een berichtje naar pat_gubbels@hotmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 2470 - Geplaatst op 11-07-2020
Wij zijn op zoek naar diverse leden voor een Limburgstalig Folk/rock project. Denk hierbij aan Flogging Molly, Dropkick Murphy's, Toten Hosen enz.

Doel is met inzet gezellig muziek maken, optreden en cd opnames.

Ieder instrument is wenselijk dus lijkt het je leuk om met ons mee te doen stuur dan een berichtje naar pat_gubbels@hotmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 2469 - Geplaatst op 11-07-2020
Wij zijn op zoek naar diverse leden voor een Limburgstalig Folk/rock project. Denk hierbij aan Flogging Molly, Dropkick Murphy's, Toten Hosen enz.

Doel is met inzet gezellig muziek maken, optreden en cd opnames.

Ieder instrument is wenselijk dus lijkt het je leuk om met ons mee te doen stuur dan een berichtje naar pat_gubbels@hotmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 2468 - Geplaatst op 11-07-2020
Wij zijn op zoek naar diverse leden voor een Limburgstalig Folk/rock project. Denk hierbij aan Flogging Molly, Dropkick Murphy's, Toten Hosen enz.

Doel is met inzet gezellig muziek maken, optreden en cd opnames.

Ieder instrument is wenselijk dus lijkt het je leuk om met ons mee te doen stuur dan een berichtje naar beergear83@hotmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 2466 - Geplaatst op 28-06-2020
bandje bestaande uit zangeres,bas en drum zoekt nog een gitarist of toetsenman voor lichte muziek van de sixties tot nu.Repetities gaan door in Vlijtingen,Belgie
Muzikant gezocht
Oproep nr 2465 - Geplaatst op 26-06-2020
Enkele enthousiaste muzikanten (bas, gitaar en drums, allen 50+) zijn nog op zoek naar een zanger/es om de band compleet te maken. Speel je ook gitaar of toetsen is dat mooi meegenomen maar geen must. Plezier in het samen muziek maken, samen groeien en rustig toewerken naar een eerste optreden staat voorop. Repertoire wordt i.o.o. opgebouwd: Nu spelen we bv. Beatles, Cream, REM, Steppenwolf en Nirvana. Eigen repetitieruimte in Thull.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2463 - Geplaatst op 19-06-2020
ZANGER Gezocht
Het Roots Heritage Orchestra (= huisorkest van de Stichting Roots Unlimited) wil ook in de coronatijd aan de weg blijven timmeren met live en online concerten.
Medio juni was er een live/online optreden verzorgd voor John Eijssen in de Cellebroederskapel. Repertoire was singer/songwriter en bluegrass.

Het orkest zoekt een ervaren blues zanger / zangeres die past bij de formule van het orkest: geen bluesrock-machine maar wel een fijnbesnaard team van liefhebbers dat het hele muzikale veld van de countryblues en de klassieke blues wil bestrijken.

Heb je interesse stuur dan een mail naar stichtingrootsunlimited@gmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 2461 - Geplaatst op 11-06-2020
Hallo!

Wij, Durf! zijn een band die nu 2 jaar bestaat. We spelen pop/rock covers die democratisch worden gekozen. Pearl Jam, Metallica, Anouk, Robbie Williams, Rage against en vele andere. We hebben momenteel een repertoire van ongeveer 20 nummers en streven naar 1x per 3 maanden optreden. We repeteren 1 x per drie weken in Heerlen. We bestaan uit ervaren muzikanten: 2 x gitaar, 1 x bas, 1 x drum, 3 x zang.

We zijn geen beroeps maar worden iedere keer een klein beetje beter. Lijkt het je leuk om ons aan te vullen met toetsen? Kom een keer meedoen!

Groet namens Durf!

Maarten
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2458 - Geplaatst op 07-06-2020
Ik ben Kevin (33).
Meer dan 15 jaar bassist. Voornamelijk altijd eigen repertoir gespeeld met veel podium ervaring. Ben in bezit van eigen vervoer, eigen gear en klaar voor wat nieuws.

Mikn voorkeur gaat uit naar originele muziek geen tribute band.
Af en toe een cover is leuk maar dan wel in eigen stijl. Het mag allemaal stevig en hard, denk aan moderne thrash-metal. Mijn gear klinkt aggresief en dat wil ik ook graag zo houden.

Mijn invloeden zijn:
Lamb of God, Gojira, Exodus, Overkill, Testament, Deftones, Korn , Slipknot
Muzikant gezocht
Oproep nr 2457 - Geplaatst op 06-06-2020
Hi,

Ik ben op zoek naar een enthousiaste ervaren toetsenist om samen mooie nrs te spelen en elkaar te inspireren in n kleine setting met mogelijk in de toekomst n gitarist erbij.
Ik ben een ervaren altzangeres en heb er veel zin in! Oefenruimte is in Amsterdam.

Lijkt je dit wat, dan hoop ik snel iets te horen : ))

Gr. Juul


Muzikant gezocht
Oproep nr 2456 - Geplaatst op 05-06-2020
Bandleden om covers van Rolling Stones te spelen.
Gezocht: drummer, gitaar, zang en keyboard
Muzikant gezocht
Oproep nr 2449 - Geplaatst op 23-03-2020
voor de oprichting van een nieuw energiek blazers collectief zoeken we nog een blije sousafonist.

Ik vertel je graag alles over onze plannen. neem snel contact met ons op 😃
Muzikant gezocht
Oproep nr 2448 - Geplaatst op 22-03-2020
Omdat onze huidige toetsenist weer trombone gaat spelen is EWB op zoek naar een enthousiaste

Toetsenist (met ervaring)

EWB is een groep van 17 muzikanten, die samen in een ontspannen sfeer muziek maken. Het repertoire is zeer gevarieerd. Alle muziek wordt speciaal voor EWB gearrangeerd, veelal in medleys en/of mash-ups. Vanwege de regelmatige optredens in Duitsland maken ook ”Duitse en Kölsche schlagers” deel uit van het repertoire. Maar ook pop, latin en rock komen aan bod. EWB speelt regelmatig op (wijn) feesten en carnavals activiteiten. De uitdaging van EWB is om van elk optreden een feestje te maken. EWB bestaat uit keyboard, zang, drums, percussie, basgitaar en 12 blazers. Er wordt 1 x per 2 weken op zaterdagavond van 18.30-20.30 uur gerepeteerd en er zijn 5-7 optredens per jaar.

Zoek op You Tube naar; "Effe Wachte Band" voor opnames van diverse optredens.

Heb je interesse neem dan contact op met Jean; 06-47699669 of kom eens vrijblijvend kijken tijdens een repetitie.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2447 - Geplaatst op 21-03-2020
Hi! I have 13+ years experience as a live performer (leadsinger/front-woman) & recording artist. Have managed my own band for the better part of 8 years. Worked with the likes of Toto & Chicago. I recently migrated to NL and am now looking to explore the German and dutch music scene.

For a new project I'm looking for a pianist or keyboardplayer to form a duo. Second voice is nice but of lesser importance. More important: You should have ambition and the ability to learn new songs fast.
Rehearsal 1 x per week in Venlo (or at your place), backline is available, the goal is gigs first & Vlog like youtu.be/oCE9dhtMuUA
For more info: paulabianca.nl
or Whatsapp: +31640073363
Rock on,
Paula
Muzikant gezocht
Oproep nr 2445 - Geplaatst op 14-03-2020
Hey everybody !!!!!!
Wij zijn een 7-koppige band bestaande uit 2 zangeressen,slaggitaar,sologitaar bassist,toetsen en drums.
Voor uitbreiding van ons repertoire zijn we op zoek naar een derde zangeres/zanger.
Leeftijd speelt geen rol,plezier in de muziek en toch streven naar goede kwaliteit muziek maken staat bij ons boven in het vaandel
repetities vrijdagavond van 20.30-22.30 in Genhout in eigen ruimte met opslag.
We hebben een aantal optredens voor 2020 op stapel staan.
Eigen inbreng van nummers is natuurlijk altijd welkom.
Ben jij iemand met passie voor muziek, en wil je spelen in een band in een ontspannen sfeer dan zoeken we JOU !!!
Stuur een mailtje,liefst met tel.nr. dan bel ik je.
Grtzzzz Gerard
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2444 - Geplaatst op 13-03-2020
Hallo,

Ik doe gitaar/zang en zoek aansluiting bij een 60-tie en meer band.
Tot heden speelde ik in bands die jaren 60 muziek maakten, belangrijk is ook bij eventuele optredens voor wat ambiance te zorgen, nummers spelen die de mensen leuk vinden.

Graag reacties,

Emiel
Muzikant gezocht
Oproep nr 2443 - Geplaatst op 12-03-2020
Band zoekt een 2e leadvocal (m/f) naast onze huidige zangeres. We zijn niet echt in 1 specifiek hokje te stoppen, spelen blues, rock en pop. Drums, Bas , 2x gitaar af en toe toetsen, lead en backing vocalist, is onze huidige bezetting. Zowel covers als eigen werk.

Ons eigen werk-demo-cd staat op het punt van uitkomen. Repeteren doen we in Bunde, optredens gepland. Laat je horen!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2441 - Geplaatst op 07-03-2020
Coverband zoekt een Basgitarist .wij spelen covers uit de jaren 60-70-80.
Repeteren op Dinsdag van 17,00 tot 20,00 uur in Stein .P.A aanwezig .Wij zijn alle boven de 60 jaren .Bij Interesse graag je mail .groetjes: Manfred
Muzikant gezocht
Oproep nr 2440 - Geplaatst op 03-03-2020
Zanger gezocht.

Band zoekt zanger met uitgebreid en uiteenlopend repertoire.
Band bestaat uit toetsenist, basgitaar, 2 solo/begeleidende gitaristen en drummer.
Repertoire bestaat o.a. uit Golden Earing, Joe Cocker, Brian Adams, Cris Rea, U2,
De Dijk, Herman Brood, Metallica, enz. enz.
Eigen oefenruimte.
Wij spelen voor plezier met een aantal optredens.
Voor info bel: 06-83841363
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2439 - Geplaatst op 03-03-2020
Hoi ik ben Sem en ben een bassist met ervaring. Momenteel zoek ik een band. Ik kan op maandag- en donderdagavond repeteren.(evt. woensdag avond) Optredens mag omdat het kan en niet omdat het moet. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar poprock/top100 maar alles is bespreekbaar. De muziek en gezelligheid staan bovenaan.

Regio: heel Zuid-Limburg(BE ook mogelijk)

Ik beschik over eigen vervoer en de benodigde apparatuur. Tevens kan ik ook prima backing-vocals op me nemen. Slaggitaar en toetsen spelen kan ik ook maar wil dat hooguit een paar nummers doen.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2438 - Geplaatst op 02-03-2020
🎹gezocht.

Voor een nieuwe funk&soul cover band in regio Zuid-Limburg, zijn we op zoek naar een gevorderde toetsenist(e).

We repeteren elke oneven weken op de donderdagavond.
De bezetting is momenteel drummer, twee gitaristen, bassist, saxofoniste, trompettist en twee vocalisten.

Invloeden van de bands zijn:
Earth Wind & Fire, The Jacksons, Dan Hartman, Simply Red, The Trammps, The Brothers Johnson, Sister Sledge, Kool & The Gang en nog VEEL MEER!

Heb jij de groove ? Stuur even een mail naar
reliteband.info@gmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 2437 - Geplaatst op 27-02-2020
Vind je het fun om met 5 enthousiaste gasten samen een lekker potje te rocken dan ben jij wellicht de drummer die bij ons past. Plezier staat voorop maar er wordt wel serieus muziek gemaakt. Optreden is het doel. We repeteren in de omgeving van Sittard.
Lijkt Je dat wat?
Bel of mail dan snel!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2436 - Geplaatst op 27-02-2020
Wij zijn van origine een 6-persoons formatie die Rock/Pop-cover in een akoestisch jasje (akoestische gitaren) en meerstemmig uitvoeren.
De bezetting nu is : zanger, zangeres, bassist , gitarist/zang/mondharmonica, 2de gitarist vacature, en drummer vacature. De 2 laatsten zou met zang zeer leuk zijn.
Wij repeteren op donderdagavond van 20.30/23.00 uur op C-mill bedrijventerrein in Heerlen, waar wij een vaste repetitieruimte hebben waar onze spullen kunnen blijven staan.
We zijn in het bezit van een pa-systeem voor 150 personen.
Na 22 jaar heeft de 2de gitarist afscheid genomen daar hij iets anders wilde en heeft ook de drummer het moment aangegrepen om na 8 jaren iets anders te gaan doen.
Spreekt je dit aan? Neem contact met ons op en kom een keer kijken tijdens onze repetitie.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2435 - Geplaatst op 27-02-2020
Wij zijn van origine een 6-persoons formatie die Rock/Pop-cover in een akoestisch jasje (akoestische gitaren) en meerstemmig uitvoeren.
De bezetting nu is : zanger, zangeres, bassist , gitarist/zang/mondharmonica, 2de gitarist vacature, en drummer vacature. De 2 laatsten zou met zang zeer leuk zijn.
Wij repeteren op donderdagavond van 20.30/23.00 uur op C-mill bedrijventerrein in Heerlen, waar wij een vaste repetitieruimte hebben waar onze spullen kunnen blijven staan.
We zijn in het bezit van een pa-systeem voor 150 personen.
Na 22 jaar heeft de 2de gitarist afscheid genomen daar hij iets anders wilde en heeft ook de drummer het moment aangegrepen om na 8 jaren iets anders te gaan doen.
Spreekt je dit aan? Neem contact met ons op en kom een keer kijken tijdens onze repetitie.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2434 - Geplaatst op 26-02-2020
Countryband Double Dices zoekt een ervaren drummer. De band bestaat uit 7 muziekveteranen met een zangeres en steelgitarist in hun midden. De repetities zijn eens in de 2 weken op de dinsdagavond in de eigen repetitieruimte in Nederweert. Er staan al optredens gepland. Bij interesse graag snel reageren.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2432 - Geplaatst op 19-02-2020
Wij , gitarist ,bassiste en zangeres
uit omgeving Maastricht zijn op zoek naar muzikanten die samen met ons muziek willen maken in een bandje.
Wij zijn reeds ruim een jaar samen bezig met muziek als Beth Hart , Clapton etc
Wij zoeken een drummer ,gitarist(zang),en eventueel keyboardspeler etc.
Wij komen een keer per week samen in Lanaken in onze oefenruimte.
Tot Ziens
Gr Theo Faesen
Muzikant gezocht
Oproep nr 2431 - Geplaatst op 18-02-2020
Full Ignition, coverband uit Stein en omstreken zoekt een zanger.

Wij zijn een groep jonge (17 - 20 jaar) liefhebbers van harde rock en heavy metal muziek. Denk aan bands als AC/DC, Van Halen, Metallica, Iron Maiden, en Black Sabbath om maar enkele voorbeelden te noemen. Wij zijn ook van plan binnenkort aan eigen werk te beginnen. Enige ervaring is gewenst aangezien wij inmiddels behoorlijk op elkaar ingespeeld zijn.

Lijkt dit jou leuk? Kom gerust een keer langs op de repetitie!
We oefenen op de zondagochtend van 10-13 uur ( locatie Stein)
Muzikant gezocht
Oproep nr 2430 - Geplaatst op 17-02-2020
Wij zijn op zoek naar een bas gitarist.wij oefenen in stein op de woensdag
Van half 5 tot 8 uur.interssen bel ff want bas gitaristen zijn schaars.leef tijd maakt niet uit.wij zijn drummer en gitarist.tot horens.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2429 - Geplaatst op 17-02-2020
Wij zijn op zoek naar een bas gitarist.wij oefenen in stein op de woensdag
Van half 5 tot 8 uur.interssen bel ff want bas gitaristen zijn schaars.leef tijd maakt niet uit.wij zijn drummer en gitarist.tot horens.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2428 - Geplaatst op 13-02-2020
The Decades, coverband uit Kerkrade en omstreken zoekt een zanger.
Deze band bestaat uit 4 muzikanten met zeker een ervaren achtergrond.
Hoofddoel is gezellig 1x per week samen musiceren en af en toe een optreden verzorgen.
We oefenen op de woensdagavond van 19-22 uur ( locatie Kerkrade)
Zin in een avondje gezellig en kwalitatief muziek maken?
Meld je!!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2427 - Geplaatst op 12-02-2020

Graag jullie hulp bij het vinden van.... svp delen.

Vacature sologitarist en slaggitarist voor coverband ‘New Exit’
Hoi!
Wij zijn een goed op elkaar ingespeelde coverband die op zoek is naar twee nieuwe gitaristen.
Wij zoeken een sologitarist en een slaggitarist die in staat is om diverse stijlen te spelen (pop, wave, funk, rock). Ons repertoire bestaat uit pop/rock met een vleugje new wave.
New Exit bestaat uit ervaren muzikanten die graag willen optreden.
We hebben inmiddels een leuke setlist op gebouwd die door het publiek zeer enthousiast wordt ontvangen.
De band bestaat uit: zanger/zangeres/toetsenist/bassist/drummer.
We missen dus: jou!
Neem contact met ons op om te kijken of we elkaars muziekgeluk kunnen vergroten. We repeteren iedere maandagavond van 19.30 uur tot 22.30 uur in Heerlen in een mooi verzorgde oefenlocatie.
Met muzikale groet:
Mario Arets( bas) 06 86636317 /Philip Ribbink( drums) 0641634385
Muzikant gezocht
Oproep nr 2426 - Geplaatst op 12-02-2020
Coverrockband Purple Bandits zoekt een nieuwe bassist(e).
Ons repertoire bestaat uit moderne rock en af en toe een klassieker.
iemand die het saaie geijkte coverrepertoire wilt spelen hoeft dus niet te reageren.
de repetities zijn om de week op de maandagavond te Susteren.
leeftijd is onbelangrijk.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2425 - Geplaatst op 07-02-2020
zoek een pianist en contrabassist voor trio of quartetbezetting. Doel: spelen van lounge of dinnermuziek, jazzy getinte easy listening songs in bossa nova style of swing.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2424 - Geplaatst op 06-02-2020
Op dinsdag- en woensdagavond van 20.30u tot 24.00u en op zaterdag- en zondagavond van 19.30u tot 23u is er nog plek om (met je band) in de repetitieruimte van Sheltur in Brunssum te repeteren voor 60 euro per maand!
Overdag is er ook nog volop plek!
Neem voor meer info contact met ons op of kijk op www.sheltur.nl.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2423 - Geplaatst op 04-02-2020
REMEDY ROCKBAND is op zoek naar een zanger / gitarist (combinatie) of 1 zanger en 1 gitarist.. leeftijd indicatie 55+ (jonger mag ook).. Genre BLUES en ROCK en eigen inbreng is natuurlijk bespreekbaar. zie ook onze playlist op onze FB pagina. Omgeving Sittard Geleen / zuid Limburg. Een heel groot pluspunt om een keuze voor Remedy rockband te maken is ... dat we de beschikking hebben over een eigen oefenbunker met PA.. Je kunt je spulletjes laten staan na de repetitie. Da's handig...! We repeteren 1 keer per week op dat is nu de dinsdagavond en in overleg kan eea aangepast worden. En willen regelmatig 1 keer / maand optreden ..!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2422 - Geplaatst op 02-02-2020
Hey allemaal,
Wij 7-koppige band met twee zangeressen zijn op zoek naar een derde stem M/V
Huidige bezetting:drums,sologitaar,slaggitaar,bassist,toetsen en twee zangeressen.
Zoek jij een band met diverse muziekstijlen,eigen inbreng van nummers en passie voor muziek en fun? Dan zoeken we jou!!!
Repetities op vrijdagavond van 20.30-22.30 in Genhout/Beek in eigen ruimte met opslag.Diverse optredens in 2020 staan op stapel.
Interesse? Stuur een mailtje liefst met je tel.nr. dan bellen we!!!!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2418 - Geplaatst op 23-01-2020
Enkele enthousiaste muzikanten (50+) zijn op zoek naar een nieuwe zanger en gitarist. Plezier in het samen muziek maken, samen groeien en toewerken naar een optreden staat voorop. Repertoire: 60s tot nu. Voorbeelden: RHCP, REM, Lenny Kravitz, Muse, Editors, Live ...
Muzikant gezocht
Oproep nr 2417 - Geplaatst op 20-01-2020
Enkele enthousiaste muzikanten (50+) zijn op zoek naar een nieuwe zanger en gitarist. Plezier in het samen muziek maken, samen groeien en toewerken naar een optreden staat voorop. Repertoire: 60s tot nu. Voorbeelden: RHCP, REM, Lenny Kravitz, Muse, Editors, Live ...
Muzikant gezocht
Oproep nr 2415 - Geplaatst op 16-01-2020
Wij zijn op zoek naar diverse leden voor een Limburgstalig Folk/rock project. Denk hierbij aan Flogging Molly, Dropkick Murphy's, Toten Hosen enz.

Doel is met inzet gezellig muziek maken, optreden en cd opnames.

Ieder instrument is wenselijk dus lijkt het je leuk om met ons mee te doen stuur dan een berichtje naar beergear83@hotmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 2414 - Geplaatst op 15-01-2020
Wij zijn een glammetal band uit beek, en we hebben nog een drummer nodig! Het liefst iemand die serieus omgaat met de band, een passie voor de muziek heeft en natuurlijk graag fun heeft!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2413 - Geplaatst op 10-01-2020
We zijn een duo met een klarinettiste en mijzelf die gitaar, bas en mandola speelt.
We zoeken noch aanvulling. Voor de akkoorden kunnen we een gitaar of piano of accordeon gebruiken. Voor de baslijn een contrabas of akoestische E-bas. Voor de melodie kunnen we een viool of dwarsfluit gebruiken.
Het repertoire is heel divers.Je moet wel noten kunnen lezen.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2412 - Geplaatst op 10-01-2020
We zijn een duo met een klarinettiste en mijzelf die gitaar, bas en mandola speelt.
We zoeken noch aanvulling. Voor de akkoorden kunnen we een gitaar of piano of accordeon gebruiken. Voor de baslijn een contrabas of akoestische E-bas. Voor de melodie kunnen we een viool of dwarsfluit gebruiken.
Het repertoire is heel divers.Je moet wel noten kunnen lezen.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2411 - Geplaatst op 10-01-2020
We zijn een duo met een klarinettiste en mijzelf die gitaar, bas en mandola speelt.
We zoeken noch aanvulling. Voor de akkoorden kunnen we een gitaar of piano of accordeon gebruiken. Voor de baslijn een contrabas of akoestische E-bas. Voor de melodie kunnen we een viool of dwarsfluit gebruiken.
Het repertoire is heel divers.Je moet wel noten kunnen lezen.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2410 - Geplaatst op 10-01-2020
We zijn een duo met een klarinettiste en mijzelf die gitaar, bas en mandola speelt.
We zoeken noch aanvulling. Voor de akkoorden kunnen we een gitaar of piano of accordeon gebruiken. Voor de baslijn een contrabas of akoestische E-bas. Voor de melodie kunnen we een viool of dwarsfluit gebruiken.
Het repertoire is heel divers.Je moet wel noten kunnen lezen.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2409 - Geplaatst op 10-01-2020
We zijn een duo met een klarinettiste en mijzelf die gitaar, bas en mandola speelt.
We zoeken noch aanvulling. Voor de akkoorden kunnen we een gitaar of piano of accordeon gebruiken. Voor de baslijn een contrabas of akoestische E-bas. Voor de melodie kunnen we een viool of dwarsfluit gebruiken.
Het repertoire is heel divers.Je moet wel noten kunnen lezen.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2408 - Geplaatst op 10-01-2020
We zijn een duo met een klarinettiste en mijzelf die gitaar, bas en mandola speelt.
We zoeken noch aanvulling. Voor de akkoorden kunnen we een gitaar of piano of accordeon gebruiken. Voor de baslijn een contrabas of akoestische E-bas. Voor de melodie kunnen we een viool of dwarsfluit gebruiken.
Het repertoire is heel divers.Je moet wel noten kunnen lezen.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2407 - Geplaatst op 10-01-2020
We zijn een duo met een klarinettiste en mijzelf die gitaar, bas en mandola speelt.
We zoeken noch aanvulling. Voor de akkoorden kunnen we een gitaar of piano of accordeon gebruiken. Voor de baslijn een contrabas of akoestische E-bas. Voor de melodie kunnen we een viool of dwarsfluit gebruiken.
Het repertoire is heel divers.Je moet wel noten kunnen lezen.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2406 - Geplaatst op 10-01-2020
We zijn op zoek naar een zanger voor onze band. We zijn mid verleden jaar gestart en willen de band graag uitbreiden. Momenteel bestaat de band uit een zangeres, gitarist, keyboards, drum en bas (leeftijd 40+). Ons huidige repertoire bestaat vooral uit jaren 80-90-00 rock (oa Kane, Black Crowes, Anouk, Bon Jovi), maar we spelen vooral nummers die ons allemaal aanspreken. We repeteren momenteel 1 x per 2 weken in Sittard, maar ook dit kan in overleg worden aangepast. Interesse? Stuur dan even een mailbericht!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2402 - Geplaatst op 06-01-2020
Wij drummer,bassist,gitarist zoeken nog een gitarist/zangerom leuk en hobbymatig muzek te maken Optreden is geen must,wel lekker samen musiceren.een toetsenist is ook welkom. Repeteren in Swalmen
Muzikant gezocht
Oproep nr 2401 - Geplaatst op 06-01-2020
Onze band 50/Fifty drummer-gitarist-toetseniste-zanger is op zoek naar een nieuwe ervaren Bassist.Het repertoire bestaat oa uit moderne en classic nummers zoals: Deep purple-Golden Earing-King King-Popa Chubby-Living Color enz...
We repeteren vrijwel iedere vrijdag in ons eigen kot gelegen in Gellik(te Lanaken Belgie) met volledige PA. Heb je interesse neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2394 - Geplaatst op 14-12-2019
Hallo Coverband zoekt een Bassist. wij spelen Covers uit de jaren 60-70-80. Wij repeteren op Dinsdag van 17,00 tot 20,00 uur in Stein. zijn alle boven de 60 jaren. Interesse graag even mailen of bellen . groetjes: manfred
Muzikant gezocht
Oproep nr 2393 - Geplaatst op 13-12-2019
Vacature sologitarist coverband ‘New Exit’
Hoi!
Wij zijn een goed op elkaar ingespeelde coverband die op zoek is naar een tweede gitarist. Wij zoeken een sologitarist die in staat is om diverse stijlen te spelen (pop, wave, funk, rock). Ons repertoire bestaat uit pop/rock met een vleugje new wave.
New Exit bestaat uit ervaren muzikanten die graag willen optreden.
We hebben inmiddels een leuke setlist op gebouwd die door het publiek zeer enthousiast wordt ontvangen.
De band bestaat uit: zanger/zangeres/toetsenist/bassist/slaggitarist/drummer.
We missen dus: jou!
Neem contact met ons op om te kijken of we elkaars muziekgeluk kunnen vergroten. We repeteren iedere maandagavond van 19.30 uur tot 22.30 uur in Heerlen in een mooi verzorgde oefenlocatie.
Met muzikale groet:
Mario Arets( bas) 06 86636317 /Philip Ribbink( drums) 0641634385
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2391 - Geplaatst op 09-12-2019
Ben je als band op zoek naar een trompettist als vervanger? Kan, indien nodig, met bugel als bij-instrument.
Ik speel al tientallen jaren, studeer iedere dag minimaal 1 uur, lees gemakkelijk bladmuziek en ik kan improviseren. Daarnaast ben ik als persoon gemakkelijk in de omgang met alle leeftijden.
Op dit moment speel ik in een bigband en in een New Orleans bandje. In Nederland en in Belgie.

Het is heerlijk om muziek te maken. Het plezier dat me dat geeft is onbetaalbaar.
Voor het uithelpen hoef ik geen geld. Ik doe dit gewoon graag.

Stuur me gerust een berichtje. Mogelijk is er een klik en mag ik binnenkort bij jullie meespelen.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2389 - Geplaatst op 08-12-2019
Hi, wij de band Perkins Moon, zijn op zoek naar een creatieve zanger(es) welke onze volledig eigen geschreven eetlust wil komen zingen. Kijk op onze Facebook pagina Perkins Moon of de muziek je aanspreekt en jij jou stem hierin terug zou willen horen.

Ikzelf wil de zang deels overdragen daar ik me meer op de bass wil kunnen focussen.

We schrijven continu nieuwe nummers waar jij volledig naar eigen gevoel je input in mag geven.

Ben jij de zanger(es) die wij zoeken? Mail ons dan.

Groetjes Patrick
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2388 - Geplaatst op 08-12-2019
Ben je als band op zoek naar een trompettist als vervanger? Kan, indien nodig, met bugel als bij-instrument.
Ik speel al tientallen jaren, studeer iedere dag minimaal 1 uur, lees gemakkelijk bladmuziek en ik kan improviseren. Daarnaast ben ik als persoon gemakkelijk in de omgang met alle leeftijden.
Op dit moment speel ik in een bigband en in een New Orleans bandje. In Nederland en in Belgie.

Het is heerlijk om muziek te maken. Het plezier dat me dat geeft is onbetaalbaar.
Voor het uithelpen hoef ik geen geld. Ik doe dit gewoon graag.

Stuur me gerust een berichtje. Mogelijk is er een klik en mag ik binnenkort bij jullie meespelen.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2387 - Geplaatst op 08-12-2019
Ben je als band op zoek naar een trompettist als vervanger? Kan, indien nodig, met bugel als bij-instrument.
Ik speel al tientallen jaren, studeer iedere dag minimaal 1 uur, lees gemakkelijk bladmuziek en ik kan improviseren. Daarnaast ben ik als persoon gemakkelijk in de omgang met alle leeftijden.
Op dit moment speel ik in een bigband en in een New Orleans bandje. In Nederland en in Belgie.

Het is heerlijk om muziek te maken. Het plezier dat me dat geeft is onbetaalbaar.
Voor het uithelpen hoef ik geen geld. Ik doe dit gewoon graag.

Stuur me gerust een berichtje. Mogelijk is er een klik en mag ik binnenkort bij jullie meespelen.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2386 - Geplaatst op 04-12-2019
Cool, dat je de tijd neemt om mijn berichtje te lezen.

Ik speel tenor- ,alt -, en sopraansax en wil graag in contact komen met een jazz gitarist (Meerssen e.o.), "young at heart", om samen jazz standards te spelen. Easy Swing, Latin en cool Jazz. Georgia, Moonlight in Vermont, Girl of Ipenema, The look of love etc. Een "Nightcap lounch" sfeer neerzetten en in een later stadium optreden. Samen in goede onderlinge harmonie Jazz muziek maken!

Ben erg benieuwd naar jouw reactie!


Muzikant gezocht
Oproep nr 2385 - Geplaatst op 03-12-2019
Wij,6-koppige band zijn op zoek naar een bassist,huidige bezetting:drum,toetsen,slaggitaar, sologitaar twee zangeressen.
Ben jij op zoek naar een band met enthousiaste muzikanten,divers repertoire waar je ook een eigen inbreng hebt stuur een mailtje,liefst met tel.nr. dan kan ik je bellen.
Repetities op vrijdagavond van 20.30-22.30.Eigen repetitieruimte met opslag in Genhout/gemeente Beek
Diverse optredens in 2020 staan op stapel.
Grtzzzzz Gerard
Muzikant gezocht
Oproep nr 2384 - Geplaatst op 28-11-2019
Hoi,
We vormen met 6 man een band waarbij op een ontspannen manier muziek het belangrijkste is.
We zoeken een 1e of 2e sologitarist om onze band aan te vullen.
Repetie om de 14 dagen in Volt te Sittard op dinsdagavond.
Spreekt het bovenstaande je aan, dan nodigen we je graag uit op een van onze repetitieavonden.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2383 - Geplaatst op 19-11-2019
POPKOOR 4-TUNE ZOEKT GITARIST!
De band begeleidt een popkoor en bestaat in principe uit basgitaar, gitaar, toetsen en drums; soms nog aangevuld met extra slagwerk en/of blazers .
Repertoire: popmuziek, o.a. 1999 (Prince), Fantasy (EW&F), It’s my life (Bon Jovi).
Samen met onze live-band en met originele choreografieën van onze choreografe, staat ons koor garant voor een unieke muzikale ervaring!

Meer weten? Kijk dan op onze website of Facebook pagina (www.facebook.com/popkoor4tune.nl), stuur een mail of bel met het opgegeven nummer. Je krijgt dan onze dirigent John Hamers aan de lijn.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2381 - Geplaatst op 18-11-2019
We zijn een beginnend maar enthousiast bandje van al wat ervarener muzikanten (zanger, slaggitarist, bassist en drummer) en nog op zoek naar een sologitarist en/of veelzijdig toetsenist voor de muzikale inkleuring. We oefenen in Heerlen op de donderdagavond. Plezier in het samen muziek maken en samen beter worden staat voorop. We streven naar af en toe een optreden voor de kick maar voorlopig heeft dat geen prioriteit. Repertoire (60s tot nu) wordt in goed overleg gaandeweg opgebouwd, nu staan (voorlopig) bv. RHCP, REM, Lenny Kravitz, Muse, Editors, Paolo Nutini, Live en Steppenwolf op de setlist.
O ja, de meesten van ons zijn rond de halve eeuw oud maar iedereen tussen 30 en 65 is natuurlijk welkom...!

Muzikant gezocht
Oproep nr 2380 - Geplaatst op 18-11-2019
We zijn een beginnend maar enthousiast bandje van al wat ervarener muzikanten (zanger, slaggitarist, bassist en drummer) en nog op zoek naar een sologitarist en/of veelzijdig toetsenist voor de muzikale inkleuring. We oefenen in Heerlen op de donderdagavond. Plezier in het samen muziek maken en samen beter worden staat voorop. We streven naar af en toe een optreden voor de kick maar voorlopig heeft dat geen prioriteit. Repertoire (60s tot nu) wordt in goed overleg gaandeweg opgebouwd, nu staan (voorlopig) bv. RHCP, REM, Lenny Kravitz, Muse, Editors, Paolo Nutini, Live en Steppenwolf op de setlist.
O ja, de meesten van ons zijn rond de halve eeuw oud maar iedereen tussen 30 en 65 is natuurlijk welkom...!

Muzikant gezocht
Oproep nr 2379 - Geplaatst op 17-11-2019
Onze band 50/Fifty drummer-gitarist-toetseniste-zanger is op zoek naar een nieuwe ervaren Bassist.Het repertoire bestaat oa uit moderne en classic nummers zoals: Deep purple-Golden Earing-King King-Popa Chubby-Living Color enz...
We repeteren vrijwel iedere vrijdag in ons eigen kot gelegen in Gellik(te Lanaken Belgie) met volledige PA. Heb je interesse neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2378 - Geplaatst op 17-11-2019
GEEZER, een coverband die 12 jaar lang in Maastricht en omstreken bekendheid heeft verworven met pakkende muziek, denk aan Ramones, Jet, Mud, Sex Pistols, Motorhead, Billy Idol, The Clash, Herman Brood, Blondie, en vele anderen, is op zoek naar een gemotiveerde zanger met dito uitstraling. Rock&Roll; vermengd met Punk met een Glamour/ Rock sausje overgoten zorgt voor de unieke sound van de band. De repetitieruimte ligt in Riemst, vlak over de grens bij Maastricht. Lijkt het je iets? Stuur me dan even een persoonlijk bericht.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2373 - Geplaatst op 08-11-2019
Goooedemiddag, leuk dat je men bericht leest !!!

Mijn naam is nick en ik ben opzoek naar een leuke actieve rock/blues band denk dan aan eddie van halen, stevie ray vaughen etc

Ik ben zelf 18 en speel al 5 jaar gitaar ! Lead gitarist sins 2 jaar ongeveer !

Heb jij een toffe actieve band die doet optreden en 1x per week repeteerd in regio zuid limburg? Maar zoeken jullie nog een lead gitarist ? Stuur mij dan een berichtje !!!!! 🤘🏼🤘🏼

Op mail reageer ik eerder !
Muzikant gezocht
Oproep nr 2372 - Geplaatst op 07-11-2019
80s POPROCK COVERBAND ZOEKT ZANGER/ZANGERES!

zanger, zangeres en gitarist(en) gezocht in Maastricht e.o.

Heb jij ook zo’n voorliefde voor popmuziek uit de jaren ’80? Zoals ‘Don’t stop believin’’ (Journey), ‘Everybody wants to rule the world’ (Tears for Fears) of ‘ ‘The whole of the moon’ (The Waterboys)? Heb jij ook zo’n verlangen naar de guilty pleasures uit die tijd en zou je deze graag met een band willen spelen? Meld je dan nu aan!

Wij zijn Bart (33, toetsenist), Thomas (33, drummer) en Paul (34, bassist), ervaren muzikanten en op zoek naar muzikale soulmates met ervaring in de leeftijdscategorie 25-40 om een nieuwe band te starten. We zijn op zoek naar een zanger en/of zangeres, gitarist(en) en bassist, maar staan open voor meer.

We willen ons in eerste instantie richten op pop/rock-covers, met focus op de 80s, maar hebben ook de ambitie aan eigen werk te beginnen.

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op!

Thomas Gulikers
gulikers.thomas@gmail.com
06 1562 8665
Muzikant gezocht
Oproep nr 2369 - Geplaatst op 03-11-2019
Aan alle drummers van Limburg!

Wij zoeken nog een drummer die goed in zijn vel zit...
We maken eigen muziek, géén covers!
Qua stijl: Blues, pop, rock, jazzy, sferisch. Lastig om zo even te omschrijven, maar in ieder geval iets Indie stijl ;-)

Repeteren doen we op de maandagavond in Sittard. Maar carpoolen vanuit Weert / Nederweert in mogelijk.
Compleet drumstel, inclusief snare en bekkens is in de repetitieruimte aanwezig... Evenals 4 medebandleden.

Ben, of ken je iemand? Neem effe contact met mij op!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2368 - Geplaatst op 30-10-2019
Wij gitarist en drummer zijn op zoek naar een bassist.oefenruimte in stein. Tot nu toe oefenen we van 5 tot 8 savondsleeftijd speelt geen rol.wij bleus rock band zouden graag wat horen.wij spelen op de woensdag avond.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2365 - Geplaatst op 25-10-2019
Ik zoek een enthousiaste gitarist(e)/zanger(es) voor een duo- bandje. Huidige partner moet helaas stoppen.
Wij spelen country en folkmuziek. Betreft semi-akoestische gitaar maar ook elektrisch gitaar(bas); geen steelgitaar.
Repetities vinden plaats in eigen repetitieruimte in Tegelen.
Het doel is om samen een leuk repertoire op te bouwen en af en toe een optreden.
Als dit je aanspreekt en je hebt interesse dan zou stuur mij een mailtje of bel even.Kan ook via 06-53695724.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2364 - Geplaatst op 22-10-2019
Gezocht voor Johnny B & the Good Guys!

Voor een doorstart zijn we opzoek naar een nieuwe zanger. Genre zoals de naam misschien doet vermoeden een mix van old school rock&roll; en blues.

Repetities in Berg a/d Maas op woensdagavond in eigen studio.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2362 - Geplaatst op 15-10-2019
Voel jij het ook kriebelen bij dit soort muziek?

Soulive,
Dumpstaphunk,
Lettuce,
Haggis Horns,
Pap Grows Funk,
Sven Hammond Soul,
The New Mastersounds

Na 30 jaar basgitaar in verschillende bands gespeeld te hebben, word ik sinds enkele jaren veel blijer van drummen. Dus ik wil wat groovy mensen bij elkaar krijgen om muziek te maken... kijken wat we voor elkaar kunnen krijgen.

Qua sound zoek ik iets met vette Hammonds, funky Fenders en whatever, als het maar groove'd.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2361 - Geplaatst op 14-10-2019
Ton, een ietwat oudere begeleidingsgitarist, is momenteel op zoek naar mede muzikanten.
Vind je het vooral leuk om met anderen muziek te maken, misschien uiteindelijk in de vorm van een band, bel dan gerust even.
Gevarieerde muziek en oldies.
Zeker geen hoempa e.d.
Wie weet kan het iets worden.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2360 - Geplaatst op 14-10-2019
Hoi ik ben op zoek naar een ruimte die ik kan inrichten als muziekstudio. Prijs tot 350.er maand.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2359 - Geplaatst op 12-10-2019
Hallo

Mijn naam is Ramon Melchers en ben 30 jaar
Ik drum al vanaf mijn 8ste en heb al een paar keer in een band gespeeld.
Ik ben opzoek naar een band die houdt van Limburgse muziek zoals bijvoorbeeld de schintaler. Dus ben jij of ken jij iemand die ook van dit soort muziek houdt en die opzoek is naar een drummer stuur me dan een bericht of bel me dan en misschien kan ik je helpen
Muzikant gezocht
Oproep nr 2358 - Geplaatst op 09-10-2019
Hoi. Wij vier muzikanten met ruime ervaring.Zanger/twee Gitaristen/drummer.zijn op zoek naar een gemotiveerde Bassist, om de band compleet te maken, wij zoeken iemand van middelbare leeftijd met enige ervaring, we hebben 'n breed repertoire repeteren in Swalmen bij Roermond 'n eigen oefenruimte tijd repeteren kan in overleg
Muzikant gezocht
Oproep nr 2357 - Geplaatst op 29-09-2019
Zanger gezocht die in is voor het biet commerciële repertoire van The Rolling Stones.

Bezetting tot nu toe zijn bassist en gitarist


Hier een greep uit de nummers

It's only rock and roll
Fingerprint File
Heartbreaker
Love in Vain
Sweet Virginia
Brown Sugar
Honky Tonk Women
Emmer vol nummers
Ruby Tuesday
You got the silver
Can you hear the music
Can't you hear me knockin'
Cherry oh, baby
Child of the moon
Coming down again
Crazy mama
Dancin' with Mister D
Dead Flowers
Dear doctor
Far Away Eyes
Fool to cry
Gimme Shelter
Hand of fate
Hide your love
Hot stuff
I Got The Blues
If you really want to be my friend
Let It Bleed (Key C)
Memory Motel
Midnight Rambler
Moonlight Mile
No Expectations
Sister Morphine
Muzikant gezocht
Oproep nr 2355 - Geplaatst op 28-09-2019
GEEZER, een coverband die 12 jaar lang in Maastricht en omstreken bekendheid heeft verworven met pakkende muziek, denk aan Ramones, Jet, Mud, Sex Pistols, Motorhead, Billy Idol, The Clash, Herman Brood, Blondie, en vele anderen, is op zoek naar een gemotiveerde zanger met dito uitstraling. Rock&Roll vermengd met Punk met een Glamour/ Rock sausje overgoten zorgt voor de unieke sound van de band. De repetitieruimte ligt in Riemst, vlak over de grens bij Maastricht. Lijkt het je iets? Stuur me dan even een persoonlijk bericht.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2354 - Geplaatst op 26-09-2019
Nieuwe band gaat repeteren in omgeving Stein en wordt zowel muzikaal als organisatorisch
begeleid en ondersteund door lui met ervaring.
Plezier staat op nummer 1, er wordt serieus gerepeteerd, iedereen kent zijn partij.

Doelstelling is om in mei 2020 de eerste stappen buiten de studio te zetten en ervaring op te doen.
Repeteren is fun, maar het echte werk is natuurlijk om live op de bühne te gaan knallen.

Muzieknummers worden in onderling overleg gekozen en passen bij de uitstraling van de leeftijd binnen de band.
Denk aan Pop / Indie / Electro / Dance. Ook gaan we samen werken aan eigen nummers !!!

Zanger, drummer en toetsenist zijn al aan boord nu de gitaristen nog.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2353 - Geplaatst op 18-09-2019
Hi. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde (solo) gitarist/(evt vocal backing) voor onze band. Repertoire is veelzijdig blues/pop/rock gerelateerd.
Robben Ford, BB king, Eric Clapton, Stones, Doors, Tom Petty, Neil Young, enz enz. Repertoire ca 35 nummers. Aantal optreden 4 a 5 per jaar. Repetitieruimte aanwezig. Repeteren op donderdag avond in Elsloo. Verder veel plezier in samen zijn en spelen. Hebben in 2017 CD opgenomen te beluisteren op soundcloud om een eerste indruk te krijgen. (zie link onder) Interresse ? Even bellen en wie weet.... CU.
Ps. Wij zijn allemaal tussen de 50 en 65 jaar oud, niet dat dat zoveel uitmaakt ;)

https://soundcloud.com/blues-monkeys/sets/hoakel-blues-blues-monkeys
Muzikant gezocht
Oproep nr 2351 - Geplaatst op 16-09-2019
INOX is op zoek naar een drummer die op vele fronten zijn mannetje kan staan. We hebben een bezetting van gitaar, bas en drum om de zangeres en zanger te begeleiden.
Ons repertoire is in het algemeen stevig te noemen, met ruimte voor persoonlijke twists.
Anouk, Skunk Anansie, Brood, Bush, Metallica, the Scene zijn enkele artiesten op onze playlist. We repeteren wekelijks op de maandag in NOX en streven naar een keer of acht per jaar op te treden.
Wacht niet langer en neem de uitdaging aan! Bel of mail voor meer informatie.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2350 - Geplaatst op 14-09-2019
Zoek ,drummer, bassist, zangeres, eventueel toetsenist, eventueel combinaties Voor opgenomen nummers werkelijk te maken en nieuwe opnames te maken. Als alles klikt. zien we wel verder. Eerst maar eens muziek maken! Wel serieus.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2349 - Geplaatst op 10-09-2019
Eigen werk aangevuld met covers. Binnenkort verschijnen een LP en CD. Tweewekelijkse repetities op zaterdagochtend van 10.00 - 13.00 uur. We werken toe naar sfeervolle optredens (absoluut geen feestband). Meerstemmige zang een pre.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2348 - Geplaatst op 10-09-2019
Eigen nummers aangevuld met covers. Tweewekelijkse repetitie op zaterdag van 10.00 - 13.00 uur. Binnenkort verschijnen een LP en CD. We werken naar sfeervolle optredens toe (absoluut geen feestband) Een drummer die meerstemmig kan meezingen,verdient de voorkeur.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2347 - Geplaatst op 10-09-2019
Hoi! Wij zijn de band The Outlet en zoeken een zanger / zangeres om te komen zingen in onze band. Wij repeteren in Sittard. Als je interesse hebt stuur dan een mailtje naar: liamherveille@gmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 2344 - Geplaatst op 08-09-2019
MeZZoFunk zoekt een strakke drummer. Wij spelen fusion/funky nummers in een eigen jasje.
Bekijk ons op Mezzofunk.nl
En bel me op 0613256854
Muzikant gezocht
Oproep nr 2342 - Geplaatst op 04-09-2019
Voor een bestaande Rock band zijn we op zoek naar een gedreven zanger
denk aan, ZZ Top,Ten years after, Led Zeppelin, Doors, Herman Brood, Rory Gallagher, Deep Purple, enz.
Wij treden maandelijks op en repeteren 1 x per week.
Eigen repetitie ruimte met opname mogelijkheden.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2341 - Geplaatst op 28-08-2019
Goedendag

Ik ben op zoek naar een basgitarist en drummer om een bandje op te richten.
Oefenruimte in Stein is overdag nog beschikbaar voor €15 per 3 uur.
We kunnen daar gewoon gezellig wat jammen en kijken wat ervan komt.
Lekker wat blues cq rock muziek spelen ...just for fun.
Zou er een optreden aan te pas gaan komen is dat voor mij geen probleem .
Ik wil gewoon in overleg samen wat nummers instuderen en een leuke gezellige tijd samen hebben.

Muziek maken is gewoon leuk toch ?

Nou voel je of jullie je aangesproken reageer dan ..

Vergeet niet het is gewoon voor de fun..en een optreden hoeft niet persee voor mij maar mag af en toe wel.
En most important blues and rock style !

Greetz Jo ( 53 jaar )

Muzikant gezocht
Oproep nr 2340 - Geplaatst op 26-08-2019
Hi. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde toetsenist voor onze band. Repertoire is veelzijdig blues/pop/rock gerelateerd.
Robben Ford, BB king, Eric Clapton, Stones, Doors, Tom Petty, Neil Young, enz enz. Repertoire ca 35 nummers. Aantal optreden 4 a 5 per jaar. Verder veel plezier in samen zijn en spelen. Hebben in 2017 CD opgenomen te beluisteren op soundcloud om een eerste indruk te krijgen. (zie link onder) Interresse ? Even bellen en wie weet.... CU
https://soundcloud.com/blues-monkeys/sets/hoakel-blues-blues-monkeys
Muzikant gezocht
Oproep nr 2332 - Geplaatst op 13-08-2019
Gezellige band zoekt een zelfverzekerde geluidsman of vrouw. Een persoon die de kunst verstaat om voor een band een goed geluid neer te zetten of dit heel graag wil leren. Een stevige persoonlijkheid met veel liefde voor muziek en geluidstechnisch inzicht. Alle eigentijdse apparatuur en eigen repetitieruimte aanwezig. We missen alleen nog de muzikale oren en de handige handjes! We repeteren twee wekelijks en treden ca. tien keer per jaar op. Het zou fijn zijn als je er zoveel mogelijk bij bent. Dus: gewoon regeren en aan je hobby geluidsmixen inhoud (gaan) geven! We horen graag van je!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2331 - Geplaatst op 13-08-2019
Ambitieuze band; zangeres, drummer, gitarist en toetsenist met als thuisbasis Venlo zijn op zoek naar een gevorderde bassist tussen de 17-22 jaar.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2329 - Geplaatst op 01-08-2019
Redbeans Streetband speelt oude stijl New Orleans Jazz. We zijn op zoek naar een extra saxofonist als aanvulling op onze band. Dit mag een alt of tenorsax zijn. Repetities vinden 1 maal per 2 weken plaats in Elsloo of omgeving. Heb je interesse stuur dan een mailtje naar het genoemde mailadres.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2327 - Geplaatst op 29-07-2019
Wanted: chef-kok!

Goodday!

Wij zijn Bloomcoal… Koken heerlijke verse muziek op eigen wijze… Om onze recepten goed te kunnen bereiden zijn we knetterhard op zoek naar een nieuwe kok….

De kok bepaalt (voor een groot deel dan :)) het ritme. Geeft soms extra gas bij of remt even af als het nodig is. De kok staat vaak in de keuken achter zijn eigen potten en pannen. Beukt daar lekker op los en serveert daarmee samen met ons de geweldige Bloomcoal homemade custom rock (als je het dan moet vergelijken met een andere bands kom je uit bij (The Stones, Creedence Clearwater Revival etc).

Wil je weten aan welke recepten we nu serveren? Luister ze rustig even terug op Spotify… Voor een impressie van de vette plekken waar we spelen adviseren we je even rond te kijken op onze site (www.bloomcoal.nl) of Facebook.

bloomcoal@hotmail.com of info@bloomcoal.nl
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2326 - Geplaatst op 28-07-2019
Hi there fellow metalheads. Het wordt weer eens tijd voor een goede metalband. Mee eens? Hierbij alvast een vocaliste. Wanna join?

Gr. Milou
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2325 - Geplaatst op 21-07-2019
Bassist met ruime ervaring zoekt band in de omgeving van Limburg. Voorkeur gaat uit naar de blues, maar andere stijlen zijn geen probleem. Gear en vervoer aanwezig. Grijzen haar ook.
Via link muziek die ik ook lekker vind om te spelen. Misschien zijn er mede-muzikanten die deze stijl willen spelen. https://youtu.be/sdUSc81ADx0
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2320 - Geplaatst op 19-07-2019
Ben op zoek naar een band.of jullie zoeken mij laat maar wat horen.bel maar 06 11450009.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2317 - Geplaatst op 11-07-2019
Ik zoek een bluesband in de regio Roermond. Andere stijlen zijn ook welkom.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2316 - Geplaatst op 06-07-2019
Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland)

Hoi. Twaalf geleden ben ik voor de tweed keer in een heftige depressie terecht gekomen. Nu na twaalf komt mijn zoveelste psychiater dat ik gewoon een bipolaire stoornis heb. Alle muntjes vielen op z`n plek. Mensen met een manisdepresissie aandoening zijn vaak heet creatief. Ik speel mijn hele leven al muziek, maar dat is door mijn tweede depressie in het slop geraakt. Ik Zoë het heel graag weer nieuw leven in blazen.
Ik speel toetsen, slaggitarist, sax, clarinet en war dwarsfluit. Ik ben op zoek naar mensen met een bipolaire stoornis van mijn leeftijd die ook multi instrumentalisten zijn. Zowel mannen als vrouwen. Ik wil een band waar muziek gemaakt wordt en teksten geschreven die hun oorsprong hebben in onze levensstijl. Ook is de band een uitlaatklep om elkaar te zien. Een lotgenotengroep. Pillen, praten en muziek maken en shchrijven. Mijn voorkeur gaat uit naar Bløf, Crowded House, CSN&Y, the Eagels, Venice.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2315 - Geplaatst op 06-07-2019
ik zoek voor een nieuw op te richten bandje,een drummer die ons kan ondersteunen bij onze hobby (muziek) maken,en af en toe op te treden gr, Martin
Muzikant gezocht
Oproep nr 2313 - Geplaatst op 04-07-2019
Ben jij de Solo-gitarst die wij zoeken? Heb jij ook genoeg van coverbandjes? Dan zit je bij ons goed. Wij Perkins moon zijn op zoek naar een Solo-gitarst met eigen inbreng en idee. Vrijheid in de breedste zin van het woord. Doel is wekelijks te repeteren en een keer of 5 per jaar optreden. We hebben ca 1,5 uur aan eigen werk.

Groetjes Perkins moon
Muzikant gezocht
Oproep nr 2311 - Geplaatst op 01-07-2019
muzikanten gezocht: gitaar, drums, toetsenist,zanger/zangeres om samen met mij een country/americana band op te richten,gewoon lekker spelen met af en toe een optreden. speel zelf basgitaar
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2307 - Geplaatst op 19-06-2019
Hoi
IK ben drummer en zoek een band of band leden
om gezellige feest muziek mee te maken.
Nederlands /duits / en lekkere muziek van nu
woon in venlo en ben 52 jaar

groetjes jos
Muzikant gezocht
Oproep nr 2306 - Geplaatst op 15-06-2019
Hoi drummers (en gitaristen/ toetsenisten)

Ons beginnend maar enthousiast bandje ( gitaar, bas en zanger/ gitarist) is op zoek naar een ( redelijk ervaren) drummer. We oefenen gemiddeld tweewekelijks. Af en toe optreden is leuk maar geen must. Plezier staat voorop en neerzetten van een goed repertoire.
Hou je van RHCP, Coldplay, Foo Fighters, R.E.M., the Cure of soortgelijke muziek, schroom dan niet om te reageren.
O ja we zijn allen rond de halve eeuw oud maar iedereen tussen 30 en 60 is natuurlijk welkom...!
Hopelijk tot snel!
PS, toetsenist en extra gitarist zijn ook van harte welkom, maar zonder drummer het moeilijk natuurlijk ...
Muzikant gezocht
Oproep nr 2305 - Geplaatst op 14-06-2019
Hoi hoi
Ik zangeres zoek een goed lopende coverband
Heb al enige jaren ervaring en optredens daar ga ik helemaal voor

Zoeken jullie nog een zangeres?
Let me know
Muzikant gezocht
Oproep nr 2304 - Geplaatst op 13-06-2019
Ik zoek een akoestische gitaar en een klarinet eventueel met zang. Zelf speel ik mandola, bas en gitaar. Opzet is een trio dat bekende melodieën speelt uit alle mogelijke genres.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2303 - Geplaatst op 13-06-2019
Ik zoek een akoestische gitaar en een klarinet eventueel met zang. Zelf speel ik mandola, bas en gitaar. Opzet is een trio dat bekende melodieën speelt uit alle mogelijke genres.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2301 - Geplaatst op 11-06-2019
Many More zoekt bassist
Hallo! Wij zijn Many More, een classis rock coverband gevestigd in Brunssum, en wij zijn op zoek naar een enthousiaste rock/blues bassist die onze band komt versterken! Wij repeteren een keer per week op zaterdagochtend in onze oefenruimte in Brunssum. Ben jij rond de 25 jaar oud en lijkt het je wat om naast wekelijke repetities een aantal vetter optreden per jaar te verzorgen? Laat het ons weten en dan zorgen we ervoor dat je een keer mee kunt repeteren. Zo kunnen we meteen zien of het klikt!
Hopelijk tot snel,
Many More
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2300 - Geplaatst op 07-06-2019
Ik ben op zoek naar een serieuze band met veel optredens die zijn zaakjes (bladmuziek) op orde heeft.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2294 - Geplaatst op 26-05-2019
Hallo,
Ik ben een allround bassist / zanger (backing en lead) van 49 jaar uit Heiloo en ben opzoek naar een lopende coverband in Noord-Holland met werk. Ik ben inzetbaar als bassist, zanger of de combinatie van deze 2. Ik heb ruim 30 jaar ervaring in het coverband circuit. De afgelopen 12,5 jaar speelde ik in de Partycoverband StreetBeats. (zie www.streetbeats-music.nl), waar ik de rol van bassist en zanger vertolkte. Door de nodige wisselingen heb ik besloten deze band te verlaten en ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging.
Ik hoor graag van jullie.
Groet, Michiel Strijbos
Muzikant gezocht
Oproep nr 2293 - Geplaatst op 25-05-2019
Naar aanleiding van een poll met vele positieve reacties over het organiseren van een avond met nummers van Freddy Fender ben ik op zoek naar muzikanten die hier aan mee willen doen. Ben je slag/solo Gitarist, steelguitarspeler, Pianist/Keyboard speler en eventueel accordeonist stuur dan een mailtje met je naam ervaring en motivatie om mee te doen. Enig niveau is wel gewenst daar een en ander in een kort tijdsbestek gaat plaats vinden.
Op naar de Freddy Fender avond !!!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2292 - Geplaatst op 25-05-2019
Naar aanleiding van een poll met vele positieve reacties over het organiseren van een avond met nummers van Freddy Fender ben ik op zoek naar muzikanten die hier aan mee willen doen. Ben je slag/solo Gitarist, steelguitarspeler, Pianist/Keyboard speler en eventueel accordeonist stuur dan een mailtje met je naam ervaring en motivatie om mee te doen. Enig niveau is wel gewenst daar een en ander in een kort tijdsbestek gaat plaats vinden.
Op naar de Freddy Fender avond !!!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2291 - Geplaatst op 21-05-2019
Hallo Muzikanten.

Wij, gitaar-ukelele en banjo speler en slaggitariste/zangeres zijn op zoek naar een bassist. Wij spelen Countrymuziek en Americana.
Onze interesse gaat vooral uit naar de oudere countryhelden maar ook nieuwere country past in ons repertoire.
Wij oefenen 1x per week. We beschikken over een eigen oefenruimte. Kun je ook nog zingen is dat een pre.


We horen graag van je.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2290 - Geplaatst op 17-05-2019
zanggroep Cosi Cantare is een groep van circa 25 enthousiaste dames die onder leiding staat van Hanneke Willems-Scheffers. We hebben een groot, gevarieerd, modern repertoire en verzorgen overal optredens.
We zijn op zoek naar een toetsenist/pianist, het liefst met een eigen keyboard.
We repeteren op maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur in Genhout/Beek.
Voor meer info zie onze facebookpagina of website (echter website heeft op dit moment storing).
Muzikant gezocht
Oproep nr 2289 - Geplaatst op 15-05-2019
Wij zijn beginnende band, 2 gitaristen, toetsenist/zang, oudere jongeren die eindelijk weer hun instrument hebben opgepakt en het samen spelen fantastisch vinden. Zoeken drummer en bassist. We zijn echt flexibel. Wie o wie komt ons versterken?
Muzikant gezocht
Oproep nr 2288 - Geplaatst op 15-05-2019
Wij zijn beginnende band, 2 gitaristen, toetsenist/zang, oudere jongeren die eindelijk weer hun instrument hebben opgepakt en het samen spelen fantastisch vinden. Zoeken drummer en bassist. We zijn echt flexibel. Wie o wie komt ons versterken?
Muzikant gezocht
Oproep nr 2287 - Geplaatst op 10-05-2019
voor het opstarten van een IRON MAIDEN tribute band zijn we op zoek naar een Bruce Dickenson , wij zijn 4 gedreven muzikanten en enkel nog op zoek naar de zanger ,we repeteren in As 3665 ,Limburg , Belgie , ligt op ongeveer 15 min van Beek
Muzikant gezocht
Oproep nr 2286 - Geplaatst op 09-05-2019
He allen......

Ik ben op zoek als gitarist naar wat personen die bas , drums , gitaar spelen , om in Stein in een oefenruimte wat te jammen en kijken als het iets wordt qua samenspel.

In 1e instantie puur voor de fun ...lekker wat jammen

Gr Jo
Muzikant gezocht
Oproep nr 2285 - Geplaatst op 08-05-2019
Limburgse Boereblaoskapel zoekt 1e en 2e flügelhornist en trompettist.
Repetitie woensdagavond in Puth.
Goed gevulde agenda.Indien interesse stuur even een mailtje
Muzikant gezocht
Oproep nr 2271 - Geplaatst op 17-04-2019
Eijsdense coverband Try Out is opzoek naar een enthousiaste, gemotiveerde zangeres. Repetitie op maandagavond van 19:30 - 21:30 uur in Eijsden.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2269 - Geplaatst op 15-04-2019
Hey we zijn naarstig opzoek naar jou een country chick...lady...die een draad heeft met deze muziek dan ben je op het juiste adres ..zing je lead en ook nog een 2stem supeerrrr.
Wij zijn met jouw compleet..
Country in de brede zin ballades...Country rock ..pam tillis .heidy haug.judds.en veel.meer
Durf jij dit aan dan is bellen sneller voor alle info...greetz skip..
Muzikant gezocht
Oproep nr 2268 - Geplaatst op 12-04-2019
Fools of Liberty zoekt een drummer én een zangere(es). De band speelt eigen werk in genres van bands als The Cure, Sisters of Mercy of Joy Division. Wij zijn nu nog met een bassist, gitarist en een drumcomputer. Een repetitiehok met instrumentarium is voorhanden, alsmede een pak nummers om zo live op de planken te flikkeren...
Muzikant gezocht
Oproep nr 2266 - Geplaatst op 10-04-2019
Hey! Wij zijn Many More en bestaan al een aantal jaar, hebben al verschillende optredens en festivals achter de kiezen en hebben ook aspiraties om hiermee door te gaan (misschien eigen muziek schrijven?). Helaas is onze huidige leadgitarist vanwege drukte met studie gestopt. Wij bestaan daarom momenteel uit een leuke groep van 4 (zanger, 2e gitaar, bas en drums). Wij komen allen uit regio parkstad en repeteren in Brunssum (hebben eigen oefenruimte). Qua leeftijd zitten we tussen de 25 - 30. Wij spelen veel van de bekende classic rock nummers met af en toe een moderne uitschieter.
Bevalt dit? Dan hopelijk beval jij ons ook!
Dit is namelijk wat wij zoeken :
- gemotiveerd persoon (het belangrijkste is dat we plezier hebben)
- iemand die zich niet schuwt voor de wat moeilijkere solo’s.
- een teamplayer en iemand die zich aan afspraken houd.

Lijkt je dit wat ? Neem dan contact met ons op !
Muzikant gezocht
Oproep nr 2262 - Geplaatst op 01-04-2019
Band uit Beek/Genhout is met spoed op zoek naar een toetseman/vrouw die ons wil komen versterken.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2261 - Geplaatst op 31-03-2019
Gezocht: bassist voor bluesrock-band, Patch Biggles & The Block. Driemansformatie, deels covers, deels eigen werk. Stevig gitaarwerk, denk aan Hendrix, Gallagher, Vaughan, Moore, Healey, Bonamassa. (Podium)ervaring is vereist, leeftijd niet belangrijk. Wekelijks repeteren (in Geleen), doel om 1 of 2 keer per maand te spelen. Interesse? Stuur een nail, of bel direct: 0654335890
Muzikant gezocht
Oproep nr 2259 - Geplaatst op 28-03-2019
Wij opstartende country/old rock and roll ..band
Bestaande uit drummer/zang .toetsenist./backing ..bassist
En ritmische gitaar En lead gitarist.. zang.
Zijn naarstig opzoek naar j o u ..
Een pedalsteel gitarist die zijn hart zo als wij verpand heeft aan deze muziek..
Ervaring is vereist ...wij zijn alle rond 50+ en ervaren..
Lets have fun together ..
En meld je aan we wachten op jou!!!!
Greetzz see you soon..

Leeftijdscategorie: 50 jaar en ouder
Muzikant gezocht
Oproep nr 2258 - Geplaatst op 24-03-2019
Wij (Büsch Band) zoeken snelstmogelijk een Bassist.
We zijn een BigBand en spelen 3 tot 4 keer per Jaar.
(Buiten Karneval)
Kontact opnemen: +49 (0) 2456 504945
Muzikant gezocht
Oproep nr 2256 - Geplaatst op 21-03-2019
GITARIST GEZOCHT


De band bestaat uit een drummer, zanger, bassist en toetsen met invloeden van o.a. Peter Beeker, Depeche Mode, Pixies, Velvet Undergrond en de Ramones. Het repertoire is grotendeels dialect met af en toe een scherp rauw randje.

We hebben wel podium ambities maar 1x per week repeteren staat bovenaan, vooral lol in het maken van eigen muziek.


We zoeken een creatieve gitarist 30-60jr die hieraan mee kan
en wilt bouwen.


Zin om eens vrijblijvend mee te jammen in onze repetitie ruimte in Valkenburg?
We hebben een aantal ruwe opnames van ideetjes waar we mee bezig zijn. Als je wilt sturen we die op.
.
Vriendelijke groet,
Andre van Loenen/ Ed Hellenbrand
info@andrevanloenen.nl 0031-653630793
Muzikant gezocht
Oproep nr 2255 - Geplaatst op 16-03-2019
Hoi, wij zijn op zoek naar een vocalist(e) die ons wil komen versterken in een op te starten 80-90-er jaren coverband. Het niveau ligt wel vrij hoog.... De hele band is compleet alleen nog de zang. Omgeving Parkstad.
Ik hoor graag van jullie!

Groet, Bert
Muzikant gezocht
Oproep nr 2254 - Geplaatst op 14-03-2019
Hallo drummers, zoek een ervaren drummer voor beginnende band . Toetsenist /leadzang is er al.
Zoek ook nog een solo/slag gitarist.

Ik hoor graag snel iets van jullie...
Muzikant gezocht
Oproep nr 2253 - Geplaatst op 14-03-2019
Gitarist (slag en /of solo) met ervaring en tevens ook een drummer gezocht voor beginnende ervaren band. Toetsenist / leadzag en Backroundzangeres al aanwezig

ben jij die enthousiaste gitarist of drummer, reageer dan snel
Muzikant gezocht
Oproep nr 2252 - Geplaatst op 13-03-2019
Voor ons harmonieorkest in Aken zoeken we nog enkele spelers voor het lage koper zoals trombone, hoorn en tuba.
Onze leden zijn een bonte mix van student tot gepensioneerde muzikant en onze muziekstijl is net zo gemengd van " klassiek" (Le Calife de Bagdad, Young Amadeus) tot Swing (It don't mean a thing), pop/filmmuziek (Pirates of the caribbean, Skyfall, Indiana Jones, James Bond, Das Boot) en andere symphonische en moderne blasmuziek (Gilbert O Sullivan, Frozen, Präludium en Choral, Oregon).
Ons orkest bestaat al 37 jaar en staat onder professionele leiding van een limburgse dirigente, repetities zijn tweetalig (er zijn ook al enkele limburgse muzikanten bij ons).
De repetitie vindt elke donderdag van 19.45 tot 22.00 uur in Aken plaats. De zaal is makkelijk en snel bereikbar via de A4 (verlenging A76) en er zijn genoeg parkeergelegenheiden voor iedereen direkt voor de repetitiezaal.
Interesse? Wij horen het graag!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2251 - Geplaatst op 13-03-2019
Voor ons harmonieorkest in Aken zoeken we nog enkele spelers voor het lage koper zoals trombone, hoorn en tuba.
Onze leden zijn een bonte mix van student tot gepensioneerde muzikant en onze muziekstijl is net zo gemengd van " klassiek" (Le Calife de Bagdad, Young Amadeus) tot Swing (It don't mean a thing), pop/filmmuziek (Pirates of the caribbean, Skyfall, Indiana Jones, James Bond, Das Boot) en andere symphonische en moderne blasmuziek (Gilbert O Sullivan, Frozen, Präludium en Choral, Oregon).
Ons orkest bestaat al 37 jaar en staat onder professionele leiding van een limburgse dirigente, repetities zijn tweetalig (er zijn ook al enkele limburgse muzikanten bij ons).
De repetitie vindt elke donderdag van 19.45 tot 22.00 uur in Aken plaats. De zaal is makkelijk en snel bereikbar via de A4 (verlenging A76) en er zijn genoeg parkeergelegenheiden voor iedereen direkt voor de repetitiezaal.
Interesse? Wij horen het graag!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2250 - Geplaatst op 13-03-2019
Voor ons harmonieorkest in Aken zoeken we nog enkele spelers voor het lage koper zoals trombone, hoorn en tuba.
Onze leden zijn een bonte mix van student tot gepensioneerde muzikant en onze muziekstijl is net zo gemengd van " klassiek" (Le Calife de Bagdad, Young Amadeus) tot Swing (It don't mean a thing), pop/filmmuziek (Pirates of the caribbean, Skyfall, Indiana Jones, James Bond, Das Boot) en andere symphonische en moderne blasmuziek (Gilbert O Sullivan, Frozen, Präludium en Choral, Oregon).
Ons orkest bestaat al 37 jaar en staat onder professionele leiding van een limburgse dirigente, repetities zijn tweetalig (er zijn ook al enkele limburgse muzikanten bij ons).
De repetitie vindt elke donderdag van 19.45 tot 22.00 uur in Aken plaats. De zaal is makkelijk en snel bereikbar via de A4 (verlenging A76) en er zijn genoeg parkeergelegenheiden voor iedereen direkt voor de repetitiezaal.
Interesse? Wij horen het graag!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2249 - Geplaatst op 10-03-2019
Voor onze Classic Rock coverband Loudniz zijn we op zoek naar een toetsenist ter aanvulling van ons geluid. We zijn een groep ervaren muzikanten met voorliefde voor het beter rock werk uit de jaren 60/70/80. Bij interesse horen we graag van je. Rock on!!!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2246 - Geplaatst op 09-03-2019
DrumZ uit zuid-limburg is op zoek naar een veelzijdige basgitarist.
Repetitie op maandag of zaterdag in overleg.
Ben je een feestbeest reageer dan.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2243 - Geplaatst op 07-03-2019
ik zoek een reggaeband
graag serieuze muzikanten
Muzikant gezocht
Oproep nr 2242 - Geplaatst op 04-03-2019
In mij jeugdjaren heb ik met veel plezier in een schutterij gespeeld en wil dit weer oppakken in een soort Reunie schutterij/zaate schutterij om bijvoorbeeld tijdens de carnavalsperiode er samen op uit te trekken met fluit, lyra trom enz.
Wil je ook zonder druk gezellig muziek maken en spreekt je dit aan stuur dan een e mail of bel want ik zoek hier mensen voor.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2240 - Geplaatst op 24-02-2019
We zijn op zoek naar een zanger/gitarist of zanger en gitarist voor onze recent opgerichte band. Momenteel bestaat de band uit een zangeres, gitarist, keyboards, drums en bas. We zijn mid verleden jaar gestart. Ons huidige reportoire bestaat vooral uit jaren 80-90-00 rock (oa Kane, Black Crowes, Anouk) maar we spelen vooral nummers die ons allemaal aanspreken. We repeteren momenteel 1 x per 2 weken in Sittard maar ook dit kan in overleg worden aangepast. Interesse? Stuur even een mailberichtje!
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2239 - Geplaatst op 21-02-2019
Hallo! Ben je muzikant en wil je je tracks laten opnemen, uitbrengen, mixen of masteren? Kijk niet verder!

Bij JH Rock and Metal Records kunnen wij het allemaal. We specialiseren in de genres rock en metal, maar laat dat je niet tegenhouden. We staan voor alles open.

BONUS: De eerste mix is gratis. Zo weten wij, en jij, waar je aan toe bent.

Op mijn website (zie link) staan een aantal voorbeelden van gereleasde tracks.
Heb je nog vragen, of wil je graag samenwerken? Stuur me een mailtje, berichtje, app'je of een postduif, ik antwoord.

Groeten, Jelle Haasnoot
Muzikant gezocht
Oproep nr 2232 - Geplaatst op 31-01-2019
Hoi,
Als je je af vraagt waar heb ik nou als muzikant de meeste lol gehad, wat zou je daarop antwoorden? Voor ons is dat waar de tent helemaal los ging. Belangrijk hiervoor (volgens ons) is de juiste nummers spelen of het nou rock, country, pop, blues, Duits/Kolsch, funk, soul, latin, carnaval of welke andere stijl dan ook is.
En, dat mensen zien dat de band op het podium ook een feestje heeft. Deel jij deze mening, neem dan contact met ons op. Leeftijd speelt geen rol, een goede beheersing van je instrument is wel gewenst. Wie zijn wij? Rick Zang eventueel slag gitaar, Chris Leadgitaar/backing vocals, Marc Drum/backing vocals.
Groetjes
Marc
Muzikant gezocht
Oproep nr 2231 - Geplaatst op 31-01-2019
Hoi,
Als je je af vraagt waar heb ik nou als muzikant de meeste lol gehad, wat zou je daarop antwoorden? Voor ons is dat waar de tent helemaal los ging. Belangrijk hiervoor (volgens ons) is de juiste nummers spelen of het nou rock, country, pop, blues, Duits/Kolsch, funk, soul, latin, carnaval of welke andere stijl dan ook is.
En, dat mensen zien dat de band op het podium ook een feestje heeft. Deel jij deze mening, neem dan contact met ons op. Leeftijd speelt geen rol, een goede beheersing van je instrument is wel gewenst. Wie zijn wij? Rick Zang eventueel slag gitaar, Chris Leadgitaar/backing vocals, Marc Drum/backing vocals.
Groetjes
Marc
Muzikant gezocht
Oproep nr 2230 - Geplaatst op 31-01-2019
Hoi,
Wij beginnende band (50 +) zoeken een toetsenist voor onze band.
Plezier en samen muziek maken in een ontspannen sfeer staat voorop. Optreden is ons doel, maar zal nog wel even duren.
We oefenen op woensdagavond in Susteren.
Lijkt het je wat, neem dan vooral even contact op.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2227 - Geplaatst op 23-01-2019
Hey..dame.. heb jij een lekkere bluesstem?
Lead en/of backing vocal? Bluesmonkeys zijn op zoek naar goeie zangeres. Aantal nummers lead, aantal nummers duet/backing voor verbreding van ons repertoire.
Repeteren elke donderdagavond in omgeving elsloo. Eigen oefenruimte.
Bluesmonkeys is een lokale band (5 man sterk 50-65 jaar)uit regio elsloo/beek. Treden 4-6x op per jaar...mag iets meer. Hebben vorig jaar onze eerste CD opgenomen. (zie soundcloud:bluesmonkeys) Denk je dat je t aan kunt? Bel ff en kom eens kijken ;)
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2225 - Geplaatst op 19-01-2019
deze ervaren drummer 23 jaar oud is op zoek naar een nieuwe uitdaging, heb tot een periode terug altijd in verschillend bands gespeeld. na een korte pauze begint het toch weer te kriebelen en ben is dus ook weer op zoek naar een band om mee te spelen, ik kom zelf uit weert maar vind het niet erg om een stuk te moeten reizen. ik speel al een jaar of 8 en heb ook al voldoende podiumervaring opgedaan. spreekt dit je aan, of wil je een in gesprek om te kijken of onze interesses matchen, dan hoor ik graag van je
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2224 - Geplaatst op 17-01-2019


Bassist zoekt band die gewoon eens in de een of twee weken lekker samen muziek willen maken zonder zonodig VEEL te willen optreden. Ik denk hierbij aan muzikanten die door werk- en prive omstandigheden niet in de mogelijkheid zijn om vaak te repeteren/optreden maar het simpelweg niet kunnen laten om toch lekker maar ook serieus muziek te maken. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar poprock/top100 maar alles is bespreekbaar. De muziek en gezelligheid staan bovenaan.

Regio:heel Zuid-Limburg

Ik beschik over eigen vervoer en de benodigde apparatuur. Tevens kan ik ook prima backing-vocals op me nemen. Slaggitaar en toetsen spelen kan ik ook maar wil dat hooguit een paar nummers doen.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2223 - Geplaatst op 14-01-2019
Hoi,
Ik ben Marijn (20) op zoek naar een bandje, of gewoon wat gezellige mensen om mee te jammen. Ik doe 't voor de lol, maar kan ook serieus bezig zijn met de muziek.
Ik heb al een jaar bandervaring met eigen nummers.
Verder luister ik ook nog veel andere muziek behalve opgegeven, dus een brede smaak is er zeker. Mijn specialiteit is meespelen met anderen zonder weinig break-in time.
Wees niet bang om me te berichten, vragen mag altijd!
-Marijn
Muzikant gezocht
Oproep nr 2220 - Geplaatst op 12-01-2019
Wij, coverband Live Edition, hebben een vacature voor een lead-zanger.
Wij spelen covers die andere bands vaak links laten liggen, “de vergeten pareltjes”, met een accent op de eighties
Denk aan Eurythmics, Joe Jackson, Novastar, the Doobie brothers, Fleetwood Mac, Supertramp, Toto, Stevie Wonder enz.
We repeteren 1x per 14 dagen in Bunde, in onze eigen repetitieruimte.
Bezetting is drums, bas, toetsen, gitaar en vocals (v).
We zoeken dus een zanger zodat we dubbele lead vocals hebben. Dat is lekker afwisselend voor het publiek, en maakt een nog breder repertoire mogelijk.
Spreekt dit je aan, reageer dan!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2219 - Geplaatst op 11-01-2019
Voor een nieuw te vormen rockcoverband, zijn wij gitarist en bassist op zoek naar een enthousiaste drummer, sologitarist, zanger en toetsenist.
We willen graag rock covers spelen in een breed spectrum. Een zangeres met ballen. Doelstelling is om een aantal keren per jaar op te treden.
We zijn woonachtig in de regio Parkstad en willen daar ook graag repeteren, liefst eens per week.
Leeftijd is niet heel erg relevant. Voorop staat met plezier muziek maken. Wij zijn beiden in de leeftijd tussen de 40 en 50 jaar en hebben reeds podium ervaring opgedaan.
Lijkt het je leuk om samen een nieuw project te starten, neem dan gerust contact met ons op.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2218 - Geplaatst op 11-01-2019
Voor een nieuw te vormen rockcoverband, zijn wij gitarist en bassist op zoek naar een enthousiaste drummer, sologitarist, zanger en toetsenist.
We willen graag rock covers spelen in een breed spectrum. Een zangeres met ballen. Doelstelling is om een aantal keren per jaar op te treden.
We zijn woonachtig in de regio Parkstad en willen daar ook graag repeteren, liefst eens per week.
Leeftijd is niet heel erg relevant. Voorop staat met plezier muziek maken. Wij zijn beiden in de leeftijd tussen de 40 en 50 jaar en hebben reeds podium ervaring opgedaan.
Lijkt het je leuk om samen een nieuw project te starten, neem dan gerust contact met ons op.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2217 - Geplaatst op 11-01-2019
Voor een nieuw te vormen rockcoverband, zijn wij gitarist en bassist op zoek naar een enthousiaste drummer, sologitarist, zanger en toetsenist.
We willen graag rock covers spelen in een breed spectrum. Een zangeres met ballen. Doelstelling is om een aantal keren per jaar op te treden.
We zijn woonachtig in de regio Parkstad en willen daar ook graag repeteren, liefst eens per week.
Leeftijd is niet heel erg relevant. Voorop staat met plezier muziek maken. Wij zijn beiden in de leeftijd tussen de 40 en 50 jaar en hebben reeds podium ervaring opgedaan.
Lijkt het je leuk om samen een nieuw project te starten, neem dan gerust contact met ons op.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2216 - Geplaatst op 11-01-2019
Voor een nieuw te vormen rockcoverband, zijn wij gitarist en bassist op zoek naar een enthousiaste drummer, sologitarist, zanger en toetsenist.
We willen graag rock covers spelen in een breed spectrum. Een zangeres met ballen. Doelstelling is om een aantal keren per jaar op te treden.
We zijn woonachtig in de regio Parkstad en willen daar ook graag repeteren, liefst eens per week.
Leeftijd is niet heel erg relevant. Voorop staat met plezier muziek maken. Wij zijn beiden in de leeftijd tussen de 40 en 50 jaar en hebben reeds podium ervaring opgedaan.
Lijkt het je leuk om samen een nieuw project te starten, neem dan gerust contact met ons op.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2214 - Geplaatst op 07-01-2019
Bruce Springsteen Tributeband "Bruce Brothers" uit Maastricht is op zoek naar een tweede toetsenist, die met name de Hammond-partijen voor zijn rekening wil nemen. De huidige (en ook enige) toetsenist doet al heel veel, maar kan helaas niet vier partijen tegelijk te spelen met slechts twee handen. Het liefst spelen we zo authentiek mogelijk, dus zonder backingtracks; een tweede toetsenist erbij is een oplossing voor dit probleem.

Ben je een Springsteen-liefhebber die Hammond speelt, of ben je een Hammond speler die Springsteen te gek vindt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Informeer via de website naar de mogelijkheden: www.brucebrothers.eu of email naar nick_leurs@hotmail.com

Website: http://www.brucebrothers.eu
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2213 - Geplaatst op 05-01-2019

Semiprofessionele gitarist met jarenlang nationale/internationale ervaring, (voornamelijk in Classic Rock, Rock, Blues, Blues-Rock, Funk, Soul, Tribute, Cover cirquit zoekt een band met optredens. Geen interesse in feest, hoempapa, Duitse schlagers en dat soort muziek.
In bezit van goede gear, gezonde overdosis humor, professionele instelling.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2212 - Geplaatst op 05-01-2019

Marigold is op zoek naar een nieuwe toetsenist!
Zoek jij een nieuwe uitdaging en beheers jij je instrument dusdanig zodat je met ons een goede basis met een mooie sound neer kunt zetten, dan zijn wij op zoek naar jou...

Marigold is een allround coverband uit Zuid Limburg (Heerlen).
We spelen covers van de jaren 60/70 tot nu.
Of je nu houdt van swingende nummers, country, een mooie ballad of een lekker rock nummer Het komt allemaal voorbij in het brede repertoire van Marigold. Het genre wordt dan ook niet voor niets gekenmerkt als pop/rock met een beetje soul en een vleugje rock&roll;.

We repeteren op de vrijdagavond te Heerlen.
Het is een pre als je ook kunt zingen (backing vocals), omdat we met meerstemmigheid binnen de band werken. Tevens gaan we er vanuit dat je voorbereid naar een repetitie komt, maar dat je vooral met je gevoel speelt.

Denk jij hierbij te passen? Stuur dan snel een berichtje!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2210 - Geplaatst op 04-01-2019
Met spoed gezocht: enthousiaste en ervaren bassist/bassiste met goeie stem (ivm backing vocals) en eigen vervoer. Genre (alternatieve) pop rock. Geen covers/eigen repertoire. Repetitiedag in overleg. We repeteren in Sittard.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2209 - Geplaatst op 03-01-2019
Ervaren drummer zoekt top 100 bandl het liefs met een zangeres.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2207 - Geplaatst op 29-12-2018
Wij zijn op zoek naar diverse leden voor een Limburgs en Engelstalig Folk/rock project. Denk hierbij aan Flogging Molly, Dropkick Murphy's, Toten Hosen enz.

Doel is met inzet gezellig muziek maken, optreden en cd opnames.

Ieder instrument is wenselijk dus lijkt het je leuk om met ons mee te doen stuur dan een berichtje naar beergear83@hotmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 2206 - Geplaatst op 27-12-2018
Hallo ik ben op zoek naar een allround toetsen wonder voor het uitwerken van arrangementen, schrijven van nummers en diverse studio projecten. Zie jij het zitten om in een relaxte werkomgeving creatief te zijn en ook nog een centje te kunnen bijverdienen stuur dan een een mailtje.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2205 - Geplaatst op 25-12-2018
Wij zij op zoek naar een "manager" die onze band wil ondersteunen met o.a. het regelen van optredens...
Muzikant gezocht
Oproep nr 2200 - Geplaatst op 17-12-2018
Wij LETS ROCK op startende band zijn opzoek naar een zanger
We willen beginnen met de volgende nummers
rocking in a free world -pearl jam
Shadow play- rory galagher
Whiskey in the jar metallica
We willen starten 3e week van januari Oefenruimte in stein
Onze leeftijd 30/50 jr
Lijkt het je wat horen we graag van je
motivatie en plezier belangrijker dan niveau
Muzikant gezocht
Oproep nr 2197 - Geplaatst op 14-12-2018
De HTV-band zoekt een gitarist. Onze huidige bezetting is, drums, bas, gitaar en zang.
Het niveau is " gevorderd" en dat is ook het niveau dat we verwachten van jou. We spelen puur voor de lol en treden slechts af en toe op ( zo'n 5 maal per jaar). Onze leeftijden beginnen in de 40 en ouder maar jong bloed is ook welkom
We zijn allen woonachtig in zuid Limburg en repeteren wekelijks in een repetitieruimte in Stein op dinsdagavond. Genre: blues, rock en soul covers.
Neem eens contact op. Je hoeft niet per se ervaring in een band te hebben. Wel ervaring op het instrument.

zie facebook: htv band (https://www.facebook.com/HTV-band-197263007868227/?modal=admin_todo_tour)

website:www.htvband.nl

Give it a try!
Email:Johnny.1959@live.nl
Telefoon:0623145695
Muzikant gezocht
Oproep nr 2196 - Geplaatst op 08-12-2018
Mæra zoekt een nieuwe zanger(es) om verder te werken aan de eerste reeks nummers om sowieso te gaan optreden en uiteindelijk een demo, LP of album op te nemen.

We hebben een beveiligde privé ruimte in IJmuiden waar we 24/7 toegang toe hebben met alles wat we nodig hebben om te repeteren en op te nemen.

De gemiddelde ervaring met instrument is ongeveer 12 jaar. We neigen naar duistere en mythologische onderwerpen en snelle melodische gitaren en houden ervan om met alle leden aan de nummers en teksten te werken.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2195 - Geplaatst op 08-12-2018
Mæra zoekt een nieuwe drummer om verder te werken aan de eerste reeks nummers om sowieso te gaan optreden en uiteindelijk een demo, LP of album op te nemen.

We hebben een beveiligde privé ruimte in IJmuiden waar we 24/7 toegang toe hebben met alles wat we nodig hebben om te repeteren en op te nemen.

De gemiddelde ervaring met instrument is ongeveer 12 jaar. We neigen naar duistere en mythologische onderwerpen en snelle melodische gitaren en houden ervan om met alle leden aan de nummers en teksten te werken.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2193 - Geplaatst op 04-12-2018
Hallo beste muzikanten,
Ik ben dol op zingen, is echt een uitlaatklep en heb vroeger een tijd zangles gehad. Ik speelde voorheen samen met vrienden, jammen, liedjes instuderen en opnemen, liedjes schrijven soms. Heel af en toe een kleinschalig optreden. Ik zoek iemand met een stevigere muzikale achtergrond (waar ik van kan leren), gitaar, piano, die het leuk vindt om regelmatig lekker samen muziek te maken in de categorie soft jazz, soft pop. Ik hoor graag van je! Groetjes, Peggy
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2192 - Geplaatst op 03-12-2018
Ik ben drummer en zoek muziekanten om te spelen.het liefst bleus rock en metal wie o wie.reageert.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2191 - Geplaatst op 03-12-2018
Ik ben drummer en zoek muziekanten om te spelen.het liefst bleus rock en metal wie o wie.reageert.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2190 - Geplaatst op 02-12-2018
Hallo lieve zang dames.
Ik ben op zoek naar een leuke zangeres die evt. een 1ste of een 2de stem kan zingen. Liefst met ervaring en puur voor de hobby.
Alle apparatuur is aanwezig.
Lijkt het je wat om auditie te komen doen? Aarzel dan niet en laat een berichtje achter graag.
Ik wacht op je. Groetjes Francis.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2189 - Geplaatst op 02-12-2018
Hoi wij zijn een bandje in beek genaamd chasing dreams en wij bestaan op dit moment uit 5 leden 1 drummer 2 gitaar 1 had gitaar en een zangeres. En Wij zoeken nog een 2e zanger/zangeres voor erbij.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2186 - Geplaatst op 22-11-2018
Ruim ervaren, voormalig beroeps-zangeres zoekt muzikanten/(Big)Band om te gekke muziek te maken...mettertijd liefst 1 tot 2x per week optreden op gevorderd/semi-professioneel niveau.
Samen muziek met hart en ziel vanuit je tenen maken en 'ten gehore brengen'.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2185 - Geplaatst op 20-11-2018
65+ drummer zoekt band voor het spelen van covers jaren 60/70
Muzikant gezocht
Oproep nr 2183 - Geplaatst op 19-11-2018
Enthousiaste bassist(e) gezocht met goeie stem en eigen vervoer. Genre alternatieve pop rock (eigen repertoire). Repetitiedag in overleg. We repeteren in Sittard (Limburg).
Muzikant gezocht
Oproep nr 2178 - Geplaatst op 14-11-2018
Toetsenist gezocht

Startende Top40-Top100 coverband is op zoek naar een toetsenist om onze band compleet te maken.
Wij zijn in het bezit van een oefenruime in Hoensbroek en repeteren iedere dinsdagavond 19:30 uur tot 23:00 uur.
Onze huidige bezetting is: zangeres, Slag gitarist, slag/solo gitarist en zang, Basgitarist en Drum, onze leeftijden variëren van 30 tot 55 jaar.
Ons doel is om een paar keer per jaar een podium te betreden.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2177 - Geplaatst op 13-11-2018
Toetsenist en gitarist
zoeken een zanger of zangeres.
het repertoire is voornamelijk in de stijl van Stevie Wonder en soort gelijk.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2176 - Geplaatst op 12-11-2018
Bigband de QBuskers uit Lelystad zijn op zoek naar een lead trombonist.
We repeteren elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de kubus in Lelystad
Muzikant gezocht
Oproep nr 2175 - Geplaatst op 12-11-2018
Hey everybody,wij zijn een band bestaande uit twee gitaristen,zangeres en drums.We zoeken een basgitarist(te) en een tweede zanger(es)om onze band compleet te maken.Plezier in muziek maken staat voorop met als doel een aantal optredens per jaar te doen.Voel jij je geroepen om ons te versterken stuur dan een mailtje.
Eigen inbreng van nummers is uiteraard welkom echter geen metal/hardrock.
Repetitie op vrijdagavond in Genhout in repetitieruimte met opslagplek.
See You !!!
Grtzzzz Gerard
Muzikant gezocht
Oproep nr 2174 - Geplaatst op 12-11-2018
Bassist gezocht!!! Voor bestaande blues-rock band, Patch Biggles and the Block. Repetitie ruimte aanwezig (Geleen). Doel is wekelijks repeteren, regelmatig optreden. Repertoire bestaat uit covers en eigen werk. Ervaring is vereist, leeftijd onbelangrijk. Interesse, stuur dan een PB.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2173 - Geplaatst op 11-11-2018
Wij band Perkins Moon, zijn op zoek naar een tweede gitarist en liefst met zang.

Wie zijn wij en wat is het plan, wij toetsenist, gitarist/Vocals en bassist/Lead-vocals. Stijl uitsluitend eigen nummers Funk, Fusion, Jazz, bleus en iets rock. We zijn tussen de 35 en 64 jaar en willen 6 tot 10 keer per jaar optreden. Het is geen alledaagse muziek die we schrijven en alles behalve eenvoudig en dus een uitdaging voor iedereen.

Lijkt je dit iets kom een try-out doen. We repeteren donderdag van 19:45 tot ongeveer 22:00h in Brunssum.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2172 - Geplaatst op 11-11-2018
Wij band Perkins Moon, hebben donderdag samen met onze huidige drummer besloten dat hij afscheid zal nemen van de band zodra we een vervangende drummer gevonden hebben omdat hij niet meer wil optreden.

Wie zijn wij en wat is het plan, wij toetsenist, gitarist/Vocals en bassist/Lead-vocals. Stijl uitsluitend eigen nummers Funk, Fusion, Jazz, bleus en iets rock. We zijn tussen de 35 en 64 jaar en willen 6 tot 10 keer per jaar optreden. Het is geen alledaagse muziek die we schrijven en alles behalve eenvoudig en dus een uitdaging voor iedereen.

Lijkt je dit iets reserveer een try-out. We repeteren donderdag van 19:45 tot ongeveer 22:00h in Brunssum.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2167 - Geplaatst op 02-11-2018
Wij, Coverband Rock It, zijn op zoek naar een basgitarist....we repeteren sinds 1,5 jaar.....wij repeteren komende 5 november en 11 december vanaf 20.30 u in ins "repetitielokaal" kaffee ut Vloot in Heer/Maastricht....hoek st. Jozefstraat/ Demertstraat...schroom je niet en kom eens naar een repetitie toe.....see you!!! Groetjes Rock It!!!!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2166 - Geplaatst op 30-10-2018
We zijn een coverband die bekende en minder bekende rock en pop nummers speelt, maar zeker niet de alom bekende 13 in een dozijn cover nummers.
We spelen voor ons plezier maar we willen de nummers wel zo goed mogelijk neerzetten, wat overigens niet betekent dat het perfecte kopieën moeten zijn. In die zin worden ideeën en eigen inbreng van alle bandleden zeer gewaardeerd.
We willen onze zang aanvullen / versterken met een zanger(es) die de backing vocals verzorgt maar ook zo nu en dan de lead zang op zich neemt.
Mocht je interesse hebben laat het me dan ff weten via mail:
nelissen.hans@gmail.com
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2164 - Geplaatst op 30-10-2018
Ik ben op zoek naar een goed orkest of bigband. ben een ervaren zanger
Band met optredens tot horens
Muzikant gezocht
Oproep nr 2163 - Geplaatst op 27-10-2018
Ervaren voormalig beroeps-zangeres wil 'de draad weer oppakken....liefs geen 'doorsnee-muziek'. Ik zoek een professioneel ingestelde en spelende pianist/toetsenist/band die er serieus iets van wil maken. Clavinova Piano is aanwezig.
Liefst voor Huwelijken/Bruiloften/mooie Party's.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2159 - Geplaatst op 20-10-2018
Marigold is op zoek naar een nieuwe bassist!
Zoek jij een nieuwe uitdaging en beheers jij je instrument dusdanig zodat je met de drummer een goede strakke basis neer kunt zetten, dan zijn wij op zoek naar jou...

Marigold is een allround coverband uit Zuid Limburg (Heerlen).
We spelen covers van de jaren 60/70 tot nu.
Of je nu houdt van swingende nummers, country, een mooie ballad of een lekker rock nummer Het komt allemaal voorbij in het brede repertoire van Marigold. Het genre wordt dan ook niet voor niets gekenmerkt als pop/rock met een beetje soul en een vleugje rock&roll.

We repeteren op de vrijdagavond te Heerlen.
Het is een pre als je ook kunt zingen (backing vocals), omdat we met meerstemmigheid binnen de band werken. Tevens gaan we er vanuit dat je voorbereid naar een repetitie komt, maar dat je vooral met je gevoel speelt.

Denk jij hierbij te passen? Stuur dan snel een berichtje!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2158 - Geplaatst op 20-10-2018
Marigold is op zoek naar een nieuwe bassist!
Zoek jij een nieuwe uitdaging en beheers jij je instrument dusdanig zodat je met de drummer een goede strakke basis neer kunt zetten, dan zijn wij op zoek naar jou...

Marigold is een allround coverband uit Zuid Limburg (Heerlen).
We spelen covers van de jaren 60/70 tot nu.
Of je nu houdt van swingende nummers, country, een mooie ballad of een lekker rock nummer Het komt allemaal voorbij in het brede repertoire van Marigold. Het genre wordt dan ook niet voor niets gekenmerkt als pop/rock met een beetje soul en een vleugje rock&roll.

We repeteren op de vrijdagavond te Heerlen.
Het is een pre als je ook kunt zingen (backing vocals), omdat we met meerstemmigheid binnen de band werken. Tevens gaan we er vanuit dat je voorbereid naar een repetitie komt, maar dat je vooral met je gevoel speelt.

Denk jij hierbij te passen? Stuur dan snel een berichtje!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2157 - Geplaatst op 18-10-2018
De Bigband: 'Rok Jas en Bloes Band" zoekt een bassist. Onze band bestaat uit 2 trompetten, 3 trombones, 2 altsaxen, 2 tenorsaxen, 1 baritonsax, gitaar, bas, toetsen en drums. Wekelijkse repetitie op de maandagavond in het "Staeterhoes" te Terwinselen van 20.00 tot ca 22.00 uur. Interesse? of meer info? Bel even met Marcel Coenen 0619736695
Muzikant gezocht
Oproep nr 2156 - Geplaatst op 18-10-2018
De Bigband: 'Rok Jas en Bloes Band" zoekt een 1ste of 2de trompettist. Onze band bestaat uit 2 trompetten, 3 trombones, 2 altsaxen, 2 tenorsaxen, 1 baritonsax, gitaar, bas, toetsen en drums. Wekelijkse repetitie op de maandagavond in het "Staeterhoes" te Terwinselen van 20.00 tot ca 22.00 uur. Interesse? of meer info? Bel even met Marcel Coenen 0619736695
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2155 - Geplaatst op 15-10-2018
Drummer zoekt bleus rock band.omgeving sittard en omstreken.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2154 - Geplaatst op 15-10-2018

Wij, de band "Curly Kale",zoeken een toetsenist(e). Liefst uit zuid Limburg i.v.m. de reisafstand voor de repetities.
Wij zijn een 8-koppige formatie bestaande uit: Zangeres, gitaar/banjo, Bas, Trompet, Trombone, Tenorsax, Klarinet en Drums.
Het zou heel fijn zijn als de toetsenist(e) ook kan improviseren maar dat is geen "must". Akkoordenkennis is wel vereist.
Ons repertoire is breed met daarin swing, blues, pop en ballads. o.a songs van: Mimicat, Devil Dol, Renee Olstead, Dimie Cat, Brian Setzer, Amy Winehouse, Big bad voodoo Daddy, Louis Armstrong, Norah Jones, Black cat Zoot etc.
Wij repeteren elke dinsdagavond van 20.00 tot ca. 22.15 uur in Hoensbroek. Verder zijn er geen kosten verbonden aan bv. installatie of andere dingen.
Kom gerust eens kijken/luisteren op een repetitie-avond, de koffie staat altijd klaar.
Meer info? Bel gerust naar Peter: 0636124846
Muzikant gezocht
Oproep nr 2150 - Geplaatst op 28-09-2018
Voor onze coverband zijn we op zoek naar een nieuwe drummer. Ivm werk heeft onze huidige drummer de band moeten verlaten. Wij vinden een goede motivatie om er samen iets leuks van te maken belangrijker dan het nivo, daar kunnen we samen aan werken. De band bestaat uit bas, twee gitaristen en een zangeres en wellicht misschien jou als drummer. Repeteren doen we op de donderdagavond in Brunssum.
Wat muziek betreft willen we ons niet in een hokje plaatsen maar staan we open voor alle nummers die we zelf leuk vinden om te doen. Ieder kan hierin zijn eigen aandeel hebben. Voorbeelden van huidige repertoire is skunk anansie, anouk, melissa etheridge, golden earring. Kom gewoon eens vrijblijvend kennis maken en/of meespelen. Voor iets meer info kijk op onze facebookpagina facebook / CommonZense.
Interesse? stuur een mailtje naar natuurinspiratie@hotmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 2148 - Geplaatst op 23-09-2018
Valkenburg a.d. Geul :
Ik zoek een ervaren toetsenist en lead zanger voor nieuw project/ band;
Bestaande uit ervaren muzikanten 50+
Git./Bas/Drums
Stijl Pubrock (covers) en eigen werk
Late Sixties/Seventies.
Repetitieruimte aanwezig.
muzikale groeten,
Jan Halders (bassist)
zie ook :
www.bluesdoctors.nl
Muzikant gezocht
Oproep nr 2147 - Geplaatst op 18-09-2018
Op dit moment hebben we 2 slagwerkers, op de dikke trom en snaar drums. beiden geven ze aan dat ondersteuning echter altijd welkom is.

Muziek Kapel EigeWies bestaat al meer dan 30 jaar, om precies te zijn sinds 8 maart 1986. Sinds jaar en dag brengen we muziek vanuit ons hart. Waarbij we met volle teugen genieten en dat genieten proberen we over te brengen aan het publiek. Muziek met een lach en soms een traan, opgewekt en soms emotioneel maar altijd met volle overtuiging. Onze standplaats, De Keet in Schipperskerk.
Ons repertoire is in de loop der jaren zeer divers geworden. Van de Kouw Sjotel tot de Böhmischer Traum en van Sweet Caroline naar een Sentimental Journey, het komt allemaal voorbij.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2146 - Geplaatst op 18-09-2018
Het liefst zoeken we naar blaasbas bespelers.

Muziek Kapel EigeWies bestaat al meer dan 30 jaar, om precies te zijn sinds 8 maart 1986. Sinds jaar en dag brengen we muziek vanuit ons hart. Waarbij we met volle teugen genieten en dat genieten proberen we over te brengen aan het publiek. Muziek met een lach en soms een traan, opgewekt en soms emotioneel maar altijd met volle overtuiging. Onze standplaats, De Keet in Schipperskerk.
Ons repertoire is in de loop der jaren zeer divers geworden. Van de Kouw Sjotel tot de Böhmischer Traum en van Sweet Caroline naar een Sentimental Journey, het komt allemaal voorbij.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2145 - Geplaatst op 18-09-2018
Muziek Kapel EigeWies bestaat al meer dan 30 jaar, om precies te zijn sinds 8 maart 1986. Sinds jaar en dag brengen we muziek vanuit ons hart. Waarbij we met volle teugen genieten en dat genieten proberen we over te brengen aan het publiek. Muziek met een lach en soms een traan, opgewekt en soms emotioneel maar altijd met volle overtuiging. Onze standplaats, De Keet in Schipperskerk.
Ons repertoire is in de loop der jaren zeer divers geworden. Van de Kouw Sjotel tot de Böhmischer Traum en van Sweet Caroline naar een Sentimental Journey, het komt allemaal voorbij.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2144 - Geplaatst op 18-09-2018
Muziek Kapel EigeWies bestaat al meer dan 30 jaar, om precies te zijn sinds 8 maart 1986. Sinds jaar en dag brengen we muziek vanuit ons hart. Waarbij we met volle teugen genieten en dat genieten proberen we over te brengen aan het publiek. Muziek met een lach en soms een traan, opgewekt en soms emotioneel maar altijd met volle overtuiging. Onze standplaats, De Keet in Schipperskerk.
Ons repertoire is in de loop der jaren zeer divers geworden. Van de Kouw Sjotel tot de Böhmischer Traum en van Sweet Caroline naar een Sentimental Journey, het komt allemaal voorbij.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2143 - Geplaatst op 18-09-2018
Muziek Kapel EigeWies bestaat al meer dan 30 jaar, om precies te zijn sinds 8 maart 1986. Sinds jaar en dag brengen we muziek vanuit ons hart. Waarbij we met volle teugen genieten en dat genieten proberen we over te brengen aan het publiek. Muziek met een lach en soms een traan, opgewekt en soms emotioneel maar altijd met volle overtuiging. Onze standplaats, De Keet in Schipperskerk.
Ons repertoire is in de loop der jaren zeer divers geworden. Van de Kouw Sjotel tot de Böhmischer Traum en van Sweet Caroline naar een Sentimental Journey, het komt allemaal voorbij.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2141 - Geplaatst op 16-09-2018
Hallo wij zijn Small Town Rejects een voornamelijk southern rock cover band, wij willen echter omschakelen naar een Blackberry Smoke tribute band en zijn hiervoor dringend op zoek naar een toetsenist, weet jij of ben jij deze toetsenist die wij zoeken,of wil je wat meer informatie, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via bovenstaande email adres, wij repeteren op vrijdag avond bij muziek collectief voerendaal, wij zijn allen 40 plussers maar leeftijd maakt niet uit als je maar plezier hebt in het maken van muziek met gelijkgestemden.....
Muzikant gezocht
Oproep nr 2136 - Geplaatst op 11-09-2018
Wij ( drummer, bassist en gitarist) zoeken een zanger (es) voor onze blues, jump, swing band. Denk aan James Harman band, RK Micho, Ronnie Earl, omar and the Howlers, little Charlie and the Nightcats, anson Funderburg! Mocht deze muziekstijl je aanspreken en je kunt een beetje zingen meld je aan en doe mee! We zijn gezellige muziekanten die een aardig potje muziek kunnen neerzetten. Plezier maken is goed spelen! Kom op en probeer het eens!👍🏼🎤
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2135 - Geplaatst op 11-09-2018
BASSIST ZOEKT MUZIKALE VRIENDEN. Band of personen die iets op willen starten. Enige voorkeuren: Beatles, Stones, 60/70'ies, Eagles, Dylan, Folk, Blue Grass, Ry Cooder, Blues, Country, Amy Winehouse etc. Geen Punk of Hard(e) Rock. Consequent wekelijks repeteren, maandelijks optreden. Alles in overleg en afspraken nakomen. Ben afhankelijk van OV, dus kan alleen in Maastricht repeteren.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2134 - Geplaatst op 10-09-2018
Hoi, mijn naam is Fenna. Ik ben 15 jaar en drum nu 3 jaar. Als drumster ben ik op zoek naar een beginnende band. Ik speel graag pop/ rock muziek. Het lijkt me leuk om ervaring in een band op te doen en om af en toe voor publiek te spelen.
Heb je een band in dit genre en zoeken jullie nog een drumster, stuur dan een mail naar fenna200313@icloud.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 2133 - Geplaatst op 08-09-2018
we zijn met spoed op zoek naar een toetsenist/pianist. We zijn een zanggroep bestaande uit circa 25 dames die onder leiding staat van Hanneke Willems-Scheffers (tot 1 december vervanging door Matty Rademakers i.v.m. zwangerschapsverlof). We hebben groot, gevarieerd, modern repertoire en verzorgen overal optredens zoals kerken, huwelijken, concerten, winkelcentra, fairs, kerstconcerten etc.
We repeteren op maandagavond in Genhout van 19.30-21.00 uur. uiteraard bieden we een onkostenvergoeding. Voor meer info over ons zie onze facebookpagina, website of neem contact op met de voorzitter Monique Schaafsma-Bours tel. 06-30078390
Muzikant gezocht
Oproep nr 2132 - Geplaatst op 05-09-2018
Wij zijn Bayonet Bay. Een band uit Sittard-Geleen met leden uit België en Nederland. Wij spelen stevige rock met vleugjes metal, blues en funk.

We zijn door Nederland en België op verschillende locaties aan het optreden zoals: Houthalen-Helchteren, Veendam, Den Bosch, Geleen en Sittard. In 2019 hebben we weer een aantal gigs op onze agenda staan en binnenkort willen we weer de studio in voor nog een paar songs te recorden.

Op het moment zijn wij bezig met de zoektocht naar een nieuwe leadgitarist. Wellicht is dit iets voor jou! Wij zoeken een leuk persoon die zijn mouwen kan opstropen en een teamplayer is. Solo's mag je naar eigen wens invullen uiteraard.

Hier kun je een een paas van onze songs beluisteren:
https://www.youtube.com/channel/UCVgYfpRcwZfHBCLSSaEehZg

Heb jij zin in deze uitdaging en volgend jaar verschillende podia plat te spelen? Stuur ons dan een bericht via bayonetbaymusic@gmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 2131 - Geplaatst op 04-09-2018
Reggae band zoekt drummer wij zijn tussen de 38 en 62 maar leeftijd speelt geen rol wij treden een keer of 6 op per jaar en repeteren weekelijks op Dinsdag bij interesse bel even.we spelen overwegend covers
Muzikant gezocht
Oproep nr 2130 - Geplaatst op 27-08-2018
Ik zoek een gitarist om samen te oefenen.

Welke gitarist vindt het leuk om samen blues -rock muziek te maken?
Zelf ben ik 67 jaar.

Beschik over een muziekkamer/oefenruimte.

Interesse?
Mail of bel me gerust
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2129 - Geplaatst op 22-08-2018
Ervaren en strakke drummer zoekt een band of bandleden.
Liefst eigen muziek maar een enkele cover in een eigen jasje is geen bezwaar.

Qua stijl liefst iets met een lekkere (funky) groove.

In bezit van deugdelijk eigen materiaal, vervoer en oefenruimte.

Elke week optreden hoeft van mij niet, maar doelgericht repeteren en toewerken naar leuke optredens is wel een must.

Interesse? Stuur even een mailtje naar blisterbeats@gmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 2121 - Geplaatst op 16-08-2018
Wij zijn een drummer,zanger, en een gitaristvan tussen de 40 en 56 jr en hebben 8 jr geleden een paar jaar een bandje gevormd met grotendeels eigen Bluesrock/punk repetoir.
Paar keer klein optreden gehad en vooral de fun in muziek maken vastgehouden.
We zijn door verschillende familiare redenen, kinderen verbouwen enz) een paar jaar gestopt en willen nu weer vrijblijvend een paar vrijdagavonden gaan jammen en kijken wat eruit komt. We zijn geen top geschoolde muzikanten met een groot optreden ambitie. Lol in muziek met soms een rauw randje maken willen we graag.

Heb je zin om eens vrijblijvend mee te doen in onze repetieruimte in Valkenburg?
We hebben een stuk of 8 ruwe opnames van ideetjes waar we mee bezig zijn.
Die zou ik je eens kunnen sturen.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2119 - Geplaatst op 05-08-2018
Wil jij in een te gekke band die je De tijd geeft om jezelf in te werken en het dak eraf wil spelen met goeie ervaren muzikanten van alle Leeftijden. Mail of bel dan zodat ik Persoonlijk uit kan leggen wat je nu mist. Onze muzikanten zijn Oppers gepassioneerd en maken van Ieder optreden een feest.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2116 - Geplaatst op 22-07-2018
Ik ben zelf een drummer en zoek een band die covers maakt van nummers met een eigen stijl.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2115 - Geplaatst op 18-07-2018
Ik ben een 24 jarige gitarist die op zoek is naar een nieuw muzikaal avontuur in het zuiden. Mijn passie ligt bij het spelen van de echte rock klassiekers en voornamelijk bij nummers van pink floyd.

Ik zoek bands of muziekanten die dezelfde passie hebben, waarbij leeftijd voor mij geen rol speelt.

Ik speel zelf al bijna 10 jaar gitaar en heb enige podium-ervaring als lead-gitarist en 2e stem.

Mail gerust!

Muzikant gezocht
Oproep nr 2114 - Geplaatst op 08-07-2018
Na 13 jaar D.E.M. Heeft onze toetsenist besloten ander activiteiten te ontplooien.

Hierdoor zijn wij op zoek naar een waardige vervanger. Ken of ben jij die (rock)toetsenist die net als ons van rock en mooie gigs houdt neem dan contact met ons op.

Info op onze website www.demmusic.com of onze Facebook pagina https://www.facebook.com/DEM.rockcoverband/
Muzikant gezocht
Oproep nr 2113 - Geplaatst op 07-07-2018
Ik zoek een passionele en vooral intuïtieve Cellist(e). Ik speel klassiek gitaar en zing vooral Ierse en Engelse Folk en eigen werk. Ik geef enkele concerten per jaar en zoek altijd naar vernieuwing.Juist in mijn eigen werk zie ik een mooie invulling voor cello. Belangrijk is dan ook dat je kunt improviseren, ideeën en creativiteit bezit om het geheel mooi te kunnen inkleuren. Wie durft deze uitdaging aan?
Muzikant gezocht
Oproep nr 2109 - Geplaatst op 01-07-2018
Hallo wij zijn the Cadillacz een rock&roll band uit het zuiden en zoeken misschien jou .
Ligt je hart bij de rock&roll en je bent bereid je voor 100% te geven dan zien we jou graag komen .
Wij repeteren niet wekelijks en meestal is dat dan een dinsdag of een donderdagavond. 
Wij bestaan nu uit 1 zanger 1 bassist 1 gitarist en een toetsenist
Groetjes the Cadillacz
Muzikant gezocht
Oproep nr 2107 - Geplaatst op 26-06-2018
Wij zijn een pas gestart bandje met zeer gedreven muzikanten. We maken eigen muziek en zijn nog op zoek naar een goede Zanger die creatief is en wilt deel uitmaken van onze bezetting. Repetitie dag staat nog niet vast. Locatie omgeving Heerlen.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2106 - Geplaatst op 26-06-2018
Wij zijn een pas gestart bandje met zeer gedreven muzikanten. We maken eigen muziek en zijn nog op zoek naar een goede toetsenist die creatief is en wilt deel uitmaken van onze bezetting. Repetitie dag staat nog niet vast. Locatie omgeving Heerlen.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2105 - Geplaatst op 26-06-2018
Wij zijn een pas gestart bandje met zeer gedreven muzikanten. We maken eigen muziek en zijn nog op zoek naar een goede bassist die creatief is en wilt deel uitmaken van onze bezetting. Repetitie dag staat nog niet vast. Locatie omgeving Heerlen.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2101 - Geplaatst op 14-06-2018
Wij zijn een eigen-werk band bestaande uit een zanger/gitarist, gitarist, toetseniste en drummer.

Wij zijn op zoek naar een bassist met enige ervaring.

Onze stijl bestaat uit een mix van indiefolk en rock.

Wij hebben een eigen repetitie-ruimte(Heerlen) waar we wekelijks repeteren op de vrijdag avond.

Geinteresseerd? Laat dan snel een berichtje achter!

Hopelijk tot snel!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2100 - Geplaatst op 11-06-2018
Startende rock coverband zoekt drummer!

We zijn naar een gemotiveerde drummer die samen met 2 gitaristen, drummer en een zanger een nieuwe band wil starten. We beschikken over een repetitieruimte in Neeroeteren (België). Leeftijd geen belang, wij zijn tussen 32-42 jaar.

Interesse in de laatste vacature?

Laat het ons weten!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2099 - Geplaatst op 10-06-2018
In den letzten Jahren haben wir viel in die Erweiterung unseres Repertoires investiert, weshalb wir nun auch mehr Songs spielen, in denen gesungen wird. Beispiele dafür sind ein Joe-Cocker-Medley, ein Michael-Bublé-Medley oder auch ein Medley aus Kölscher Karnevalsmusik (Brings, Kasalla etc.). Des Weiteren spielen wir nun auch Songs wie „Dance the Night Away“ von The Mavericks oder „Down on the Corner“, oder auch neuere Songs wie „I Need Never Get Old“ von Nathaniel Rateliff.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2098 - Geplaatst op 10-06-2018
In den letzten Jahren haben wir viel in die Erweiterung unseres Repertoires investiert, weshalb wir nun auch mehr Songs spielen, in denen gesungen wird. Beispiele dafür sind ein Joe-Cocker-Medley, ein Michael-Bublé-Medley oder auch ein Medley aus Kölscher Karnevalsmusik (Brings, Kasalla etc.). Des Weiteren spielen wir nun auch Songs wie „Dance the Night Away“ von The Mavericks oder „Down on the Corner“, oder auch neuere Songs wie „I Need Never Get Old“ von Nathaniel Rateliff.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2097 - Geplaatst op 10-06-2018
Wir sind eine Combo (Gitarre, Bass, Keyboard, Schlagzeug) mit Bläsern und kommen aus der Grenzregion um Tüddern. Zwar sind wir Amateur­musiker, haben aber einen professionellen Anspruch an unsere Musik.
Unsere Besetzung ähnelt der einer Big Band, aber das sind wir nicht: Wir spielen alle Musikrichtungen von Oldies bis Top 40 und von Egerländer bis Robbie Williams.
In den letzten Jahren haben wir viel in die Erweiterung unseres Repertoires investiert, weshalb wir nun auch mehr Songs spielen, in denen gesungen wird. Beispiele dafür sind ein Joe-Cocker-Medley, ein Michael-Bublé-Medley oder auch ein Medley aus Kölscher Karnevalsmusik (Brings, Kasalla etc.). Des Weiteren spielen wir nun auch Songs wie „Dance the Night Away“ von The Mavericks oder „Down on the Corner“, oder auch neuere Songs wie „I Need Never Get Old“ von Nathaniel Rateliff.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2096 - Geplaatst op 10-06-2018
Wij, een goede Big Band zijn op zoek naar een ervaaren basgitaarist evt. met Zang.
Oefeningstijden zijn Zaterdag v.a. 18 Uur tot 8 Uur.
wir sind eine Combo (Gitarre, Bass, Keyboard, Schlagzeug) mit Bläsern und kommen aus der Grenzregion um Tüddern. Zwar sind wir Amateur­musiker, haben aber einen professionellen Anspruch an unsere Musik.
Unsere Besetzung ähnelt der einer Big Band, aber das sind wir nicht: Wir spielen alle Musikrichtungen von Oldies bis Top 40 und von Egerländer bis Robbie Williams.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2095 - Geplaatst op 31-05-2018
Wij zoeken een enthousiaste drummer met enige ervaring. onze band maakt jaren 60 covers maar niet de commerciële riedel. We hebben een schitterende eigen rep. ruimte in Oldenzaal. Alleen onze zanger is 50+ de rest heeft enkele jaren meer ervaring Ha ha. de sfeer onderling is erg goed (vinden we het belangrijkste) mail of bel me om te overleggen en als het klikt dan kijken we graag verder. Met vr. groet Ton Kolbrink
Muzikant gezocht
Oproep nr 2093 - Geplaatst op 29-05-2018
Zanger/gitarist en accordeonist
zoeken, bassist, drummer en 2e gitarist of toetsenist voor uitbreiding van onze activiteiten.
Wij spelen limburgstalige muziek (eigen nummers en covers)
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2091 - Geplaatst op 27-05-2018
Haalo

Ik toetsenist / leadzanger zoekt nog ervaren gitarist en bassist en drummer voor serieus werk richt engels, duits en nederlands talig, maar ook eventueel limburgs. Van country tot aan top 40 en alles wat er tussen ligt. (geen metal en hardrock)

Ik hoor graag van jullie
Muzikant gezocht
Oproep nr 2089 - Geplaatst op 27-05-2018
we zijn per direct op zoek naar een toetsenist/pianist voor onze zanggroep. De groep bestaat uit circa 25 dames, heeft groot en gevarieerd modern repertoire en verzorgt overal optredens zoals concerten, kerkdiensten, festivals, winkelcentra, kerstconcerten etc. Voor meer info zie onze facebookpagina, website www.cosi-cantare.nl of neem contact op met de voorzitter Monique Schaafsma 06-30078390
Muzikant gezocht
Oproep nr 2087 - Geplaatst op 22-05-2018
Jey muzikanten. IUk zoek aansluiting bij een gevorderede band die muziek maakt van stimmung tot aan pop / disco/ enz..

Ik ben toetsenist en leadzanger

graag serieuze reacties

Muzikant gezocht
Oproep nr 2086 - Geplaatst op 19-05-2018
Wij zijn opzoek naar bassist drummer toetsenist .
Gevorderd .
Liefst muziekanten die niet meerdere bands spelen.
Wij gitarist perc. Zanger en lead gitarist zang met zangeres.
Liefst omg. Brabant.
Ons doel is weer een nieuwe allround band neer te zetten van 60 Ger jaren tot nu.
Zweer is ons zeer belangrijk , lijkt het je wat reageer dan spoedig.
Rob Leo
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2085 - Geplaatst op 15-05-2018
ik ben een ervaren drummer en heb in diverse bands gespeeld...zit nu zonder band,en zoek met spoed een leuke band....dus bel !!!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2084 - Geplaatst op 13-05-2018
Wij, (bassist-toetsen-zanger) en (gitarist-bas-toetsen-zanger) zoeken een strakke drummer 🥁 en een clean spelende solo gitarist 🎸 voor het opstarten van een coverband met een breed repertoire van oude disco tot funk, en ballats tot stevige rock.
(van Level 42, Robert Cray tot Toto en Gary More en alles wat daar tussen ligt)
Repetities waarschijnlijk in het weekend ('s avonds) in Heugem-Maastricht. (maar oefenen doen we zelf thuis 😉).
Leeftijd niet belangrijk, humor en afspraken nakomen wel, en de drive een goede band te vormen.
Bij interesse voor verdere info graag een mailtje. Met muzikale groet.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2083 - Geplaatst op 13-05-2018
Bassist gezocht voor het compleet maken van vierkoppige rockcoverband. Denk aan muziek van Dio, zz top, Greenday, Metallica, Jimi Hendrix, etc.

Repetities op vrijdagavond. Eigen oefenruimte in Berg aan Maas/Urmond.

Leeftijd 20+.

Graag in bezit van eigen apparatuur en vervoer.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2082 - Geplaatst op 10-05-2018
Lead gitarist gezocht!
Wij, van de band Selfmachine zoeken een nieuwe leadgitarist.
Ben jij de nieuwe Steve Vai, John Petrucci virtuoso of gewoon een goede gitaarspeler, dan hebben wij een goed pakket te bieden in de vorm van een band.
we hebben 2 albums waarmee een basis staat en zijn momenteel aan het schrijven voor een 3de album. Die is staat nog in de kinderschoenen, dus input genoeg.
We leveren alles netjes aan met tabelutuur in vorm van GP6. Als je je niet met het programma werkt, kan alles ook in screenshots.We hebben een rijke YouTube pagina, facebook en zijn overal te vinden op muziek-internet platforms. Dus check ons uit en reageer voor de bladmuziek en de uiteindelijke auditie.
Regio, provincie maakt niet uit.
Zin in een uitdaging en een vaste positie in een band die gemotiveerd te werk gaat?
Laat het ons weten
michael@selfmachine.nl
Gr michael
Muzikant gezocht
Oproep nr 2081 - Geplaatst op 06-05-2018
Riptide zoekt per direct een bassist(e) met passie, energie (en ook tijd) en een rockend hart.

Onze fantastische bassist gaat ons verlaten en nu zoeken we een waardige opvolger met eenzelfde energie en uitstraling.
Vanwege zijn tijdgebrek en andere projecten zijn wij nu op zoek naar jou.

Voor meer info over onze band, check even onze website www.riptiderocks.nl of Facebook riptiderocksNL.

We hebben een aantal Gigs achter de rug en een vijftal in het verschiet.

Have you got what it takes?
Stuur een PM bij interesse.

We repeteren op de zondagavond in de Oefenbunker in Landgraaf van 19.00u tot 23.00u.

Tag and share Please ! Riptide ROCKS!
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2080 - Geplaatst op 04-05-2018
Als band (drums, bas,leadgitaar/zang) zoeken wij aansluiting bij een groep muzikanten om samen een leuk repertoire op te zetten. Wij zijn al op elkaar ingespeeld en maken aansprekende muziek van swingend naar easy listening en van blues naar soul. Eigenlijk alles wat we leuk vinden. We horen graag van jullie dus neem contact met ons op!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2079 - Geplaatst op 04-05-2018
Als band zijn wij op zoek naar een toetsenist en ons kan aanvullen. Wij zijn al op elkaar ingespeeld en maken aansprekende muziek van swingend naar easy listening en van blues naar soul. Eigenlijk alles wat we leuk vinden. We repeteren op dit moment wekelijks in een eigen repetitieruimte in Ulestraten. We horen graag van je dus wacht en neem contact met ons op!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2078 - Geplaatst op 04-05-2018
Als band zijn wij op zoek naar een zanger(es) die ook gitaar speelt en ons kan aanvullen. Wij zijn al op elkaar ingespeeld en maken aansprekende muziek van swingend naar easy listening en van blues naar soul. Eigenlijk alles wat we leuk vinden. We repeteren op dit moment wekelijks in een eigen repetitieruimte in Ulestraten. We horen graag van je dus wacht en neem contact met ons op!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2077 - Geplaatst op 04-05-2018
Symfonische Metal Band Beyond God (omgeving Eindhoven) is op zoek naar een bassist (m/v) om het team te komen versterken.
Beyond God is een ambiteuze, semi-professionele band onder contract bij JBM Events en platenlabel Painted Bass Records met inmiddels
twee full length platen op zak. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, positief ingestelde bassist(e) met ruime podium ervaring,
professionele gear en liefde voor de metal muziek. Ben je op zoek naar een avontuur en bereid om tijd, geld en energie te steken
in een groeiende en bloeiende band en heb je zin om in binnen- en buitenland op grote podia te staan?
Laat dan zeker wat van je horen!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2075 - Geplaatst op 02-05-2018
Wij violet's tale zijn per direct opzoek naar een gemotiveerde lead gitarist.
Iemand die serieus muziek wilt maken in de stijlen country, swing/roots en outlaw country
Wij bestaan sinds december 2014 en sinds december 2015 spelen wij als 5 koppige band
Wij repeteren iedere dinsdag avond in de repetitielokalen van popschool parkstad
Wij streven erna een aantal keer per maand op te treden
Onze repertoire bestaat grotendeels uit eigen werk met een enkele cover
Onze leeftijd ligt tussen 20 en 28 jaar

wij verwachten van jouw dat je het country genre op gitaar beheerst en gemotiveerd bent om de stijl verder te leren spelen.
dat je eigen gear en vervoer hebt.
en iedere dinsdag kan repeteren.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2074 - Geplaatst op 28-04-2018
drummer zanger met ervaring ook buiten land zoekt toetsenist voor feesten en partijen.ben inbezit
van groote insallatie ook een geluidsman aanwezig gezeligheid staat voorop.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2073 - Geplaatst op 27-04-2018
halloo
wij zoeken een drummer voor in onze band wij maken eigen nummers in de genre rock metal denk jij het aan te kunnen dan laat horen wat je kan en misschien laten we je er in
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2071 - Geplaatst op 18-04-2018
Mijn naam is Emile en ik ben 25 jaar. Ik ben op zoek naar een bandje om samen mee te kunnen jammen! Ik speel al een flink aantal jaar elektrische gitaar. Mijn genre voorkeur gaat uit naar punk stijl, o.a. Sum 41, Green Day, Simple Plan etc. De laatste tijd probeer ik ook wat meer heavy nummers te spelen van bands zoals Bullet for my Valentine. Het zou me ontzettend leuk lijken om samen met andere mensen zelf muziek te maken en eventueel op te treden.

in de bijgevoegde link tref je mijn afspeellijst aan met nummers wat ik kan spelen.

Stuur gerust een bericht!
Je mag me ook via Facebook benaderen!
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2068 - Geplaatst op 16-04-2018
Gitarist/bassist zoekt band of muzikanten die willen jammen en/of een band oprichten. In de regio Maastricht en omstreken.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2066 - Geplaatst op 07-04-2018
Wij zoeken iemand die net als ons muziek maakt als hobby en niet om op te moeten treden maar af en toe mocht de gelegenheid zich voor doen. We hebben allen ervaring en zijn 50+. We zijn in de huidige bezetting (zanger/gitarist, gitarist, bassist en zangeres) net pas een maand bezig met een beetje opstarten en liedjes uitzoeken maar kunnen dus niet verder zonder jou. Heb je zin mee te doen, wij repeteren elke vrijdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. Ik hoor graag je reactie.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2063 - Geplaatst op 31-03-2018
Band zoekt trompettist sax trombone voor blazersectie te formeren. Door onze nummerkeuze is dit toch wel belangrijk geworden. Heb je interesse laat dan iets weten grt. Rob
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2062 - Geplaatst op 28-03-2018
Hoi, als drummer ben ik op zoek naar een band. Ik speel graag rock-, soul-, blues-, en funkmuziek. Ik ben 49 jaar en woon in Brunssum. Een enkel eigen nummer vind ik niet zo'n punt maar het moet wel een coverband zijn. Op mijn you tube kanaal dat mijn naam draagt staan tal van filmpjes waarop je mij kan zien en horen. Het geluid van die filmpjes is natuurlijk waardeloos maar een idee van wat ik wel en niet kan kun je hiermee wel krijgen.
Tot ziens,
Victor Schols.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2061 - Geplaatst op 27-03-2018
Allroundband met blazers zoekt een bassist(e). Allround repertoire met enkele eigen limburgstalige nummers. Repeteren vooralsnog in Parkstad.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2060 - Geplaatst op 18-03-2018
Hallo, ik ben een meisje van 16 jaar en zoek een band waarbij ik saxofoon kan gaan spelen. Het gaat dan niet perse om optreden dus je niveau hoeft niet hoog te zijn. Natuurlijk is het leuk als we naar verloop van tijd ook kunnen gaan optreden. Neem vooral contact op als je het leuk lijkt om mee te doen.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2059 - Geplaatst op 13-03-2018
Voor uitbreiding van onze coverband zoeken we een leadzanger/zangeres. 60ies, 70ies, 80ies. Regelmatig repeteren, regelmatig optreden.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2058 - Geplaatst op 12-03-2018
The Mood speelt o.a.: Elvis, J. Cash, Rolling Stones, CCR etc en swinging blues (± 3 nrs p set). repetitie op maandagavond in Maastricht v.a. 20 uur. 1x pmnd jamsession in Mstr.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2057 - Geplaatst op 07-03-2018
In een coverband (veelal werk 70 jaren muziek) met optredens, vlak over de gens in België (Omgeving Riemst/Bilzen) is wegens vervanging plaats voor een ritme gitarist, zowel elektrische als elektrisch/akoestisch.
Voor meer info pvdweijer@msn.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 2055 - Geplaatst op 28-02-2018
Beginning guitarist, better singer, looking to form a group meeting/club to get together and play, learn, sing and share. Not looking to be famous. Just want to have fun.

Sing, play? Bass, guitar, banjo, violin/fiddle, accordion, uke, etc.

My Nederlands is awful. Please pardon.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2052 - Geplaatst op 26-02-2018
Zanger gezocht | Alternatieve Rock | LIM | PopEi Eindhoven | 18-38 jaar | Eigen werk

De alternatieve rockband LIM zoekt een leadvocalist. LIM schrijft eigen muziek in de stijl van Radiohead, Muse, Pink Floyd, Porcupine Tree. Het is een optelsom van subtiele sounds, ritmische riffs en harmonische hectiek. Traditionele rockbandelementen worden versterkt door soundscapes, orkesten en synths. De huidige set bestaat uit 60 minuten aan gevarieerde nummers.

We zoeken een overtuigende zanger die iets bijzonders brengt. Onze nummers variëren enorm qua dynamiek en bereik, dus we zoeken iemand die veelzijdig is. Kan jij denken vanuit een concept? Kan jij precies brengen wat het nummer nodig heeft? Kan jij meerdere emoties vertolken en spatzuiver zingen? Dat zoeken we!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2050 - Geplaatst op 18-02-2018
Bio:

Kiss Tribute Band Kiss Lickss bestaat 8 jaar en is in die periode uitgegroeid tot één van de meest geboekte Kiss Tribute Bands van Europa. We hebben gemiddeld 16 shows per jaar op kern podia & gerenommeerde festivals.

Gevraagd:

We zijn op zoek naar een Paul Stanley & een Ace Frehley Sound & Look Alike.
Ben je Kissfan (geen must), speel je gitaar, kun je zingen en droom je ervan om in de huid van Paul Stanley en/of Ace frehley kruipen? Dit is je kans! Wij zijn op zoek!
We bieden goed betaalde shows, fun, avontuur en eeuwige roem.

Voor meer info bel of app 06 - 3650 3880 of mail r.gorcum@*********.nl
Muzikant gezocht
Oproep nr 2047 - Geplaatst op 10-02-2018
heb jij teksten liggen en zing je? zoek eens op the underground youth en als je met mij iets wil afspreken voor te doen dan neem je contact op. Ik speel gitaar en heb electro drum, zoek iemand met zang en teksten om simpele maar alt-nummers te maken.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2046 - Geplaatst op 09-02-2018
Beste muzikanten,

Wij zijn op zoek naar een bassist (e) of gitarist. De huidige bezetting bestaat uit drum, gitaar,bas en zangeres. Wij zoeken een gemotiveerde bassist of gitarist om de band compleet te maken. Nivo vinden wij niet zo belangrijk echter wel een goede motivatie om gezellig muziek te maken. We spelen covers in de stijl van o.a. skunk anasie, anouk. Onze leeftijd varieërt tussen de 30 en 55. Plezier in muziek maken staat voorop. we repeteren donderdagavond in Brunssum. Interesse? Kom dan eens vrijblijvend kennis maken en dan zien we wel verder. Groetjes Peter
Muzikant gezocht
Oproep nr 2045 - Geplaatst op 08-02-2018
Wegens privéomstandigen zijn onze gitariste en drummer helaas moeten stoppen. Daarom zijn wij, een rockband uit Parkstad bestaande uit zanger, gitarist en bassist, op zoek naar een nieuw drummer.
Wij zijn 32 en 37 jaar en hebben allemaal band- en enige podiumervaring. Ons doel is eigen nummers schrijven en daarmee optreden. Repetitie in principe eens per week, dag en locatie in overleg.
Wat we vragen is enthousiasme, inzet en basisvaardigheden. Ervaring is mooi meegenomen. Een harde leeftijdsgrens hanteren we niet. Onze muzieksmaak is nogal divers, we hebben invloeden van rock, metal, punk en ook pop dus we proberen graag vanalles uit
Lijkt jou het leuk om samen goede muziek te maken dan neem contact op met Andre, 0622932012 of aematthies@gmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 2043 - Geplaatst op 04-02-2018
We spelen voornamelijk nummers van bands al acdc airbourne en van halen. In de toekomst willen we ook eigen werk gaan maken.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2042 - Geplaatst op 29-01-2018
Gitarist, met backing vocals, zoekt aansluiting bij coverband. Ik heb meer dan 30 jaar ervaring
Muzikant gezocht
Oproep nr 2040 - Geplaatst op 22-01-2018
ervaren drummer zoek top 100 band
Muzikant gezocht
Oproep nr 2037 - Geplaatst op 19-01-2018
Bestaande band (zangeres, basgitarist, drummer, sologitarist) zoekt een zanger/gitarist of een zanger/toetsenist.
Voorkeur 45+. Eigen repetitieruimte in Stein.
Muziekstijl o.a. Led Zeppelin, Sass Jordan, Joe Bonamassa.
Eigen inbreng wordt op prijs gesteld.
Eenmaal per week repetitie bij voorkeur op woensdagavond.
Interesse, nieuwsgierig? bel dan na 18.00u nr. 06-51412593
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2034 - Geplaatst op 18-01-2018
Bassist zoekt aansluiting bij de bestaande band met optredens. Genoeg binnen en buitenlandse podiumervaring, gezonde dosis humor en werk ethiek.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2033 - Geplaatst op 15-01-2018
Wij zoeken een toetsenist met evt blaasinstrument als extra voor een goedlopende band.
Graag je cv en podiumervaring vermelden in de mail.
Vanaf 35 jaar pas je in ons team.
Meer info na ontvangst mail.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2032 - Geplaatst op 12-01-2018
De Band Mix-et zoekt een toetsenist
voor een week spanje in de maand juni,voor ons uit te helpen.
Laat mij wel wat weten,door de weekse dagen na 6 uur,ben ik altijd bereikbaar.
Grtjs.Max
Muzikant gezocht
Oproep nr 2031 - Geplaatst op 11-01-2018
Koor Sound70 is op zoek naar een nieuwe toetsenist(e).
We repeteren op dinsdagavond van 20:00 uur - 22:00 uur.
In Overhoven Sittard.
Zie site voor verdere info.

Groet; Koor Sound70
Muzikant gezocht
Oproep nr 2030 - Geplaatst op 10-01-2018
Voor een jump blues-project zoeken wij: Suzanne zang, Guy drums, Ton Gitaar en Midas on bass: een saxofonist en keyboardspeler. repertoire oa: Baby Washington, Big Mama Thornton, Lavern Baker, eva....
Repeteren op vrijdagavond in Stein.Voor een jump blues-project zoeken wij: Suzanne zang, Guy drums, Ton Gitaar en Midas on bass: een keyboardspeler en saxofonist. repertoire oa: Baby Washington, Big Mama Thornton, Lavern Baker, eva....
Repeteren op vrijdagavond in Stein.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2029 - Geplaatst op 10-01-2018
Voor een jump blues-project zoeken wij: Suzanne zang, Guy drums, Ton Gitaar en Midas on bass: een saxofonist en keyboardspeler. repertoire oa: Baby Washington, Big Mama Thornton, Lavern Baker, eva....
Repeteren op vrijdagavond in Stein.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2028 - Geplaatst op 09-01-2018
Wij: BrookDale, band met een missie: lekkere rock (covers) maken met gevoel and a twist ! Bestaande uit drummer, 2 elkaar aanvullende gitaristen en een zanger (tussen 25 en 50) die Rockmuziek maken die ons raakt. Wij doen dit elke maandagavond in Susteren van 19.15 uur tot 23.00 uur in de uitstekende Herrietent.

Doel: In 2018 willen we onze band compleet maken en beginnen met gigs with show. Uiteindelijk willen we 2 keer per maand optreden, totaal aantal shows per jaar tussen de 15 en 20. We willen onze optredens laten groeien tot spectaculaire shows (d.m.v. AV en andere show - elementen) echter ondergeschikt aan de muziek.

Wat: Momenteel hebben we een (voorlopige) setlist met o.a. Rory Gallagher, Pink Floyd, Chickenfoot en Radiohead. Elk bandlid heeft inspraak! We spelen ook b-sides !!

Wie: We willen onze band graag uitbreiden met: - Bassist - Toetsenist -Zangeres(voor zowel backingvocals als samen- en solozang.) of een combinatie hiervan.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2027 - Geplaatst op 09-01-2018
Wij: BrookDale, band met een missie: lekkere rock (covers) maken met gevoel and a twist ! Bestaande uit drummer, 2 elkaar aanvullende gitaristen en een zanger (tussen 25 en 50) die Rockmuziek maken die ons raakt. Wij doen dit elke maandagavond in Susteren van 19.15 uur tot 23.00 uur in de uitstekende Herrietent.

Doel: In 2018 willen we onze band compleet maken en beginnen met gigs with show. Uiteindelijk willen we 2 keer per maand optreden, totaal aantal shows per jaar tussen de 15 en 20. We willen onze optredens laten groeien tot spectaculaire shows (d.m.v. AV en andere show - elementen) echter ondergeschikt aan de muziek.

Wat: Momenteel hebben we een (voorlopige) setlist met o.a. Rory Gallagher, Pink Floyd, Chickenfoot en Radiohead. Elk bandlid heeft inspraak! We spelen ook b-sides !!

Wie: We willen onze band graag uitbreiden met: - Bassist - Toetsenist -Zangeres(voor zowel backingvocals als samen- en solozang.) of een combinatie hiervan.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2025 - Geplaatst op 09-01-2018
We zoeken een ervaren enthousiaste toetsenist die van vele markten thuis is en bij ons past.
Doel is niet om veel op te treden maar wel kwalitatief goede muziek te maken en lol te hebben.
We streven naar gemiddeld een of 2 optredens per maand.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2024 - Geplaatst op 08-01-2018
Wij: drummer, bassist, en 2 gitaristen zijn een opstartende band, en wij nog opzoek naar een toetsenist, saxofonist en een zanger/es.
Het repertoire wordt..... Incognito, een beetje Steeve Wonder, soul en waarom niet: wat country en meer
Het gaat vooral om het plesier.
iets voor jou ???
Muzikant gezocht
Oproep nr 2021 - Geplaatst op 05-01-2018
Rockband uit Zuid Limburg, met uitsluitend eigen materiaal, zoekt met spoed toetsenist/pianist.
Repetitie is op dinsdag avond.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2019 - Geplaatst op 04-01-2018
Hallo wij Gitarist en Bassist zijn op zoek naar een gemotiveerde Drummer en Lead ZAnger met ervaring in deze Muziek stijl .Clapton Robben Ford Livin Blues Stevie Ray Gary moore JeffHealey Cream voor een Band in Geleen oefenruimte en zang en drum inst aanwezig,doel dit jaar klaar voor optredens, inf Papajoey@home.nl of telf 0613664781
Muzikant gezocht
Oproep nr 2017 - Geplaatst op 29-12-2017
Enthousiaste en gemotiveerde toetsenist voor coverband in opbouw, met gevorderde bandleden, die tijd en energie wilt steken in gekozen repertoire nl. moderne, frisse (Blues)Rock, (zoals Beth Hart, Sass Jordan Anouk), vleugje Hardrock en Alternative Rock.
Spreekt het voorgestelde repertoire je aan? Meld je gewoon!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2016 - Geplaatst op 29-12-2017
Streetlife is op zoek naar een nieuwe toetsenist(e) / collega! Ben jij nu die persoon die het leuk vindt om o.a. lekkere Soul, Motown en Disco te spelen? Beschik je ook nog over ervaring, muzikaliteit, enthousiasme en een flinke dosis humor en heb jij zin om met ons (10-mans bezetting, incl. "vette" blazerssectie") enkele keren per jaar samen op de bühne te staan om daar een muzikaal feestje te "bouwen“ reageer dan snel. Meer info is te vinden op onze website en Facebook pagina.

Tot gauw!

Streetlife
Muzikant gezocht
Oproep nr 2013 - Geplaatst op 14-12-2017
Wij, coverband Live Edition, hebben een vacature voor lead-zang.
Wij spelen covers die andere bands vaak links laten liggen, met een accent op de jaren 80.
Denk aan Eurythmics, Joe Jackson, Novastar, the Doobie brothers, Fleetwood Mac etc.
We repeteren 1x per 14 dagen in Bunde, in onze eigen repetitieruimte.
Bezetting is drums, bas, toetsen, gitaar.
We denken bovendien aan een 2e leadstem. Dat is afwisselend voor het publiek, en maakt een breder repertoire mogelijk.
Spreekt dit je aan, reageer dan!
Muzikant gezocht
Oproep nr 2012 - Geplaatst op 13-12-2017
The Mood speelt nr's van Rolling Stones, Elvis, ZZ Top, CCR etc. Repetitie op dinsdag van 20-22 uur in Maastricht
Muzikant gezocht
Oproep nr 2011 - Geplaatst op 13-12-2017
Voor een muziekproject/band zijn we opzoek naar een slagwerker/drummer/percussionist. De band schrijft veelal "gezamenlijk" eigen muziek/songs waaraan veel aandacht wordt besteed welke wij laten prevaleren boven snelheid waardoor de doelstelling op korte termijn ligt op songs en muziek en minder op aantal optredens.
Muzikant gezocht
Oproep nr 2010 - Geplaatst op 13-12-2017
Voor een muziekproject (band) zijn we op zoek naar een slagwerker/ drummer. We schrijven veelal "gezamenlijk" eigen muziek/songs waaraan de nodige aandacht wordt besteed welke wij laten prevaleren boven de snelheid welke uiteraard ook enigszins zijn weerslag heeft op het aantal optredens op korte termijn. Lijkt je het interessant om samen eigen muziek/songs te maken en te schrijven?
Muzikant gezocht
Oproep nr 2008 - Geplaatst op 10-12-2017
Bassist en zangeres zoeken 2 gitaristen en 1 drummer om stevige hardrock mee te maken.

De bedoeling is om eigen werk afgewisseld met een paar covers te spelen.

Leeftijd (richtlijn)    : 21- 30 jaar
Repetitie in Heerlen
Muzikant gezocht
Oproep nr 2003 - Geplaatst op 08-12-2017
Wij zijn opzoek naar een ervaren toestenman die met ons wil optreden.
wij zijn zeer ervaren muzikanten die er een feestje van maken. wil je meer weten schroom niet om te mailen of bellen
groetjes cindy
Muzikant aangeboden
Oproep nr 2002 - Geplaatst op 07-12-2017
Zanger aangeboden met wat tijd over pas 50 geweest 😜 iwder leuk aanbod valt te overwegen..
Muzikant gezocht
Oproep nr 2001 - Geplaatst op 05-12-2017
Hoi, drummer, gitarist en bassist zijn op zoek naar zanger(es) en toetsenist(e). Bedoeling is classic rock covers te gaan spelen , eventueel aangevuld met goede huidige covers. Denk aan Huey Lewis,Joe Cocker,Cream,Gary Moore, Hendrix, John Mayer etc. Repetities in Sittard.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1999 - Geplaatst op 01-12-2017
Wij, bassist, gitarist, en drummer zoeken een zanger of zangeres van niveau voor een classic rockcoverband in Sittard. Repetities zijn op maandagavond. Doel is om eenmaal per maand betaald op te treden op diverse gelegenheden zoals festivals en cafés. We hebben nog geen uitgebreid repertoire, dus het is makkelijk in te stappen. In overleg worden de nummers gekozen.
Heb je interesse, reageer dan op onderstaande gegevens:
René Menten
r_menten@hotmail.com
0648363048
Born Again.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1998 - Geplaatst op 28-11-2017
Eigen nummers.
R&B, country,reggae,rock,funk
Muzikant gezocht
Oproep nr 1997 - Geplaatst op 28-11-2017
Eigen nummers.
R&B, country,reggae,rock,funk
Muzikant gezocht
Oproep nr 1996 - Geplaatst op 28-11-2017
Eigen nummers.
R&B, country,reggae,rock,funk
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1995 - Geplaatst op 27-11-2017
ik ben gitarist met jaren lange ervaring in meerdere bands,
Ik zou graag een groep willen oprichten,of intreden in een bestande formatie, het liefst zou ik muziekanten ontmoeten van ongeveer mijn leeftijd van 60 tot 100 zelf ben ik 70 jaar.
Heel belangrijk is plezier onder elkaar en met het musiceren.
interesse??? dan hoor ik dat graag
Muzikant gezocht
Oproep nr 1992 - Geplaatst op 25-11-2017
Effe Wachte Band is een 17 koppige groep (blaas) muzikanten in leeftijd variërend van jong tot iets ouder die een uitgebreid repertoire aan populaire muziek ten gehore brengt op diverse (carnavals) feesten en gelegenheden. Repetities 1 x in 2 weken, 6-10 optredens per jaar.
Kijk op www.effewachte.nl voor meer informatie of bel 06-47699669.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1991 - Geplaatst op 23-11-2017
Bluesharpist/zanger/zangeres voor bestaande band ‘Blues Bomb’.
Wij zijn hard op zoek naar een bluesharpist/zanger/zangeres, liefst met podiumervaring in met name het bluesgenre. Mocht jij onze “frontman” of “frontvrouw” willen worden, laat het ons dan weten.
De bluesharp spelen is geen must, wel een pré. Voor ons is de persoonlijk en muzikale klik erg belangrijk, maar uiteraard willen we naast de liefde voor deze muziek ook veel plezier en lol hebben.
Wij zijn de kern van de bestaande band “Blues Bomb”: drummer, bassist en (slag/solo-)gitarist. Deze kern speelt al sinds 2010 samen in verschillende bands en met andere bandleden. Bandleden zijn gegaan en opnieuw gekomen.Om persoonlijke redenen , door omstandigheden en recent doordat de muzikale klik er toch niet bleek te zijn. De harde kern staat echter nog als een huis en met de juiste aanvulling, zouden we weer snel willen gaan optreden.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1990 - Geplaatst op 14-11-2017
Wij zijn al met z'n drieën (gitarist/zang; toetsen/accordeonist/zang en contra-, bassist/bijzang) en zijn nog op zoek naar een drummer (eenvoudige set of staande drums, cajon/percussie/(bij-)zang. Een persoon die muziek maken als hobby heeft en overdag kan repeteren (of al uitzicht heeft op pensionering). De bedoeling is om samen met een goed repertoire de sterren van de hemel te spelen! Dat kan van alles zijn. Regelmatige optredens zijn dan een logisch gevolg. Dat kan zijn op: allerlei feesten, Abrahams, Sara's, 40-, 50-, 60- jarige bruiloften, recepties, kleine en grote evenementen, benefiet optreden, in zorghuizen etc. maar evt. ook als laatste groet op een begrafenis. Het gaat om de beleving, een serieus moment, maar ook zeker om de gezelligheid! Diegene die zich hierbij iets kan voorstellen en er enthousiast van wordt, vragen we om ons een mailtje te sturen. Kunnen we een keertje bij een kopje koffie afspreken om onze ervaringen te delen en om te bezien of er een klik is.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1989 - Geplaatst op 14-11-2017
Hallo, wij, gitarist en drummer zoeken aansluiting van rockband of evt. bluesrockband. Wij hebben veel ervaring en Hans doet ook backing vocals.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1988 - Geplaatst op 14-11-2017
Hallo,
Wij, gitarist en drummer zoeken aansluiting bij rock/bluesrockband. We hebben veel ervaring en Hans doet tevens backing vocals.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1987 - Geplaatst op 11-11-2017
Hallo ik bassist ben op zoek naar ervaren Muzikanten die kunnen en willen gaan spelen voor een nieuwe Classic Blues Rock Band in Geleen , oefenruimte aanwezig in Geleen.

Ik zoek een Solo Gitarist, Zanger en toetsenist met ervaring voor een snelle doorstart.
Inf papajoey@home.nl of TELF. 0613664781.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1983 - Geplaatst op 08-11-2017
Drummer & zanger zijn opzoek naar bandleden om een hardcore metal band / metal band op te starten. Voorbeelden van bands waar wij graag naartoe neigen,zijn bands als Beartooth, Stick to your Guns, BmtH, Sylar, BfmV, Slipknot.

Wie zijn wij?

Drummer ( Leroy *20* ) - Meerdere jaren podium ervaring als drummer en tevens ook als guitarist ben ik een van de jongeren die zich gedreven opstelt om muziek te maken. Al 15 jaar gemotiveerd bij een muziek vereniging waar tevens ook de verantwoordelijkheid m.b.t. componeren bij mij ligt.

Zanger ( Bart *21* ) Al flink wat jaren als muzikant aan de slag geweest als muzikant. Tevens in meerdere bands en projecten gespeeld als gitarist. Laatste jaar volledig gefocussed op het verbeteren van Vocals en momenteel op een niveau om deel te nemen aan een gevorderde band m.b.t. vocals.

Denk jij dat jij bij ons past en zou je interesse hebben om kennis te maken? Voel je vrij om contact op te nemen.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1982 - Geplaatst op 08-11-2017
Drummer & zanger zijn opzoek naar bandleden om een hardcore metal band / metal band op te starten. Voorbeelden van bands waar wij graag naartoe neigen,zijn bands als Beartooth, Stick to your Guns, BmtH, Sylar, BfmV, Slipknot.

Wie zijn wij?

Drummer ( Leroy *20* ) - Meerdere jaren podium ervaring als drummer en tevens ook als guitarist ben ik een van de jongeren die zich gedreven opstelt om muziek te maken. Al 15 jaar gemotiveerd bij een muziek vereniging waar tevens ook de verantwoordelijkheid m.b.t. componeren bij mij ligt.

Zanger ( Bart *21* ) Al flink wat jaren als muzikant aan de slag geweest als muzikant. Tevens in meerdere bands en projecten gespeeld als gitarist. Laatste jaar volledig gefocussed op het verbeteren van Vocals en momenteel op een niveau om deel te nemen aan een gevorderde band m.b.t. vocals.

Denk jij dat jij bij ons past en zou je interesse hebben om kennis te maken? Voel je vrij om contact op te nemen.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1980 - Geplaatst op 05-11-2017
Ik ben opzoek naar gitarist, toetsenist , bassist en zanger die het leuk vinden om de muziek van guus meeuwis te coveren. Heb jij interesse en zin om er een feest van te maken dan ben ik opzoek naar jou. Voor vragen neem gerust contact op.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1979 - Geplaatst op 05-11-2017
Mijn naam is ramon melchers en ben 28 jaar. Ik ben opzoek naar leuke enthousiaste muzikanten die zin hebben om het werk van guus meeuwis te spelen. Moet er wel bij zeggen dat repetitie ruimte en alles nog gezocht moet worden. Ken jij of ben jij degene die ik zoek en die misschien al een ruimte beschikbaar heeft laat dan van je horen
Muzikant gezocht
Oproep nr 1978 - Geplaatst op 05-11-2017
Beste Toetsenist Man/Vrouw.

Wij zijn op zoek naar een toetsenist , die samen met ons een combo van 3 personen of eventueel 4 personen een soort van akoestisch trio of kwartet wil vormen. we hebben een Setlijst samen gesteld uit ongeveer een 30 tal pop/rock nummers veelal iets rustigere nummers die we op een geheel eigen wijze willen coveren.
Dus op dit moment bestaande uit zang/gitaar en leadgitarist.
De bedoeling is om een paar keer per maand te repeteren dan kan gewoon in ruimte in eigen beheer, en uiteindelijk in kleine Settings te gaan optreden.
lijkt het je iets dan stuur een mailtje voor meer info.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1975 - Geplaatst op 30-10-2017
Wij,band bestaande uit 2 zangeressen,drum,gitaar,bas zoeken ter aanvulling een akoestische gitarist(e).Enig niveau gewenst,doch je hoeft geen virtuoos te zijn.Repeteren in relaxede sfeer en plezier in muziek maken staat voorop. Ook jouw muzikale inbreng qua nummers wordt gewaardeerd. Repetities maandagavond in Beek,rep.ruimte met opslagruimte aanwezig.Interesse?mail me, kunnen we afspraak maken om eens te komen luisteren en sfeer van de muziek te proeven,we wachten op je.Groeten Gerard.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1973 - Geplaatst op 26-10-2017
Zeer gedreven en ervaren muzikant zoekt aansluiting bij rock/cover/party band. Na een stop van 2 jaar, na een lange (semi)professionele muziek carrière, wil ik de draad weer oppakken. Ik heb jarenlang in vele bands en projecten mogen dienen als lead-gitarist en heb tijdens m'n stop besloten de switch te maken naar de basgitaar en zoek daarom aansluiting bij een hobby band. Alle stijlen muziek sta ik voor open en zijn bespreekbaar, dus zoek je een gemotiveerde en gedreven muzikant met band/podium en studio ervaring en nog veel meer, ben ik wellicht de bassist voor jou/jullie....
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1972 - Geplaatst op 19-10-2017
Van oorsprong sax(conserv) 8 jaar contrabas en Ubass, zeer ruime podium ervaring, eigen big band gehad, zoekt jazz combo, overdag repeteren, optredens ok, relaxed maar wel gedegen spelen
Muzikant gezocht
Oproep nr 1964 - Geplaatst op 13-10-2017
Wij beleven met onze nieuwe band veel lol aan het opstellen van een uitgebreid repertoire waarmee we de buhne op kunnen. We zijn goed op weg en zoeken daarom nog een toetsenist/zanger die ons kan versterken. De repetitie is op vrijdagavond in Ulestraten. Als je een nieuwe uitdaging zoekt neem dan snel contact met ons op.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1962 - Geplaatst op 11-10-2017
We zijn voor onze Lucinda Williams tributeband "Lu's Legacy" op zoek naar een toetsenist (m) die ook
- een degelijke Hammondsound aan boord heeft en
- in staat is een tweede stem te zingen.
We repeteren op donderdagavond in de even weken in Maastricht. Doel van dit project: een aantal optredens verzorgen en dan de balans opmaken. Voor meer informatie kun je Hilde Breikers bellen: 06-36498798.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1959 - Geplaatst op 04-10-2017
Ik ben opzoek naar een leuke serieuze metal band ik ben een 16 jarige gitarist die bijna wel alle metal genres luisterd
Graag had ik een band die al een oefenruimte heeft en minstens 1x per week repeteerd. Mijn leeftijdsgrens ligt tussen 14-25 jaar. Graag in de regio zuid limburg.

Als je intresse hebt of je zoekt nog iemand kijk dan gerust op mijn pagina voor wat filmpjes

Ook op mijn insta nick_vw2001 zijn filmpjes te zien

Dit bericht graag delen!!!!!!!!!

Je kan me via messenger altijd bereiken

🤘🏼🤘🏼🤘🏼
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1953 - Geplaatst op 14-09-2017
Hoi,

Wie heeft zin om voor de fun een band te beginnen? Sinds twee jaar speel ik gitaar en al langer keyboard. Ben je ook een beginnende muzikant (drummer, bassist, zanger(es)?) en heb je zin om samen te oefenen? Stuur me dan een mail.

Groet, Chris
Muzikant gezocht
Oproep nr 1952 - Geplaatst op 12-09-2017
Hallo Drummers (eventueel met 2e stem Zang).
beginnende band met ervaring zoekt een ervaren drummer voor onze 3 a 4 mans bezetting, Ik, Jos ervaren toetsenist/accordeonist met Lead zang, Zangers 2e stem met percussie en eventueel nog een solo gitarist. heb je interesse? Dan bel of mail,

Grt jos
Muzikant gezocht
Oproep nr 1951 - Geplaatst op 12-09-2017
Hallo Drummers (eventueel met 2e stem Zang).
beginnende band met ervaring zoekt een ervaren drummer voor onze 3 a 4 mans bezetting, Ik, Jos ervaren toetsenist/accordeonist met Lead zang, Zangers 2e stem met percussie en eventueel nog een solo gitarist. heb je interesse? Dan bel of mail,

Grt jos
Muzikant gezocht
Oproep nr 1950 - Geplaatst op 09-09-2017
We zijn op zoek naar een ervaren basgitarist om in onze classic rockcoverband te spelen. Repetities zijn in Sittard in een gehuurde ruimte.

Mvg,

René Menten
0648363048
r_menten@hotmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 1949 - Geplaatst op 09-09-2017
Remedy rock band zoekt per direct een opvolger voor onze zanger/gitarist. Nadruk op ZANG en als er tevens een instrument bespeeld wordt is dat geweldig. REMEDY covert rock nummers uit jaren 60-70-80 etc oa Stones / Clapton / Neil Young / ZZ TOP / Tom Petty / Rory Gallagher etc. Zie FB pagina Remedy rockband..
Muzikant gezocht
Oproep nr 1947 - Geplaatst op 06-09-2017
Hobby Band 60 plusser zoekt een hobby zanger. ontspanning en plezier staat voorop. Muziek stijl pop 60 70 er jaren maar ook Duits en Nederlands talig. Heeft U interesse ??? dan graag je mail of Tel. alles is vrijblijvend. Groetjes: Manfred
Muzikant gezocht
Oproep nr 1945 - Geplaatst op 29-08-2017
wij zijn op zoek naar een nieuwe dirigent(e) voor onze zanggroep, Cosi Cantare Genhout. Onze huidige dirigente stopt na 21 jaar bij ons te zijn geweest ivm o.a. persoonlijke omstandigheden.
Wij zijn een groep van circa 25 enthousiaste dames in de leeftijd van 30-65 jaar. We hebben een groot, gevarieerd, modern repertoire en we verzorgen overal optredens. zie onze facebookpagina en website www.cosi-cantare.nl. Voor meer info kunt u contact opnemen met het genoemde 06-nummer.

Groeten,

Monique Schaafsma-Bours,
voorzitter zanggroep Cosi Cantare
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1944 - Geplaatst op 27-08-2017
Ik zoek iemand of meerdere om samen te oefenen en zien wat ervan komt.
Ik speel akoestisch en zing.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1941 - Geplaatst op 19-08-2017
Hey mensen,

Ik, slaggitarist met podiumervaring, ben op zoek naar een band of mensen om een nieuwe band mee te starten natuurlijk! Mijn voorkeursgenres zijn 50's, rock'n'roll, blues, oldies en aanverwanten. Ik heb ervaring met andere genres en dit is ook bespreekbaar. Ik zoek een band die met plezier repeteert en ook wil gaan optreden.Gevorderden maar zeker ook beginners kunnen gewoon reageren alleen geen broodspelers of ambities om pro te gaan. Omgeving alles tussen Roermond - Maastricht / Heerlen. In bezit van eigen gear en vervoer. Ik hoor graag van je.

Groet,
Rob
Muzikant gezocht
Oproep nr 1939 - Geplaatst op 10-08-2017
Ervaren Drummer/Producer en bassist zoeken gitarist om funky muziek te maken waarbij ook samples gebruikt worden.

Beluister hier enkele ideeën: https://soundcloud.com/funkstep-collectief

Doel: extra muzikanten vinden (bijv. sax, toetsen en vocals), ideeën uitwerken in een live set en starten met try-out en optredens.

Heb je interesse of wil je meer weten? Mail naar blisterbeats@gmail.com
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1931 - Geplaatst op 21-07-2017
GEZOCHT: Ervaren Bandleden voor een nieuw Rock / Metal / Prog avontuur. Samen schrijven van eigen nummers, die eerst opnemen, en daarmee vervolgens de grotere podiums bestormen!
Ik zoek nog een Gitarist (of 2), een extra Zanger/Grunter, en evt. bassist en drummer. (eigenlijk is alles nog welkom dus.. ;-) Leeftijd max 45.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1929 - Geplaatst op 15-07-2017
ben jij de gitarist die wij zoeken en kun je ook nog zingen (geen must) dan ben je zeker welkom.heb je ruime ervaring en staat vriendschap voorop dan meld je aan bij ons. we oefenen op de woensdag in een vaste oefenruimte.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1928 - Geplaatst op 15-07-2017
wij zijn 2 muzikanten die een nieuwe band op starten en zijn nog op zoek naar een toetsenist die lift ook nog kan zingen ter versterking van ons vocaal.We hebben een vaste oefenruimte en oefenen op woensdagavond.spreekt dit jou aan dan meld je z.sp.m. weet je ook nog andere muzikanten die dit zoeken meld het even en we zullen zien wat we ermee kunnen.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1927 - Geplaatst op 14-07-2017
Heey allemaal,
Wij zijn Bittertown Picnic. Momenteel bestaan we uit een drummer, gitarist en basspeler. We zoeken dus nog een zanger! Tot nu toe hebben we enkel nog covers gespeeld zoals oa; RHCP, Royal Blood, Pearl jam, Audioslave, QOTSA, ..., ... . We repeteren in Maaseik (grens Belgisch Limburg / Nederlands Limburg)(zangmateriaal kan eventueel verzorgd worden)
Muzikant gezocht
Oproep nr 1926 - Geplaatst op 12-07-2017
Hoi ik ben Donnee, 10 jaar en sinds een paar maanden speel ik basgitaar. Ik heb vandaag met een bandje gespeeld en vind dat super leuk. Vind je het ook leuk om samen muziek te maken en je eigen bandje te hebben? Speel je drums of gitaar en ben je ongeveer 9-12 jaar, laat het me weten. We hebben oefenruimte beschikbaar
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1925 - Geplaatst op 11-07-2017
Ik zoek een nieuw te vormen band of bestaande band om als gitarist aan de slag te gaan. Speel backing/ lead of solo.
Insteek: uitlaatklep en fun op de 1e plaats, voorkeur voor eigen werk en vrijheid in expressie en creatie. Samenwerken om tot die samensmelting te komen van ideëen. Repeteren kan ik wekelijks, optreden is wel een doel wat leuk is.
Lijkt je dit wat, of zoeken jullie als band een aanvulling? Ik hoor het graag.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1924 - Geplaatst op 06-07-2017
Wij zijn een band uit Sittard (repeteren in Einighausen) en zoeken een vocalist(e)! (Geen grunt/schreeuw)

Wij beschikken over een eigen oefenruimte met opname apparatuur. We maken een stevige groovende (hard) rock met uitspattingen naar andere stijlen waaronder funk en metal.

Ben jij de zanger(es) waar wij naar op zoek zijn? Heb je een krachtige stem en inzet?
Neem dan contact met ons op!
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1921 - Geplaatst op 25-06-2017
hey ik ben nick ik ben 16 jaar oud speel gitaar en zoek een leuke gezellige maar ook serieuze metal band om in mee te spelen qua muziekstijl ben ik heel gemakkelijk meestal pas ik me wel aan als het goed klinkt en klikt als je interesse hebt stuur dan een mailtje of een whatsappje
tot snel🤘🏼🤘🏼🤘🏼
Muzikant gezocht
Oproep nr 1920 - Geplaatst op 25-06-2017
Ik ben op zoek naar een zangeres voor mijn kindermuziek.
Graag reactie via e-mail, indien mogelijk voorzien van audio/video voorbeelden van jouw zang.
Mijn e-mailadres: joachim.wijnhoven@gmail.com
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1919 - Geplaatst op 24-06-2017
aangeboden drummer speel al 30 jaar in bands.ben band loos omdat zanger niet meer kan zingen.en al een jaar uit de running.langzaam op zoek anderen band.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1918 - Geplaatst op 24-06-2017
Wij zijn op zoek naar een zanger-slaggitarist die onze band wil komen versterken. Onze samenstelling op dit moment: drums, basgitaar/zang, toetsen/zang, gitaar/zang. We spelen Blues, sixties, Latin, POP, Soul en zelfs wat fusion. Eigenlijk spelen we vanalles als het maar te spelen is en lekker swingt! Heb je al wat ervaring en zin om eens van gedachten te wisselen of te jammen meld je dan! Oh ja, repeteren doen we vrijdagavond in Ulestraten. Tot gauw!
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1917 - Geplaatst op 22-06-2017
Ervaren drummer zoekt aansluiting of nieuw op te richten band,
stijl is niet zo belangrijk,klik wel natuurlijk.
doel is gem 1x p m optreden.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1915 - Geplaatst op 13-06-2017
Bandleden gezocht!!!

Gezocht: drummer, zanger/zangeres bassist, toetsenist of instappen in bestaande band waarbij er ruimte is voor inbreng van eigen songs.
Locatie: Maastricht en omstreken (repeteren Jaime’s Sessions evt beschikbaar)
Genre: Eigen repertoire, pop/rock/indie
Invloeden: U2, snow patrol
Ervaring: 8 jaar elektr. gitaar, bandervaring. Veel bezig met songwriting (instrumentaal)
Leeftijd: 25 (eigen leeftijd) zoek: ong. dezelfde leeftijdscategorie
Ambitie: Wekelijks repeteren en toewerken naar optredens en opnames
Songideeën: https://soundcloud.com/gaston-geen/sets/gaston

Contact: gwn_gaston.h@me.com


Muzikant gezocht
Oproep nr 1914 - Geplaatst op 12-06-2017
Groepje ervaren muzikanten bestaande uit bassist, drummer en gitarist zijn op zoek naar een ruige zanger om podia mee onveilig te maken.

Repetitieruimte beschikbaar in Midden-Limburg.

Qua genre, denk aan Incubus, Chickenfoot, Theory of a deadman enz. Eigen inbreng zeker gewenst. Nog geen repertoire vastgesteld.

Lol en plezier staan voorop. Bij interesse stuur vooral een bericht!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1909 - Geplaatst op 29-05-2017
Symphonic Metal Band Beyond God (omgeving Eindhoven) is op zoek
naar een gitarist (m/v) om het team te versterken. Beyond God is
een ambiteuze, semi-professionele band onder contract bij JBM Events
en platenlabel Painted Bass Records en druk in de voorbereidingen
van het tweede full lenght album die eind van het jaar uitkomt.
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, positief ingestelde gitarist
met ruime podium ervaring, professionele gear en liefde voor de
metal muziek. Ben je op zoek naar een avontuur en bereid om tijd,
geld en energie te steken in een groeiende en bloeiende band en
heb je zin om in binnen- en buitenland op grote podia te staan,
laat dan zeker wat van je horen!

Voor meer informatie:
Neem contact op met Ferry Guns.
info@beyondgod.nl
www.beyondgod.nl
Muzikant gezocht
Oproep nr 1908 - Geplaatst op 29-05-2017
wij zijn opzoek naar een 2e gitarist met wat ervaring voor onze band wij spelen nummers van dezelfde genre als asking alexandria tot bring me the horizon (count your blessings) wij willen graag lol maken maar ook serieus optreden denk jij dat je het wel aan kan en voel je je aangesproken voor de band Sick of Rejection dan atuur een berichtje en wie weet maken we er iets van
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1904 - Geplaatst op 23-05-2017
Lead gitarist opzoek naar band. Mag een coverband zijn alla the dirty dadies of een band met eigen nummers.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1903 - Geplaatst op 22-05-2017
Welke solo gitarist vult ons aan ?
Onderstaand link is een opname van repetitie afgelopen dinsdag6 mei 2017. Opgenomen in ons eigen repetitie hok/studio met eigen bar en wc etc aanwezig. Zals je kan horen missen we gewoon solo-gitarist. Als jij denkt ons te kunnen aanvullen, laat het me weten ! We repeteren op dinsdag avond in Neerbeek.

We horen graag van je !
Muzikant gezocht
Oproep nr 1902 - Geplaatst op 21-05-2017
!! Viermans formatie !!
(Of vijf, of zes, of zeven)

“FLASHBACK”

(muziekanten van ex bands zoals Spikes, The Snakes, en Montecarlo enz).

Zoekt ervaren Sologitarist Voor allround band
(Toetsenist is ook welkom natuurlijk.)

!! omgeving Limburg !!.
(eventueel met stem, is altijd meegenomen)

Ben jij die topgitarist die met deze muziek overweg kan, blijf dan niet op je kamertje zitten tokkelen en join us.

Wij spelen muziek van oa:

- Sandy Caost:
- Eagles:
- Ub40:
- Santana
- The Cats
- Jennifer Warnes
- Robert Cray
- Jhonn Fogerty
- Elvis
- Reggea
- Enz. . . . . . . . . . . . . .
-
Bij eventuele interesse, kan contact op nemen met:

Roberto Conte
0497/58-72-04
089/24-47-33

( Repetitielokaal ter beschikking.)

(Leeftijd?, als je maar tussen ? en honderd bent.)

Muzikant gezocht
Oproep nr 1901 - Geplaatst op 20-05-2017
Hello everybody,wij zoeken een tweede gitarist(e)en toetsenist(e) voor onze band,bestaande uit bas,gitaar,drum twee zangeressen.Je hoeft geen virtuoos te zijn,enigzins gevorderd is wenselijk maar vooral in ontspannen sfeer muziek maken met optredens in de toekomst.repetities in Beek elke maandagavond.Stuur snel een mailtje,we wachten op je!!!Groeten Gerard
Muzikant gezocht
Oproep nr 1900 - Geplaatst op 17-05-2017
Hallo,

Wij zijn Tyrone (24) en Kya (20) en zijn op zoek naar beginnende muzikanten die het leuk lijken om een band op te starten. We willen graag minimaal 1/2 keer per week repeteren om te kijken hoe ver we kunnen komen. Muzieksmaak: we houden van alles, voornamelijk blues, jazz, funk, rock. En staan dus voor vanalles open. We wonen zelf in Amsterdam, maar vinden reizen ook geen probleem. Ben je enthousiast en leergierig en heb je ook altijd al in een band willen zitten, sluit je bij ons aan!
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1899 - Geplaatst op 15-05-2017
Zoek muzikanten ( drum/toetsen/blazers/gitaar)om iets zwaar groovends in elkaar te zetten. Improviseren en eigen ideeen t belangrijkst. Rep ruimte met apparatuur aanwezig woensdag 20:00 tot 22:00 Maastricht
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1898 - Geplaatst op 14-05-2017
Zoek muzikanten ( drum/gitaar/toetsen/blazers, eventueel zang) om seventies funk acid jazz band op te richten. Geen covers, eigen input essentieel.
Repruimte aanwezig in Maastricht woensdags 20-22 uur
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1897 - Geplaatst op 12-05-2017
Gitarist/componist uit Elsloo(Limburg) zoekt muzikanten om eigen werk mee te spelen/maken.
Ik maak nu een tijdje zelf muziek en wil dit graag met een band gaan doen. Ik heb een brede muzieksmaak, maar mijn voorkeur gaat uit naar alternatieve muziek. Een aantal van mijn invloeden zijn; Nine Inch Nails, Queens of the Stone Age, The Dillinger Escape Plan, Tool, Raketkanon, Amenra en Steak Number Eight.

Mocht je geïnteresseerd zijn, stuur dan een berichtje!

P.S. Ik heb hieronder een linkje naar een track die ik gemaakt heb. https://soundcloud.com/daancremers/tracks
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1896 - Geplaatst op 11-05-2017
Ik speel sinds mijn 6de al drums. Sinds ongeveer mijn 12de een passie gekregen voor metal. Dit is nog steeds het genre waar ik hedendaags voor ga. Ik speel voornamelijk metalcore van bands zoals: I Prevail, Frame on Fire en wat bekendere bands als: Killswitch Engage, Bullet For My Valentine, Parkway Drive en ook veel coverbands die covers van liedjes maken. Heb je een band in dit genre en zoeken jullie nog een drummer, let me know!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1894 - Geplaatst op 06-05-2017
Muzikanten gezocht!

De Edelweisskapel Amby zoekt trompettisten en bariton/tubaspelers.

De kapel is opgericht in 1952, heeft 14 leden, speelt Egeländer, Böhmische en Mährische muziek.
We repeteren 1x per 2 weken op woensdagavond in Rothem.
Gemiddeld heben we 5 x per jaar een optreden.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1893 - Geplaatst op 06-05-2017
Muzikanten gezocht!

De Edelweisskapel Amby zoekt trompettisten en bariton/tubaspelers.

De kapel is opgericht in 1952, heeft 14 leden, speelt Egeländer, Böhmische en Mährische muziek.
We repeteren 1x per 2 weken op woensdagavond in Rothem.
Gemiddeld heben we 5 x per jaar een optreden.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1892 - Geplaatst op 05-05-2017
Hallo,

Wij (Drummer en bassist met ruime ervaring) zijn op zoek naar een gitarist(e)en zanger(es).

Wij laten ons qua stijl niet direct in een hoekje zetten en sta voor vele sijlen open.

Wij repeteren in Sittard.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt!
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1891 - Geplaatst op 04-05-2017
Mijn naam is Mitch Spronck

Ik ben een gevorderde drummer met podium ervaring en ik drum al sinds mijn 6de ik ben op zoek naar een band of naar band leden om muziek te maken en te proberen om iets te gaan bereiken met muziek !!!
Interesse ben dan niet bang om een bericjt te sturen!!!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1888 - Geplaatst op 28-04-2017
Selfmachine is een moderne metal band uit Tilburg en is, volgens de Aardschok, een band die zich gestaag richting de voorhoede van de Nederlandse metalscene beweegt. Selfmachine heeft zojuist zijn 2e album “Societal Arcade” wereldwijd gereleased en is nu op zoek naar een drummer. In het verleden heeft Selfmachine reeds vele shows gedaan met bands als Threat Signal, Uneven Structure en Kill Devill Hill maar hebben ze ook een Europese tour gedaan met The Agonist. Aanstaande Juli is Selfmachine bovendien geboekt op het legendarische Sloveens metal festival “Metal Days” en staat er ook reeds een tour door Engeland in de agenda.

Ben je dus goede en absoluut gevorderde drummer van tussen de 25 en 40 jaar oud en zoek je een metalband welke internationaal faam aan het maken is en dus ook met grote regelmaat op het podium staat, twijfel dan niet en neem contact op via management@selfmachine.nl.

Hieronder vind je 2 YouTube links van songs van “Societal Arcade” en ook de link naar de presskit
Muzikant gezocht
Oproep nr 1887 - Geplaatst op 24-04-2017
COMBINED FORCES ZOEKT ZANGER

Hou jij van lekkere dikke baslijnen en funky gitaarstukken en dikke riffs dan is Combined Forces de band voor jou!

Wij zijn een vriendengroep die de laatste paar maanden begonnen is met eigen nummers schrijven. We zijn opzoek naar een zanger om de band compleet te maken.

Onze invloeden zijn: Red Hot Chilli Peppers, Rage Against The Machine, Muse en Royal Blood. Deze stijlen zijn dan ook goed terug te horen in de stukken die we tot nu toe geschreven hebben, de stukken zijn daarom ook een combinatie van funk en stevigere rockstukken. De bedoeling is om uiteindelijk een album op te nemen en op te treden.

Ga jij helemaal lekker op deze bands, ben je relaxte gozer en deel je onze liefde voor het maken van muziek reageer dan nu, en misschien wordt jij wel de nieuwe zanger van Combined Forces.

Voel jij je aangesproken stuur dan een mailte naar: Tobias-keizer@hotmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 1883 - Geplaatst op 14-04-2017
Gezocht een toetsenist voor een beginnende maar wel ervaren indo rock country band geen geeikte reportoir ben jij het geschikkte persoon m v neem dan contact met ons op oefen elke dinsdag avond in amstrade van 7 tot 11 gr Nico
Muzikant gezocht
Oproep nr 1882 - Geplaatst op 13-04-2017
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste zanger om onze band verder compleet te maken. We zoeken iemand die enthousiast en bereid is om samen er iets leuks van te maken. Nivo vinden we niet zo belangrijk, daar kunnen we samen aan werken. Momenteel bestaan we uit zangeres, gitaar en basgitaar. Ons streven is er nog een drummer erbij te hebben en eventueel een bassist. Onze huidige bassist kan dan over gaan op solo gitaar. Onze leeftijden liggen tussen de 35 en 50. We spelen covers in verschillende muziekstijlen. Gewoon nummers die we zelf leuk vinden om te doen en waarbij iedereen de ruimte heeft zijn eigen ideeën naar voren te brengen. Neem eens vrijblijvend contact op om kennis te maken en mee te spelen. we repeteren op donderdagavond in Brunssum.
Reacties graag naar natuurinspiratie@hotmail.com
Hoop snel van je te horen
groetjes Peter
Muzikant gezocht
Oproep nr 1880 - Geplaatst op 04-04-2017
Ik ben Jordan Faber, 16 jaar oud, en ik wil een band vormen. Ik zoek nog een:

Drummer,
Leadgitarist(e),
Bassist(e),
eventueel een zanger.

Zelf speel ik slaggitaar en ben ook bereid te zingen. Ik ben vooral beïnvloed door bands zoals Metallica, Gojira, Machine Head, Avatar, Rammstein, High on Fire, etc.

Ben je geïnteresseerd, laat het me weten via de mail.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1879 - Geplaatst op 29-03-2017
Hey!

Kelsey is de naam en ik ben 27 jaar.
Ik zing al eigenlijk van kinds af aan, en het liefste zing ik vocals zoals van Epica, Nightwish en Evanescence, maar het lijkt mij ook leuk en interessant om soms eens uit mijn "comfortzone" te treden.

Op het podium krijg ik als feedback dat ik een een energieke uitstraling heb, ik vind het ook heerlijk om op te treden en mensen te entertainen met goeie muziek!

Ik zoek een gezellige, gemotiveerde band wat openstaat voor alle mogelijkheden. Toch het liefst met metal invloeden. Het lijkt mij tof om te jammen, maar nog geweldiger om samen op het podium te staan of in de studio!

Ik woon zelf in Zuid-Limburg, maar als de klik er echt is, vind ik afstand bijzaak (al zou Groningen o.i.d. wel weer erg lastig worden... haha).

Ik heb een aantal covers opgenomen, is geen studiokwaliteit ;).

Denken jullie dat ik in jullie straatje pas? Stuur mij een berichtje en wie weet kunnen we eens samen jammen :D

Cheers!

Muzikant gezocht
Oproep nr 1874 - Geplaatst op 21-03-2017
Bassist(e) gevraagd voor Singer-songwriter/Artrock/folkband,momenteel bestaande uit een; Drummer,Toetsenist en een gitarist/zanger.
Qua stijl dient men te denken aan;
Radiohead,Jeff Buckley, Pearl Jam en Pink Floyd.
Regio Parkstad.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1872 - Geplaatst op 18-03-2017
All round coverband, met bladersectie zoekt een bassist. We spelen alles van Pop, Rock, NL-talig, Limburgs, Duits tot Disco. Enkele keren artiestenbegeleiding. Eigen limburgstalig werk (minimaal).

Eigen repetitieruimte aanwezig. Optredens gepland, maar agenda mag nog iets voller. Interesse? Laat het weten!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1871 - Geplaatst op 17-03-2017
Zanger uit Zuid-Limburg met muziek in het bloed, repertoire: Duits, Limburgs, Oostenrijks, Engels met Oostenrijkse invloeden, kortom Volksmusik pur! Ik trek de stoute schoenen aan en probeer via deze weg muzikanten te vinden om samen een bandje te gaan vormen. Het lijkt me hartstikke leuk en heb ideeën zat! Accordeonisten gitaristen, drummers, toetsenisten, enz....laat je horen!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1867 - Geplaatst op 15-03-2017
Hallo Gitarist en Bassist van Papajoeband zijn dringend op zoek naar Zanger en Drummer met kennis in deze muziek stijl ,voel jij er iets voor om met ons weer op te trede , dan ben je van harten welkom, voor onze stijl muziek, kijk eens op Facebook onder Papa Joe Band Geleen, infPapajoey@home.nl telf 0613664781.


Muzikant aangeboden
Oproep nr 1865 - Geplaatst op 13-03-2017
Hallo,

Na enkele jaren niet in een band te hebben gespeeld ben ik op zoek naar een melodieuze (heavy) cover-rockband draaiend of in opstartfase, maar wel
met de intentie snel te gaan optreden.
Zelf heb ik de nodige (ook podium) ervaring door de afgelopen decennia opgedaan. Wie reageert ?
Muzikant gezocht
Oproep nr 1863 - Geplaatst op 10-03-2017
Professionele zangeres is dringend opzoek naar componist(en). Gitarist/toetsenist danwel drummer!

Genre: Allround. Voorkeur; pop,rock.

Klaar om direct on stage te gaan.

Hometown: Eindhoven
Locatie: Heel Nederland
Meerdere studio mogelijkheden

Vragen of opmerkingen mail dan naar;
tripplebluemusic@gmail.com

Tot snel!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1862 - Geplaatst op 10-03-2017
Professionele zangeres is dringend opzoek naar componist(en). Gitarist/toetsenist danwel drummer!

Genre: Allround. Voorkeur; pop,rock.

Klaar om direct on stage te gaan.

Hometown: Eindhoven
Locatie: Heel Nederland
Meerdere studio mogelijkheden

Vragen of opmerkingen mail dan naar;
tripplebluemusic@gmail.com

Tot snel!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1861 - Geplaatst op 08-03-2017
Door privé omstandigheden moet onze lead zangeres/toetseniste helaas stoppen. Dus zijn wij, 2 gitaristen, bassist en drumster op zoek naar een nieuwe voice. Dus als je een donkere zang-stem hebt met eventueel een ruw randje en op zoek bent naar een band waarin spelplezier voorop staat en wil je regelmatig optreden, laat dan snel wat van je horen.
Mocht je ook nog toetsen spelen dan zou dat natuurlijk 2 vliegen in een klap zijn.
Motivatie, inzet en serieus muziek willen spelen vinden we belangrijk.
We spelen covers liefst met een randje waaraan we ons eigen karakter proberen te geven. We hebben eigen nummers in de steigers staan. Eigen inbreng wordt zeker gewaardeerd, daarvoor bieden wij een luisterend oor :-).
Eigen repetitieruimte in Tongeren.
Dus mocht je interesse hebben, neem dan contact met ons op dan maken we snel een afspraak.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1859 - Geplaatst op 04-03-2017
Ervaren toetsenist gezocht voor een classic rockcoverband in Sittard.

Voor meer info graag bellen of mailen naar onderstaande gegevens.

Met vriendelijke groeten,

René Menten
0648363048
r_menten@hotmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 1858 - Geplaatst op 04-03-2017
ZANGER voor Golden Earring songs gezocht!Hallo zangers van Nederland en omstreken. Wij zijn 3 ervaren muzikanten en hebben onlangs een project opgestart onder de naam "Old & Earring". Dit is een 'studio-project' d.w.z. dat er geen sprake is van een band die live gaat optreden maar uitsluitend bedoeld is om speciale versies van Earringnummers op te nemen en deze op internet te zetten. Aangezien geen van ons drieën een goede leadzangstem heeft, zijn wij op zoek naar een geschikte zanger. Wij nemen op in Voerendaal maar als je niet in de gelegenheid bent om naar Voerendaal te komen dan is het ook mogelijk dat je jouw zangpartij thuis opneemt. Je kunt je aanmelden via oldandearring@gmail.com
Dit is een hobby initiatief, dus geld hiermee verdienen heeft een zeer lage prioriteit, alle roem die je hiermee vergaard is natuurlijk voor altijd van jou ;-)
PS Je hoeft niet te klinken als Barry Hay of George Kooymans.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1857 - Geplaatst op 03-03-2017
DRUMMER GEZOCHT!
THE GREAT BELOW is een metalband uit het diepe zuiden van Nederland met (oud-)leden van 37 STABWOUNDZ, FIREZONE, FROM EARTH, HDK en SECTARIAN.
Invloeden en/of referenties: TESTAMENT, EXODUS, MACHINE HEAD, AT THE GATES, THE HAUNTED, LAMB OF GOD, PANTERA en GOJIRA.
Interesse?
Ben jij een drummer met de nodige live-ervaring, heb je de juiste mentaliteit, ben je in het bezit van proffesionele equipment en huist er een blastbeat-double-bass-beest in je? Dan is THE GREAT BELOW wellicht iets voor jou!
Check onze muziek op Spotify, iTunes, Google Play, Apple Music, SoundCloud en Bandcamp!
Spreekt het je aan en wil je auditie doen, stuur ons dan een e-mail!
audition@thegreatbelowmetal.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 1856 - Geplaatst op 02-03-2017
Hey toetsenisten wij zijn New Exit, we coveren pop/rock/en vleugje new wave. We zijn dringend op zoek naar een toetsenist(e) om ons repertoire uit te breiden. steekwoorden: passie voor muziek, loyaliteit, geen ego trippers en voldoende ruimte om je eigen creativiteit in te brengen.
Spreekt dit je aan?? aarzel dan niet langer en neem contact met ons op.

ps. we repeteren in Heerlen op de maandagavond
Muzikant gezocht
Oproep nr 1855 - Geplaatst op 01-03-2017
Hoi. Wij zijn een al 6 jaar bestaande band en bestaan uit 6 man en een zangeres. Het genre is oude Pink Floyd (waar mooie sax partijen in zitten), Solution en verdere melodische rock en een paar eigen nummers in die sfeer. Wij repeteren 1x per week en treden ongeveer 3x per jaar op. Wij repeteren met koptelefoons, in een ruimte waar de apparatuur vast staat opgesteld (dus geen gesleep en aansluiten elke keer).
Onze saxofonist is langdurig ziek en derhalve zoeken wij een waardige vervanger voor hem. De leeftijden van de bandleden variëren tussen de 40 en de 60 jaar en het is een gezellig clubje van mensen die al jaren samen spelen.

Muzikant gezocht
Oproep nr 1854 - Geplaatst op 27-02-2017
Gezocht een keyboard speler die goed in staat is om met t2:-)3 om te gaan voor het maken van instellingen en opslaan
Muzikant gezocht
Oproep nr 1853 - Geplaatst op 20-02-2017
We zoeken dus een gitarist (we zijn zelf 30'ers overigens)

Jij:
- Houdt van Youth Crew HC/Rock 'n Roll Punk
- Hebt eigen gear
- Wilt op wekelijkse basis oefenen
- Wilt shows spelen
- Bent creatief genoeg om nummers te schrijven

Wij:
- Komen uit regio Amsterdam / Haarlem
- Hebben een eigen oefenruimte in Boesingheliede (weinig kosten)
- Spelen regelmatig shows
- Zijn bijna klaar met het afmixen van ons debuutalbum
- Zijn druk bezig met een nieuw repertoire, waar jij ruimte krijgt voor
eigen inbreng.

Invloeden: John Coffey, Everytime I Die, Rancid, Defeater

Voor muziek, stuur even een berichtje :)
Muzikant gezocht
Oproep nr 1851 - Geplaatst op 18-02-2017
Commonzense bestaat momenteel uit zangeres, bas en gitaar. Voor uitbreiding zijn we op zoek naar een drummer en zanger. Onze muzieksmaak is vrij breed en hoofdzaak is dat we de nummers leuk vinden om te doen. Nivo vinden we niet zo belangrijk maar wel motivatie om samen iets moois neer te zetten. Fun staat voorop. Heb jij interesse om samen muziek te maken stuur dan een mailtje naar cirkelsittard@outlook.com.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1848 - Geplaatst op 17-02-2017
Gezocht zanger / entertainer

Voor het opzetten van een 3 mans formatie zijn wij op zoek naar een zanger / entertainer. Je moet hierbij denken aan nummers van bekende Kölsche bands maar ook Limburgse, Nederlandse en Engelse nummers kunnen hierbij aan bod komen.
Doel is lol en plezier zowel op het podium als in de zaal.

Mocht je interesse gewekt zijn stuur even een berichtje.

Groet
Marc
Muzikant gezocht
Oproep nr 1842 - Geplaatst op 02-02-2017
Ervaren toetsenist gevraagd voor een classic rockcoverband in Sittard. Repetities zijn op vrijdagavond.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1837 - Geplaatst op 28-01-2017
Classic rock cover band met ervaren leden zoekt een bassist.
Repetities zijn in Sittard. Mocht je interesse hebben, reageer dan op onderstaande gegevens.

Mvg,
René Menten
0648363048
r_menten@hotmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 1836 - Geplaatst op 28-01-2017
Hey,
Ik ben een Screamer op zoek naar een Gitarist, Bassist en Drummer om Metalcore te maken.
Voorbeelden: Of Mice & Men, The Devil Wears Prada, Woe, is me, A Day To Remember, Architects, The Ghost Inside, Parkway Drive.

Heb je interesse?
Mail dan naar het bovenstaande mailadres.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1832 - Geplaatst op 23-01-2017
Voor het compleet maken van onze rockband Dazed and Confused met hoofdzakelijk eigen werk en enkele covers zoeken wij nog een jonge BASSIST(E). Durf te reageren ook al heb je zelf nog niet het gevoel dat je bij de gevorderden hoort. Vind je het gewoon leuk om in een jonge rockband te spelen? Just do it! We hebben een eigen grote oefenruimte/studio voorzien van alle instrumenten en opname mogelijkheden, waar we wekelijks repeteren en toewerken naar regelmatig optredens.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1831 - Geplaatst op 23-01-2017
Voor het compleet maken van onze rockband Dazed and Confused met hoofdzakelijk eigen werk en enkele covers zoeken wij nog een jonge TOETSENIST(E). Durf te reageren ook al heb je zelf nog niet het gevoel dat je bij de gevorderden hoort. Vind je het gewoon leuk om in een jonge rockband te spelen? Just do it! We hebben een eigen grote oefenruimte/studio voorzien van alle instrumenten en opname mogelijkheden, waar we wekelijks repeteren en toewerken naar regelmatig optredens.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1830 - Geplaatst op 21-01-2017
Wij maken muziek voor hobby,maar met passie en fun.
Spelen covers op eigen wijze,maar zijn ook creatief bezig met eigen nummers.
We repeteren op de zondagmiddag.
Heb je interesse kom gewoon eens naar een repetitie kijken.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1829 - Geplaatst op 21-01-2017
Wij maken muziek voor hobby,maar met passie en fun.
Spelen covers op eigen wijze,maar zijn ook creatief bezig met eigen nummers.
We repeteren op de zondagmiddag.
Heb je interesse kom gewoon eens naar een repetitie kijken.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1826 - Geplaatst op 19-01-2017
Ik ben op zoek naar een thrash/death metal band uit de regio Alkmaar/Heiloo die nog een gevorderde gitarist kunnen gebruiken. Ik ben zelf 17 jaar en speel rond de 9 jaar gitaar. Mijn invloeden zijn onder andere Metallica, Death, AC/DC, Slayer, Pantera, Sodom, Exodus, Iron Maiden, Megadeth, Motörhead, Obituary en Venom. Zowel eigen werk als covers vind ik goed. Solo's spelen is voor mij geen probleem en ik heb enige podiumervaring.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1825 - Geplaatst op 17-01-2017
Zoek zanger gitarist voor tweede Bluesrock band. Oefenen in Geleen.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1824 - Geplaatst op 14-01-2017
Wij zijn een pop-rockcoverband en bestaat uit enthousiaste en ervaren muzikanten en zoeken een zanger of zangeres en een toetsenist(e)

Who's NeXt? speelt met een avondvullend repertoire echte live muziek, van rock tot ballads, van de 60's tot anno nu. Bekijk de playlist voor een overzicht van het huidige repertoire. Who's NeXt? maakt van uw feest een KNAL FEEST, als de band op het podium staat is er maar één doel: het dak moet eraf !
Muzikant gezocht
Oproep nr 1823 - Geplaatst op 14-01-2017
Wij zijn een pop-rockcoverband en bestaat uit enthousiaste en ervaren muzikanten en zoeken een zanger of zangeres en een toetsenist(e)

Who's NeXt? speelt met een avondvullend repertoire echte live muziek, van rock tot ballads, van de 60's tot anno nu. Bekijk de playlist voor een overzicht van het huidige repertoire. Who's NeXt? maakt van uw feest een KNAL FEEST, als de band op het podium staat is er maar één doel: het dak moet eraf !
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1821 - Geplaatst op 07-01-2017
Ervaren toetsenist wil af en toe spelen voor de lol. Stijl bij voorkeur easy listening, soul, jazz. country enz.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1820 - Geplaatst op 05-01-2017
Hallo,
Ik ben voor een bluegrass rootsband op zoek naar een violist(e)/fiddler.

De band bestaat uit
zanger-dobro/mandolin
zanger-banjo/mandolin
contrabassist
drummer-gitarist+vocals

Ben jij die kundige violist; hou je van bluegrass en folk en vind je het leuk om regelmatig op te treden - en woon je in het noorden?
Neem dan contact op.

Graag tot ziens!
Gr. Harold
Muzikant gezocht
Oproep nr 1819 - Geplaatst op 03-01-2017
Wij ..toetsenist. Slaggitarist.drummer en bassist zoeken Sologitarist. Van shadows tot status quo en van mavericks tot eagles alle 60+ Repetitieruimte aanwezig.bij interesse melden graag
Muzikant gezocht
Oproep nr 1818 - Geplaatst op 30-12-2016
Wij zijn een 4 koppige metal/deathcore, beatdown band. Wij zoeken een nieuwe bassist om mee te repeteren en gigs te geven. Repeteren op zondagmiddag in de oefenruimte in Stein van half 2 tot half 5. Wekelijks. Doen covers maar op de achtergrond ook zelf schrijven. Interesse? Stuur maar n mailtje

Groetjes
Muzikant gezocht
Oproep nr 1817 - Geplaatst op 29-12-2016
Hallo, ben jij toetsenist(e) en hou je van experimenteren? Wij vormen een nieuwe band en zoeken nog gepassioneerde musici. We repeteren dinsdagavond in Landgraaf. Als je nog andere instrumenten kunt bespelen, dan is dat een plus.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1816 - Geplaatst op 29-12-2016
Hey! Ik ben 21 jaar en op zoek naar mensen om samen mee te jammen of om een bandje op te richten. Ik luister voornamelijk deathcore maar sta open voor andere stijlen :) Laat maar wat weten als je interesse hebt.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1815 - Geplaatst op 28-12-2016
Hallo muzikant/zanger,
Wij zijn een mantra & bhajan zanggroep (Indiase muziek) en zoeken muzikanten en zangers. We hebben geen specifieke vraag naar een instrument. Ervaring is niet vereist, enthousiasme wel. Graag komen we met jou in contact.
Mailen kan, bellen mag ook.
Muzikale groet MariAmma.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1813 - Geplaatst op 23-12-2016
Hey, ik ben Niels 16 jaar en ben op zoek naar een paar toffe mensen om een bandje mee te starten. Dit wil ik graag doen in de stijl van The Strokes, vroege Arctic monkeys etc.. beetje post punk garage wave revival.
Als je geïnteresseerd bent stuur me n mailtje.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1812 - Geplaatst op 22-12-2016
Pop-rock Coverband Never Mind uit Sittard is op zoek naar Bassist(e) met ervaring.

Het doel is gezellig samen muziek maken en een aantal keer per jaar optreden.

Denk je dat je diegene bent die wij zoeken, neem dan contact met ons op, via mail of telefoon.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1810 - Geplaatst op 22-12-2016
The Mood, 60-7-ties en swinging blues zoekt bassist en gitarist. Repetitie op dinsdagavond 20-22 uur in Maastricht
Muzikant gezocht
Oproep nr 1809 - Geplaatst op 21-12-2016
We zoeken een trombonist om onze big band te versterken. We repeteren op dinsdagavond van 20.30 u tot 22.30 u onder leiding van Andre Willems in de Reinder in Budel-Schoot.
Interesse? mail dan naar : clues@hetnet.nl of bel 0495 494290
Muzikant gezocht
Oproep nr 1808 - Geplaatst op 20-12-2016
"Zjwamer Galm" is een gezellige zanggroep en telt 37 leden incluis gitarist , violist en basgitaar. We zijn naarstig op zoek naar een accordeonist.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1806 - Geplaatst op 19-12-2016
ik ben op zoek naar een band die het leuk vind om samen muziek te maken. zelf heb ik ervaring en leer nog steeds bij. wie zoekt een drummer of wil een nieuwe groep opzetten?
Muzikant gezocht
Oproep nr 1805 - Geplaatst op 18-12-2016
Zanger(es) gezocht voor classic rockcoverband.
Repetities zijn op vrijdagavond in Sittard.
De band bestaat uit ervaren leden:
Gitarist, drummer en bassist.

Gr,
René Menten.Muzikant gezocht
Oproep nr 1799 - Geplaatst op 11-12-2016
Johnny B & the Good Guys zoek nieuwe zanger!!

Wegens het vertrek van onze zanger/harpist, zijn wij voor onze band opzoek naar een nieuwe zanger om dit gat op te vullen. Als je ook bluesharp kan spelen is dit een pre, maar geen vereiste natuurlijk.

We repeteren 1x per week op de donderdagavond, in de eigen studio van onze drummer in Nattenhoven (Berg aan de Maas). Lekker samen muziek maken staat voorop. Hiernaast treden wij ongeveer 1x per maand op.

Onze stijl is het best te omschrijven als een mix van blues en oude rock & roll(50’s). Hierbij gooien wij onze eigen saus over alle nummers heen. Naast een groot aantal covers spelen we ook een aantal eigen nummers, alleen in onze eigen stijl.

Heb je interesse, vragen of wil je een up to date playlist, stuur dan even een mailtje naar:
johnnyb.goodguys@gmail.com

Bellen kan natuurlijk ook op het volgende nummer:
06-48939406
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1795 - Geplaatst op 05-12-2016
Hoi! Ik ben Tessa, en ik ben een 21 jarige zangeres

Ik ben op zoek naar een (symfonische) metalband waar ik bij aan de slag zou kunnen in de stijl van Delain, Amberian Dawn, After Forever
Ik zing nu een ruime 13 jaar maar dat is wegens school heel lang kleinschalig gebleven (afentoe een optreden, verder vooral lekker thuis).
Aangezien ik nu afgestudeerd ben en dus klaar met mijn opleiding tijd worden om veel meer muziek te gaan maken met een toffe groep mensen die muziek maken net zo leuk en belangrijk vinden als ik
Naast regelmatig repeteren lijkt het me ook heel erg leuk om uiteindelijk te gaan optreden.

Mocht dit je aanspreken of heb je nog vragen? Bel, app me of stuur even een mailtje

Groetjes en hopelijk tot snel!

tessastruijs@hotmail.com
+31640800882
Muzikant gezocht
Oproep nr 1792 - Geplaatst op 02-12-2016
We zijn op zoek per januari 2017 naar een saxofonist (alt of tenor) voor onze band Little Sister. Deze band bestaat uit 7 ervaren muzikanten, waarvan een aantal al lange tijd deel uitmaken van deze mooie band (oprichting 1999). We spelen dansbare herkenbare covers met blazerssectie en zijn een move aan het maken naar de Funky Pop. Op de donderdag repeteren we tussen 20.30 - 23.00 uur bij Starsound Studio te Utrecht.
Interesse? Stuur een mail en kom auditie doen!
www.littlesister.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 1790 - Geplaatst op 30-11-2016
Twee gitaristen, Harrie solo en Ton begeleiding. Leeftijd 55+. Zoeken medemuzikanten. Spelen blues/rock. Zoeken bassist, drums en zang.
Repetities i.v.m. Werk, in principe een keer per twee weken.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1787 - Geplaatst op 25-11-2016
Hallo toetsenist!

Wij zijn Who's Next?, een goed draaiende coverband uit de regio Sittard.
Onze huidige toetsenist heeft na 10 jaar besloten om te gaan stoppen en zodoende zijn wij opzoek naar een ervaren en gemotiveerde toetsenist om onze band weer compleet te maken.Leeftijd is niet belangrijk maar een goeie dosis motivatie wel!
Het zou mooi zijn als je ook gitaar speelt en kunt zingen!
Wij repeteren op de donderdagavond in Grevenbicht.
Wil je meer weten over de band, ons repertoire kijk dan even op onze website www.whosnext-band.nl

Heb je interesse laat dan even een bericht achter via hiernaast genoemde e-mail adres.

Groetjes,
Milou, Kimberly, Robin, Sjef en Ben
(Who's Next?)
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1786 - Geplaatst op 25-11-2016
Bassist, speelt contrabas elektrisch bass frettles. Kan akkoorden lezen en noten.
Zoekt aansluiting bij jazz combo/ kwartet.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1785 - Geplaatst op 19-11-2016
Draailierspeelster (limburg 046) zoekt gemotiveerde gitarist(e/en) en bassist(e) voor folkmetalband.
Inspiratie: bands als In Extremo, Eluveitie, Korpiklaani, Amon Amarth, Turisas, Ensiferum etc.

Gevraagd 100% inzet, eigen creatieve inbreng en humor. Bandervaring niet vereist, samenspel wel. Bereid om op langere termijn te werken aan eigen nummers / optredens / opnames.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1784 - Geplaatst op 19-11-2016
Draailierspeelster (limburg 046) zoekt gemotiveerde gitarist(e/en) en bassist(e) voor folkmetalband.
Inspiratie: bands als In Extremo, Eluveitie, Korpiklaani, Amon Amarth, Turisas, Ensiferum etc.

Gevraagd 100% inzet, eigen creatieve inbreng en humor. Bandervaring niet vereist, samenspel wel. Bereid om op langere termijn te werken aan eigen nummers / optredens / opnames.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1781 - Geplaatst op 17-11-2016
Band die regelmatig optreedt op veelal grotere podia is op zoek naar een zangeres (hoge alt of mezzo). De band heeft een ingestudeerde show met veel danswerk.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1779 - Geplaatst op 13-11-2016
Vind jij het leuk om in een kleine akoestische setting (leeftijd 20 t/m 65 jaar) een eigen invulling te geven aan (rustige) voornamelijk minder bekende Nederlands-, Frans-, en Engelstalige covernummers van o.a. Simon & Garfunkel, Mumford & Sons, Neil Young, Jack Johnson, Lou Reed, Leonard Cohen, Sting, Herman van Veen, Van Dik Hout, etc.

Dan willen wij, SUSTAIN, graag kennis met jou maken!
Wij repeteren iedere donderdagavond vanaf 18.30 uur in het Centrum voor de Kunsten in Eindhoven, we treden regelmatig op in Nederland en België en zijn momenteel bezig met de opnames van onze 3e CD.
Ben je erin geïnteresseerd om je bij ons aan te sluiten en een keer mee te repeteren laat het ons dan weten en stuur even een bericht!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1777 - Geplaatst op 11-11-2016
We hebben drummer, basgitaar, pianiste en sax
repetitie woensdagavond om de 14 dagen in Bergschenhoek onder leiding van een professionele bandcoach
Muzikant gezocht
Oproep nr 1776 - Geplaatst op 09-11-2016
Voor een coverband zijn we nog op zoek naar een zangeres. Denk aan covers van Pink, Anouk, Coldplay, Queen, The Beatles, Green Day, Blink-182, The Cranberries, Radiohead, Amy Winehouse, Foo Fighters, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Saybia, The Offspring, U2 etc. We repeteren in Heerlen. Heb je interesse, dan kun je mailen naar weezeric79@hotmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 1774 - Geplaatst op 09-11-2016
Wij zijn een Green Day Tribute Band en we zijn nog op zoek naar een zanger(es) om onze band compleet te maken. We repeteren in Heerlen, in een eigen oefenruimte. Als je interesse hebt, kun je mailen naar greendayband@hotmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 1773 - Geplaatst op 09-11-2016
Wij zijn een Green Day Tribute Band en we zijn nog op zoek naar een drummer om onze band compleet te maken. We repeteren in Heerlen, in een eigen oefenruimte waar ook een drumstel staat. Als je interesse hebt, kun je mailen naar greendayband@hotmail.com
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1772 - Geplaatst op 08-11-2016
Hi,

ik ben Gideon, 15 jaar oud en een fanatieke talentvolle gitarist die ervan houdt om lekker solo's te spelen en te begeleiden. Mijn muzieksmaak is alternative rock. Denk bij mijn smaak aan Coldplay, Editors, Noel galagher,Snow Patrol, Muse etc. Het lijkt me geweldig om met een bandje samen te oefenen en lekker muziek te maken. Zoeken jullie een gitarist laat het me dan weten!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1770 - Geplaatst op 06-11-2016
Hallo, wij, gitarist, drummer, en bassist met ervaring zoeken nog een zanger/es. repetities omgeving echt/roermond. Kunnen nog eventueel uitwijken naar sittard.
Wij willen allround repertoire gaan spelen, geen hardrock.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1769 - Geplaatst op 04-11-2016
https://www.youtube.com/watch?v=mkPVkd_o0Oo
Hallo, ik ben op zoek naar iemand om samen popnummers mee te schrijven, of om andere nummers die ik geschreven heb aan te passen of een nieuw jasje te geven, of te werken aan de inbreng die je zelf hebt. Zelf speel ik drums en doe achtergrond zang.Bovenstaande url is een voorbeeld van de soort muziek waarover het gaat.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1767 - Geplaatst op 03-11-2016
Hallo,

Wij (Drummer en bassist met ruime ervaring) zijn op zoek naar een gitarist(e).

Wij laten ons qua stijl niet direct in een hoekje zetten en sta voor vele sijlen open.

Wij repeteren in Sittard.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt!

Muzikant gezocht
Oproep nr 1766 - Geplaatst op 03-11-2016
Hallo,

Wij (Drummer en bassist met ruime ervaring) zijn op zoek naar een zanger(es).

Wij laten ons qua stijl niet direct in een hoekje zetten en sta voor vele sijlen open.

Wij repeteren in Sittard.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt!

Muzikant gezocht
Oproep nr 1763 - Geplaatst op 28-10-2016
De alternatieve rockband LIM uit Eindhoven is opgericht in 2016. LIM heeft de ambitie om de eigen composities door het hele land te laten horen. Om deze missie te laten slagen zijn we op zoek naar een zanger (mannelijk).

Naast zangskills verwachten we een goede inzet, passie, gezonde ambitie, gezelligheid en een brede muzieksmaak. Bandervaring is vereist. Er ligt superveel materiaal klaar dus de ambitie is om snel op te gaan treden.

LIM zorgt voor melancholie, depressie én optimisme. Het is een optelsom van subtiele sounds, ritmische riffs en harmonische hectiek. Door traditionele rockbandelementen te kruisen met soundscapes, orkesten en synthbass worden grenzen opgerekt. Belangrijke invloeden zijn Radiohead, Pink Floyd, Porcupine Tree, Coldplay en Muse.

Ben jij de zanger die we zoeken? Stuur ons een bericht!

Om een idee te krijgen van onze sound is een link toegevoegd naar de demo van The Journey.
https://www.youtube.com/watch?v=jYX3NPPMcs0
Muzikant gezocht
Oproep nr 1761 - Geplaatst op 25-10-2016
Beste zangers, wij zijn een formatie momenteel bestaande uit een 4 tal 40 plussers.
Drummer, leadgitarist, bassist, zang/gitaar.

Om ons toekomstige repertoire aan te vullen willen we er nog graag een zangeres erbij om samen met de zanger een mooie afwisselende setlijst op te bouwen.
We willen weer ongeveer met een nieuwe setlijst beginnen ( alhoewel we nog genoeg oude nummers kunnen gebruiken ) we willen ons voornamelijk richten op cover binnen de rock/pop/blues. we hebben een oefenruimte in Sittard die we wekelijks huren op de dinsdag avond. lijkt het je leuk om met ons een nieuw avontuur aan te gaan, dan mail me of bel voor meer info.

groet,

Roger
Stuur
Muzikant gezocht
Oproep nr 1760 - Geplaatst op 15-10-2016
Mogen wij ons voorstellen,
wij zijn Zanggroep Mes Amis Koningsbosch en zijn op zoek naar
tenoren, barritons en bassen, heb je ook een partner die zingt?
(breng maar gelijk mee).
We hebben een veelzijdig repertoire bestaande uit pop muziek,
gospel, limburgs-talig, advent/kerst muziek.
Alles wordt meerstemmig gezongen, verder beschikken wij
uit een combo, bestaande uit toetsenist en drummer, dit willen
wij nog graag met een gitarist (lead en bas) aanvullen, bij deze
ook een beroep op jullie om zich aan te melden.
Kom vrijblijvend naar een van onze repetieties op vrijdag-avond
om 20.00 uur in zaal van Pol Haverterstraat 6 te Koningsbosch.

We dagen je uit, om onze sfeer en enthousiasme te komen ervaren
bij een van onze repetities.
Terug naar boven
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1759 - Geplaatst op 15-10-2016
Na enkele jaren niks doen kriebelt het muzikantenbloed weer. Ben op zoek naar een melodieuze rockband (liefst eigen werk). Ben geen virtuoos maar wil gewoon lekker muziek maken en indien mogelijk enkele keren per jaar optreden. Mijn hart ligt bij de progrock maar ik heb daar gewoonweg niet de technische bagage voor. Regio Eindhoven - Weert - Roermond.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1758 - Geplaatst op 13-10-2016
Hoi ik ben Tim, 37 jaar en woon in Urmond. Speel al lang gitaar en ook wat piano, geen natuurtalent maar wel erg gemotiveerd om nog steeds bij te leren. Heb nog nooit met anderen samen muziek gemaakt en na jaren alleen voor mezelf spelen lijkt me het leuk om eens een poging te wagen.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1753 - Geplaatst op 12-10-2016

Funkrock band: bestaande uit zeer ervaren muzikanten, zoekt sympathieke zanger met goede podiumpresentatie die alles kan zingen van James Brown tot Extreme.
Repertoire bestaande uit nu nog vooral covers van Paulo Mendonca, aangevuld met nummers van Extreme, Black Crows etc.
Leeftijd is niet belangrijk.

We hebben een eigen oefenruimte in Brunssum en repeteren eens per 2 of 3 weken. Wie durft?! We horen graag van je.

Reageren per e-mail: franklinellen@ziggo.nl

Met muzikale groet, Franklin
Muzikant gezocht
Oproep nr 1752 - Geplaatst op 11-10-2016
Hey vocalisten wij zijn New Exit, we coveren pop/rock/en vleugje new wave. We zijn dringend op zoek naar een leadzanger (m/v). steekwoorden: passie voor muziek, loyaliteit, geen ego trippers en voldoende ruimte om je eigen creativiteit in te brengen.
Spreekt dit je aan?? aarzel dan niet en neem contact met ons op.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1751 - Geplaatst op 10-10-2016
Welkom bij de club! Wil je op een gezellige manier samen met andere enthousiaste muzikanten bezig zijn met Americana-muziek (folk blues, bluegrass, country, cajun, Tex-Mex etc..) kom dan bij onze vereniging. Bedoeling is om in verenigingsverband een keer per week samen te komen op een vaste locatie te Maastricht en samen te spelen. In steeds wisselende combinaties speel je met andere muzikanten en studeer je steeds een paar nummers in die we dan voor publiek spelen. Zo maken we er een gezellige avond van. Welkom zijn alle muzikanten met enige ervaring, belangstelling voor Americana, op diverse instrumenten zoals gitaar, bas, banjo, accordeon, dobro, steelgitaar, zang, etc. etc. Het maakt niks uit of je al bij een band speelt, je kunt dit er naast doen. Heb je zelf geen interesse, maar ken je wel andere muzikanten? geef deze boodschap dan door.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1750 - Geplaatst op 08-10-2016
Bassist zoekt drummer èn gitarist evt. toetsenist voor improvisaties en enkele covers en/of eigen nummers.
Gewoon voor de lol in het muziek maken. Misschien een keer ook kort optredentje doen.
Repetitieruimte kan ik aan komen.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1749 - Geplaatst op 07-10-2016
Opstartende gospel/ rockband met ervaren leden zoekt zanger(es)
De band bestaat nu uit een bassist, drummer, en gitarist.
Repetities zullen plaats gaan vinden in de omgeving van Echt.

Voor verdere info graag mailen of bellen:

Met vriendelijke groeten,

René Menten
r_menten@hotmail.com / 0648363048
Muzikant gezocht
Oproep nr 1748 - Geplaatst op 07-10-2016
Opstartende gospel/ rockband met ervaren leden zoekt toetsenist(e).
De band bestaat nu uit een bassist, drummer, en gitarist.
Repetities zullen plaats gaan vinden in de omgeving van Echt.

Voor verdere info graag mailen of bellen:

Met vriendelijke groeten,

René Menten
r_menten@hotmail.com / 0648363048
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1741 - Geplaatst op 04-10-2016
Beste muzikanten,

Ik ben opzoek naar een (cover) band waar ik gitaar of basgitaar kan spelen met eventueel zang/backing vocals.
Ik heb ruim 18 jaar ervaring. Door de jaren heen heb ik in verschillende bands ervaring opgedaan
Op het gebied van componeren, opnemen in studio en vele live optredens. Minimaal waren het 27 optredens in een half jaar. De laatste hiervan was in Tivoli Utrecht.
Natuurlijk hoef het van mij niet meer zoveel optredens te zijn (mag wel) maar wil niet in een band zitten dat wekelijks alleen de vier muren ziet van zijn oefenruimte.
Ik heb mijn eigen apparatuur tot beschikking wat voldoende vermogen heeft voor op podium.
Mijn leeftijd is 31 en ben woonachtig in centrum Utrecht.

Ik zoek een leuke coverband of band met eigenwerk.
En als het kan het liefst in mijn omgeving.

Muziek waar ik veelal naar luister is Rock Blues Disco Soul Lounge
Muzikant gezocht
Oproep nr 1738 - Geplaatst op 01-10-2016
Welkom bij de club! Wil je op een gezellige manier samen met andere enthousiaste muzikanten bezig zijn met Americana-muziek (folk blues, bluegrass, country, cajun, Tex-Mex etc..) kom dan bij onze vereniging. Bedoeling is om in verenigingsverband een keer per week samen te komen op een vaste locatie te Maastricht en samen te spelen. In steeds wisselende combinaties speel je met andere muzikanten en studeer je steeds een paar nummers in die we dan voor publiek spelen. Zo maken we er een gezellige avond van. Welkom zijn alle muzikanten met enige ervaring, belangstelling voor Americana, op diverse instrumenten zoals gitaar, bas, banjo, accordeon, dobro, steelgitaar, zang, etc. etc. Het maakt niks uit of je al bij een band speelt, je kunt dit er naast doen. Heb je zelf geen interesse, maar ken je wel andere muzikanten? geef deze boodschap dan door.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1736 - Geplaatst op 30-09-2016
Shoot the Monkey (Valentino/Zang, Mark/Drum, Rik/Gitaar, Jan/Bas) is op zoek naar geluidsman/vrouw. Wil jij als vijfde bandlid mee vormgeven aan het geluid van Shoot the Monkey en dat uit de speakers laten knallen? Neem dan contact met ons op.
email: shootthemonkeyband@gmail.com
Meer info over de band vind je op:
http://www.shootthemonkey.nl/
https://www.facebook.com/ShoottheMonkeyBand/
Muzikant gezocht
Oproep nr 1735 - Geplaatst op 30-09-2016
Allround Party band zoekt gitarist. 10 personen inclusief een 4-koppige blazerssectie. Repertoire aan verandering onderhevig maar we spelen zowat alles.... graag ook eigen inbreng hierin. Band doet ook af en toe artiestenbegeleiding. Eigen repetitieruimte en optredens aanwezig.
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1714 - Geplaatst op 18-09-2016
Heeeyy everybody, enthousiaste drummer zoekt aansluiting bij coverband,sta ook open om nieuwe band te formeren.
Brede muzieksmaak,van easy listening tot lekker rocken,geen metal.
Doel:lekker,serieus muziek maken in ontspannen sfeertje en een aantal keer optreden per jaar.Mensen een leuke avond bezorgen met bekende,vaak vervlogen nummers,en lekker laten swingen op de muziek van toen.Interesse? mail me!!!!!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1713 - Geplaatst op 15-09-2016
Good Souls is een vierkoppige sympathieke Indie-Rock formatie die wat onbekendere covers speelt en gaat werken aan eigen nummers. Denk aan Starsailor, Saybia, Johan en Tim Christensen en je weet dat je als toetsenman een hoop leuk werk mag doen! Mail ons!
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1712 - Geplaatst op 13-09-2016
Bassist zoekt aansluiting bij top40/cover/party Band.....
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1711 - Geplaatst op 13-09-2016
Bassit zoek aansluiting bij Top40/party/cover Band.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1710 - Geplaatst op 11-09-2016
GEZOCHT:
Twee gedreven toetsenisten voor
K I N D A B L A C K. (”The Urban Dance Experience)

Kinda Black bestaat uit zo’n 14 man (inclusief 6 koppige dancecrew olv choreograaf en danser: Ruben ‘Chi’ Verhoeven) Kinda Black brengt R&B, hip-hop en dance music.

INHOUD:
Het gaat niet alleen om het spel, maar ook om de kwaliteit. Dus je moet wel thuis zijn in het programmeren en maken van sounds e.d. Geluiden worden beschikbaar gemaakt en het repertoire bestaat uit ongeveer 25 nummers.

Momenteel staan wij vlak voor een groot promo concert. De show is zo goed als af, de dancecrew is bezig, de nummers staan, licht en geluid is geregeld, nu alleen nog twee toetsenisten erbij, en we kunnen gaan.

Rehearsals:
2x in de maand op een zondag in een grote studio in Amersfoort.

Meer informatie:

Promo:
https://youtu.be/8It_kaQgUGM

www.kindablack.nl

info@kindablack.nl
Muzikant gezocht
Oproep nr 1708 - Geplaatst op 06-09-2016
Wij, A Band Named Sue, zoeken een prettig gestoorde rocking leadgitarist. Denk jij dat je je staande kunt houden tussen onze slappe klets en droge humor? Ben je een ervaren gitarist en houd je ervan om serieus maar met de nodige lol en passie, stevig pop/rock coverwerk te maken? Heb je daarbij de ambitie om regelmatig op de bühne te staan? Laat je dan snel horen!
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1705 - Geplaatst op 30-08-2016
hoi,

ik ben lisa 24 jaar,

en ik speel al bijna 10 jaar gitaar.
en ik ben al een tijdje op zoek naar een band

mijn inspiraties:
rammstein, marilyn manson,oomph!, three days grace, Avatar, system of a down, pain en ga zo nog maar even door

dus meer richting industrial metal

doel?
de wereld over te nemen

zelf woon ik in omgeving raamsdonksveer maar ik kan alle kanten op natuurlijk.

dus ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een gitarist?

Laat je horen

mail naar :
lisa_boeseken@hotmail.com
Muzikant gezocht
Oproep nr 1704 - Geplaatst op 29-08-2016
Inverted Pentagram zoekt een bassist.
De band is sinds 2015 weer gedeeltelijk actief na dat ze in 1998 ontbonden werd.

We zijn nu bezig met het samenstellen van een goede line-up voor komende optredens en opnames voor een album.

Voor info over de band kun je op onze website terecht.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1697 - Geplaatst op 24-08-2016
Ben je een gitarist die ook graag twee stemmig wil zingen; neem dan contact op met mij. Samen als duo heerlijk simpel muziek maken en zingen.
Wel in de regio midden limburg graag. Repertoire in overleg.
Marion Gerits
Muzikant gezocht
Oproep nr 1696 - Geplaatst op 22-08-2016
Gezocht mensen die interesse hebben een bandje te starten gericht op componeren en improviseren. Diverse stijlen, diverse instrumenten (drum, bas, gitaar, elektronisch). Zelf ben ik toetsenist en en (hobby)componist.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1695 - Geplaatst op 17-08-2016
Beste muzikanten
ik will via deze weg mensen oproepen om bend te opstarten.. Eigen werk ,covers.. moet lol zijn en plezier. Ik ben zelf lead en solo gitarist. ik bied me aan ook bij bends waar spelen muziek in mijn smak:)
ervaring is geen pre.. denkt aan Joe bonamassa ( album so its like that) pink floyd, u2 etc
bass,drummer,zang,toetsenist, slag guitar .. jullie zijn welkom!
Muzikant aangeboden
Oproep nr 1693 - Geplaatst op 12-08-2016
Toetsenist biedt zich aan.
Ik heb alleen interesse in een duo formatie.
Muzikant gezocht
Oproep nr 1692 - Geplaatst op 10-08-2016
hallo muzikanten, via deze weg zoek ik een zeer gemotiveerde zanger of zangeres!

Ervaring is uiteraard gewenst, net zoals plezier hebben in het maken van muziek.
Ook moet je liedjes naar je eigen hand kunnen zetten.

Zelf heb ik jaren lange ervaring op zowel grote als kleine podiums, en wil dan ook weer de grote podiums op!

lijkt het je wat om in no time op een groot podium te staan en voor groot publiek op te treden?
aarzel dan niet en stuur een e-mail met je motivatie en wie weet zien we elkaar snel!
Muzikant gezocht
Oproep nr 1691 - Geplaatst op 10-08-2016